Можем ли да готвим здравословно с мазнина? Опитайте Hosso!

  • 16 832
  • 708
  •   1
Отговори
# 15
  • плевен
  • Мнения: 566
Hosso е здравословно високоолеиново масло за готвене, което запазва полезните си свойства дори и след термична обработка.Бих направила пържени бухти,пилешки филенца!

# 16
  • Мнения: 15 649
Впечатлих се,че запазва полезните свойства и не пуши.
Бих изпържила рибка.

# 17
  • София
  • Мнения: 942
Впечатли ме, че не съдържа ГМО и алергени, но за сметка на това е особено богато на Омега-9 и витамин Е.
Веднага бих сготвила с него една мусака Simple Smile

# 18
  • Плевен
  • Мнения: 1 096
Кое от предимствата на Hosso най-силно ви впечатлява и кое е първото ястие, което бихте сготвили с него?
Две неща ме впечатлиха-едното е, че няма ГМО, второто, че не запазва полезните си свойства дори и след термична обработка. Бих готвила всичко, което приготвям обикновено, не пържа вкъщи и продукта би бил идеален за мен..

# 19
  • Мнения: 1 349
Впечатли ме с това, че не съдържа ГМО и алергени, и е богато на омега 9 и витамин Е.
Бих приготвила с Хосо лучена яхния...с повечко Хосо. Simple Smile

# 20
  • у нас
  • Мнения: 7 466
Силните предимства на Hosso ме впечатлиха:
- за готвене, което запазва полезните си свойства дори и след термична обработка.
- е съвместимо с множество хранителни режими
- приготвената с него храна има чист и неутрален вкус.
-  не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е.

# 21
  • Мнения: 5 961
Впечатли ме това, че не се просмуква в продуктите и че е съвместимо с множество хранителни режими, както и това, че приготвената с него храна има чист и неутрален вкус.

# 22
  • Мнения: 43 382
Супер. Много неща ме впечатлиха- без ГМО, може да се готви на висока температура, богато на вит.Е. Бих го изпробвала с някоя проста и лесна рецепта.

# 23
  • Мнения: 5 614
Най-много ме впечатли качеството, че не променя полезните си свойства и след термична обработка.
Бих сготвила с него една яхния от сини сливи.

# 24
  • Мнения: 2 688
Веднага ме грабна това ,че може да се готви с него, дори и на по - високи температури. Това е идеално при приготвянето макар и по - рядко на пържена храна. Първото нещо, което бих сготвила с него са пържени кюфтенца

# 25
  • Мнения: 696
Най-много ме впечатли, че е богато на Омега 9. Ще приготвя мусака.

# 26
  • Мнения: 8 744
Впечатли ме това, че може да се готви на висока температура и все още запазва полезните си свойства, че е богато на омега 9 и витамин Е.
Първото нещо, което бих сготвила с него са пържени картофи.

# 27
  • Мнения: 1 860
Най-силно ме впечатлява, че запазва полезните си свойства при термична обработка. А бих приготвила баница или кекс с него, също и добавка в салата.

# 28
  • София
  • Мнения: 12 670
Впечатли ме с това, че запазва полезните си свойства и след топлинна обработка, така че бих го използвала за паниране на различни продукти.

# 29
  • Мнения: 339
Впечатлени ме това, че е подходящо за висока термична обработка на храната и не пуши. Първото, което ще сготвя е пържени мекици.

Общи условия

Активация на акаунт