ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 26 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Оле, много писано, бе...
Няма да се връщам. Откъдето съм сварила - от там. Че имам да пиша за цяла събота и неделя.

Вчера си приказвахме за вино и днес взех, че резервирах уикенд другата седмица в Старосел - да пийнем, да хапнем и да си натоплим кокалите. Таман сме вече сювсем здрави. Сега едно СПА добре ще ни се отрази. Мислювам и масажи да поръчаме.
Малкият се много възрадва, като му писах, той много харесва да ходим там. И на винен тур е бил. И не само там на такъв тур. Сега пак ще дойде с нас на обиколка. Основно мисли да плажува, обаче.
...
Ох, енергото се оказаха хора вчера. Нали спряха и пуснаха набързо сутринта тока, не са го спирали после до 17.00 часа чак, тогава го спряха, свършиха си работата и пак го пуснаха.
Абе - разбрани се оказаха.

Доня, я виж на туй дете дали му е здрава главата, бе!

# 181
  • София
Сладур. Омръзнало му е от седенето.

# 182
Руми, видях и аз заповедта. Решението е на ОКС. Ама като ги знам какви ‘ убавци са се събрали там...Сутуацията не е много по- различна от преди два- три дни, но пък друго си
е да издаваш заповед след заповед и да правиш хората на луди калинки.  Щели да прилагат “ алгоритъм за приоритетност и редуване на учениците за присъствие в училище.,,

Доня, колко ли може д а издържи човек в такава поза:-)

# 183
  • Между гори и планини
Здрава е Джуди 🤣 Вече 2 часа се шматка вън с кучето.
От толкова седене на тоя диван по време на ДО , вече има хлътнало на мястото му 🙄

# 184
Сладур:kissing_heart:
Доня, къде са му тетрадките? Аз воювам всеки ден за тия тетрадки да са до него и да пише.

# 185
Аманда, под масата, ама не се виждат:-)

# 186
  • София
Какви тетрадки, бе? Моето кара първите часове от леглото. Joy

# 187
Здрава е Джуди 🤣 Вече 2 часа се шматка вън с кучето.
От толкова седене на тоя диван по време на ДО , вече има хлътнало на мястото му 🙄

А, я виж там да не се изгуби по баирите.
Ние, преди да се разболеем, точно качвахме с мъжа ми от Предела по пътеката през гората връх Чумерна. Бяхме си купили едно прясно сирене от магазина в единия край на Елена, до гъбарника, и с него подклаждахме, кога търтихме да покоряваме баира.
Виж твоите с тая ударена глава да не са запрашили нагоре и те към военната база.
Дивана ще го претапицирате  после.

# 188
  • Между гори и планини
Сладур:kissing_heart:
Доня, къде са му тетрадките? Аз воювам всеки ден за тия тетрадки да са до него и да пише.

На дивана до него. Но те правиха контролно по английски час и половина на компютъра и го пращаха директно в Тиймс. После още толкова проверяваха кой как го е пратил, какво е получила учителката, някои деца са през таблет или смартфон и се затрудняват. Към края на учебният ден вече беше се разплул. То тоя дълги крака не се побират под масата 🤪

# 189
В Габрово областният оперативен щаб удължи ОЕСР за три гимназии, на базата на предложения от директорите и обществените съвети в учебните заведения и след техни доклади относно заболеваемостта и епидемиологичната обстановка.

# 190
  • Пловдив
Абе големи сладури ии.! Винаги съм мечтала за дете със сини очи. Брат ми е рус и зеленоок(мама и тате са тъмни), но на мама братята са руси и синеоки. Мъж ми е с руса и синеока майка, и как ни едно от децата ми не е синеокоо. Много ме е яд, и трите са с черни очи. Не кафяви, а черни. Добре поне, че косата на едната щерка е на баба й - гъста и къдрава, но на сина и другата щерка косите са ужас. Моя приятелка е руса и синеока, мъжа й беше тъмен, сина й е нейно копие. Сестра й е също тъмна, но се омъжи за синеоко момче, и тяхното дете е копие на приятелката ми. Явно нейния синеоко русокос ген е адски силен. Много завид.
Вино не пия и не ме блазни, но бих ходила на винени дегустации със сиренца и мезенца.
Набора е с трета шестица по БЕЛ и вече взе да проси PS5, щото иначе щял да му падне успеха 🤐 ако ние не сме можели, Дядо Коледа да помогнел. Пък и нагли тези деца!
Туиг, как е Туигов, беше писала, че не е добре, оправи ли се?
Весел ден!

# 191
  • София
Митко днес има среща с класната и съучениците, за да им раздаде граматиките, и сега се разхождат в някакъв парк (не разбрах кой). Толкова ентусиазирано звучеше. Да му се не види и тъпият вирус. Толкова са ощетени децата ни. Така добре се чувстваше на училище. Дано по-бързо премине всичко!

# 192
И моите не пишат в тетрадки като са онлайн. С набора съм се отказала да споря за това. Малкият пък ми минава с номера, че имал голямо желание да пише, но просто не оставало време. То за 30 минути, кое по-напред. Той със сигурност е онлайн следващите две седмици според графика. Още чакам инфо за набора.

# 193
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята си пише в тетрадки, също както в училище. Даже подчертава с различни цветове. Обикновено кара ДО в леглото, но тази сутрин ме изненада.
Детето се променя с всеки изминал ден. Новото 5 е, че следи някаква блогърка, която ходи по ресторанти и прави ревюта. И сега зор да обиколим ресторантите на всичките шефове, плюс други по-интересни места. Та сега това е новото семейно забавление.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 18:40 от gadamer

# 194
И моят си пише в тетрадките. Защото е наясно, че после всичко там ще му е подредено на куп и за подготовка и контролни ще си прави справките лесно.
...
Ми Гадамер, елате да пробвате староселския ресторант и вие. Много е добър. Ребрата им са веднъж. Аз не знам де, това не го ям, но мъжете - от нашата и от още две фамилии с яки мъже, вкл. и синовете, бяха единодушни по въпроса.
Ние отсядаме там още на обяд в петък.

Общи условия

Активация на акаунт