ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 25 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Стон, не сте назад, ние миналата седмица започнахме и свършихме вектори с презентация Simple Smile. Интересно дали утре ще им пусне контролно.
Опитвам се да се ориентирам докъде ще е включен материалът за ном първи кръг.

# 691
  • софия
И на НДК ще правят коледно градче...Close Що ли не ми е празнично....
Не знам какво да кажа. Такова чудо до сега не е било. Празнуваме ситуацията. За първа година има толкова коледни градове.
Възмутена съм, не защото съм Ковид притеснена, а защото това е чиста проба лицемерие!

# 692
  • Sofia
Желая на всички болни да оздравяват бързо.
Днес имахме пореден пример как се търси място в болница...
Страшно е по болниците!

Ние в нашето семейство (широк кръг - повече от 50 души...) един няма дето да може да даде кръв... наложи се за свекър ми преди две години - страшно беше, а сега направо не знам. Трябват златни сърца, за да помагат с плазма и да отговарят на всички условия...

# 693
  • гр.София
По МАТ-средна основа на трапец .И в понеделник предстои контролно върху раздела.

На всички болни от все сърце пожелавам закрепване и оздравяване.

# 694
  • Между гори и планини
Нашите свършиха триъгълник и трапец. Утре евентуално преговор и понеделник контролно, въпреки че учителката искаше още утре да го пусне. Имат по един час на нов урок, рядко упражнения.

# 695
  • софия
При нас по мат са на медицентър 🙃 Нямам идея това къде се намира в програмата.

# 696
  • гр.София
Звънче,преди трапец -)

# 697
По математика вчера взеха корен квадратен. Това е май след  средна отсечка в трапец. Медицентър е преди трапеца.

п.п. Да уточня че имат 5 часа математика!

# 698
По мат. нашите са на втори урок от трапец. Медицентърът е преди това, след средна отсечка в триъгълник. Сега ще свършват този раздел.
Ние сме с 4 часа мат. на седмица, като единият е ЗИП.

# 699
  • софия
Покрай друга тема се сетих за една рецепта за паста. Това е най-великата рецепта! Честно. Само като се сетя и се оплюнчвам - https://youtu.be/8t6ddIzPy0k

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 20:19 от zvаnchе

# 700
Не ми се говори за математика, но от солидарност ще се включа🙂
При нас и трапец и всичко се обяснава без визуализация. " Пишете" , "Представете си" и то изказани със скоростта на светлината.
Замина математиката при нас, на санитарния минимум сме.

# 701
Аз единствено и само гласа на учителката по математика чувам през шумоизолираните слушалки на сина ми. Joy
Останалите учители не ги чувам, докато преподават в час.
Визуализацията се състои в предварително подготвен урок във файл, предоставен на учениците и се работи върху него в час. Но определено се чува, че се работи усилено. Grinning

# 702
Ни файлове, ни жив дявол при нас. Дърдорене до сто и едно и назад.
Накрая всички са се отпуснали в следобедна дрямка.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 20:34 от Biserka_a

# 703
Дрямката при моя син е в час по философия. Толкова е незаинтересован, че няма до къде....
Вчера аха да удари глава в бюрото и го питам какъв материал преподава учителя?
Получавам отговор: "Не знам... Нещо за мотивация!" JoyJoyJoy

# 704
Туиг, следващият път- с каска по философия. Опасни са ударите на главата в бюрото😀

Общи условия

Активация на акаунт