ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 26 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Имам си вече списък с вина и съм готова за подвизи - благодаря!

За приликите и разликите... Децата се променят, оприличаването също... докато едната приличала на баща си, после другата заприлича на него... при всички случаи при нас може да има съмнения коя е майката, но аз съм си, имам документи Simple Smile... въпреки че в родилното трудно ми даваха на мен тъмната бялото светло бебе... а в градината някой много всеотдайно й беше обяснил, че сигурно е осиновена...

Да са ни здрави Simple Smile

# 166
  • Между гори и планини
Охо, бабите пред блока на нашите също разпространяваха версия , че съм осиновена. Аз съм зимно бебе, майка ми дребна и слаба, нищо не ѝ личало. Като капак съм седмак, стояла съм месец в кувиоз и до пролетта не са ме изкарали. Изведнъж майка ми излиза с бебе и то пораснало. Баба ми редовно се караше с другарките по пекйа по тоя въпрос.

# 167
Доня, и моят син беше голяма изненада за съседите в блока. Бременностите ми се отразяваха много зле - повръщане през цялото време, невъзможност за хранене и аз лежах и никъде не излизах. По едно време цъфнах и аз с количка. Магазинерката в близката бакалия ми честити осиновяването, погледна в количката и видя бебе, което прилича 1:1 на мене.... Как се е почувствала не искам и да знам.

# 168
  • София
Моите момчета като малки много си приличаха. Буквално си бяха копи пейст, имат снимки с еднакви дрешки, където по датата само се разпознават. В момента грам не си приличат - нито по външност, нито по характер. Малката като бебе приличаше на малкия, сега повече прилича на големия си брат - определено си личи, че са брат и сестра.

# 169
  • Някъде в Европа...
И от мен едно предложение за добро вино. Много интересно на вкус и малко прилича на прекрасното турско вино от нар (новото ми откритие Simple Smile ). В момента само в Кауфланд го намирам, но това е на една ръка разстояние Simple Smile

Хааа, ето го и оригиналът:

Купих си го от заведението на Антонио Бандерас в Малага - El Pimpi 😛. Това не съм го отваряла, но в Малага миналата година пих, много е сладко - то и това е характерно за малагийското вино, де ...Изобщо донесох си алкохолец оттам - и Пачаран,а и това ....

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 13:08 от AIR

# 170
  • Между гори и планини
Кауфланд е на 45км от нас, имайте милост 🥺

# 171
  • Стара Загора
Ох днес не мога да сколасам...но май успях да ви прочета. Наборът така ми вдигна нервите снощи, че днес хукнах към офиса си с камерата. Три часа снимах разни неща...отпуснах душата. Скоро не бях разкършвала така Никона, признавам си.
Врачанската теменуга е мискет, от сорт грозде от тамошния край.. Кой пита не помня...извинете. Аз също ще разцъкам сайтовете с вино...вчера си купих литър уиски Бушмилс...много го обичам и около кило сурови лешници. Тежка зима ни чака. Болните да се оправят бързо.
У нас сме разделени...аз и наборът сме светли кожи, коси и очи, мъжът ми и малкия са с по-тъмни кожи, кафяви очи и тъмни коси.
Двамата братя не си приличат въобще.
Големият доскоро беше с дълга коса...сега е с много къса и сякаш си отряза мозъка ахахха или е влюбен. Но точно сега не ни трябва това му казах на уше аххахахах Немският зове от ъгъла и трябва да се натиска там.
Нашите се върнаха в училище, да видим до кога.
И друго щях да пиша, но забравих.

# 172
Кауфланд е на 45км от нас, имайте милост 🥺

Е, и аз бая преглъщах по тези от Балчик и другите изби Simple Smile
Сладко е. И ароматно. Незнайно каква е връзката на Малагата със Станимашкия регион, но виното ми харесва. И сърмичките им също. Simple Smile
А, тази година получих подарък вино от нар, от Турция. От няколко години ми разказват за него. В курортите се разлива под тезгяха, само за турските гости. Много добро и с много подобен вкус. Затова ми е любопитно виното от Балчик Simple Smile и дано скоро го опитам Simple Smile

Това е турското, добро е.

# 173
  • София
Kaufland имат вече доставка през Foodpanda, ама не знам дали за цялата страна работи.

# 174
  • София
Ауу, аз съм ползвала турски оцет от нар, много е добър!
Виното сигурно е хубаво и то, щом оцетът толкова го бива...

# 175
Нашите официално преминават до Коледа на редуване присъствено-онлайн. Само не знам още как ще е другата седмица. Специално за осми клас има два графика за гласуване. Според първоначално изнесения трябваше следващите две седмици да са онлайн и аз нададох вой, че ще им се съберат месец и половина наведнъж. Вчера и днес хич и не ги броя. В резултат пуснаха още един график, специално за осми клас. Ще видим какво ще изберат родителите.
Ама и директор на училище да си в този момент хич не е оферта. Нашата каза, че само днес, вече са получили две заповеди от министерство. Та от една страна МОН, па РЗИ, па учители, па родители и т.н. Писах за струпванията, които стават в междучасията пред разните павилиони за закуски край училище и които обезмислят всякакви маски и разграничаване на потоци вътре. Или събирането на големите за пушене. Само че директорът нито може да нареди училищният двор да се заключва и учениците да не излизат, защото родителите веднага ще врякнат за нарушаване на права, нито може да забрани на дюнерджийниците и кафенетата наблизо да работят.
И така, мъчим се уж да правим нещо, ама всъщност нищо не можем да направим. Отделно близо 300 заявления има подадени за ОЕСР. На 1200 ученици, това е 1/4.

Моите двамата много си приличаха като малки, физически. Редовно питаха дали са близнаци. Сега пак много си приличат, според други хора, за мен са доста различни. Аз не мога да реша на кого приличат. Като характер, темперамент са абсолютно различни. Малкият е спокоен и разбран като баща си. Наборът е инатест и проклет като майка си. Сигурно затова толкова си лазим взаимно по нервите 🤣

# 176
  • София
Интересни теми сте подхванали.Аз съм  със светло кестенява коса и пъстри очи.ММ   е бил сламено рус като малък- сега е в светлата гана и на коса и очи.НО Наборката като  се роди- тъмна черна коса, че и с прическа.Вся смут във всички редици.В последствие косата изсветля и....се накъдри.Ново 20 за шокиране ( бащ ами  сестра ми са къдрави_.Косата си растеше , а къдриците разтегляха.КАто  дойде момента да я подстрижем( че беше стигнала до кръста, си остана права.Сега се къдри  с разни маши от време на време и страда по  бебешките си снимки.

# 177
Другата седмица онлайн. Областта е достигнала онази заболеваемост със сложната сметка от заповедта.
За после все още не се знае.
Преди да изключат коментарите в школото паднах от смях с тия лапетии.
Едното вика - "направо да се срещнем за бала пред Ростов в 18 часа" Joy hahaha

# 178
  • Между гори и планини
Моя умря от тъпня пред компютъра днес - час ИТ, после два продължиха с представянето на проекти за Омир, час и половина контролно по английски и още толкова проверяваха кой как го пратил, как е получено и въобще какво е трябвало да се прави по него. Заварих ученика в тая поза

# 179
  • софия
От много учене е паднал под масата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт