Покупки и връщане - Trendo.bg

• 719
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета!
Да попитам пазаруващите от Trendo.bg - имат ли практика да бавят възстановяването на суми за върнати поръчки или при мен по случайност се е получило някакво недоразумение?

В края на април поръчах рокля и два панталона Pinko от тях. Получих потвърждение на поръчката по мейла и допълнителна отстъпка за 3 продукта. На следващия ден ми се обадиха и по телефона - да потъврдят поръчката и да кажат, че я изпращат. Дотук, добре.... Няколко часа по-късно се обадиха отново - станала грешка, единият панталон го нямало всъщност. Щели да променят поръчката и да ми изпратят без него. Добре, съгласих се. На следващия ден - 27.04 я получих. Цената - коригирана, защото междувременно продуктите станаха 2 след корекцията от тяхна страна, но това приех за нормално.

Роклята не ми допадна и на 29.04 я върнах обратно, като във формата за връщане заявих изрично желание сумата да ми бъде възстановена по банков път и посочих номер на сметка. На 02.05 получих мейл, че заявката ми за връщане е приета, да очаквам изплащане на сумата до 14 дни и че ще ми изпратят съобщение по мейл след изплащане .... От тогава, никаква вест.

Никога до сега не съм имала проблем с връщане на сума от онлайн доставчици и да си призная, изобщо ги бях забравила. Днес обаче се присетих и проверих. Изненадах се неприятно, но месец и половина по-късно нищо не ми е възстановено по сметката, а в профила ми на сайта им връщането е със статус "необработено плащане".  

Пише, че работят и на събота. Звънях на телефона няколко пъти - никой. Пуснах им мейл и ще изчакам отговор. Възможно е да е случаен пропуск.
Не съм пазарувала от сайта преди, но от първоначалното впечатление, което създадоха, вероятно няма и да поръчам повторно от тях.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 16:10 от Light Beam

# 1
Здравейте,имате ли проблем към днешна дата с възстановяване на суми от TRENDO BG?

# 2
  • на пистата
Здравейте,имате ли проблем към днешна дата с възстановяване на суми от TRENDO BG?
Вече 20дни ме бавят с връщането на пари.А имаше срок 14дни.

# 3
  • София
Здравейте, сега прочетах много лоши отзиви за Trendo. bg, аз също чакам, вече повече от 20 дни, връщане на сумата. Вие получихте ли си парите? Ако не, какво предприехте? Направо съм потресена, не съм очаквала подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт