ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 26 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, следващият път- с каска по философия. Опасни са ударите на главата в бюрото😀

Бисе, нечия друга глава ще пострада!
Моят не е обелил дума за философията Wink

# 706
  • София
Гледам Звънче пуснала явно страхотна рецепта за паста. Отварям линка - клип. Затворих. Ако ще и най-интересното нещо на света да е, аз просто вътрешно отказвам и не мога да го гледам на монитор. Мога да си го прочета обаче с удоволствие.
Това го казвам по повод отегчените деца пред компютрите по време на синхронно ДО.
Иначе ще се подготвя психически за да се въоръжа с търпение някой път, и да разбера как се готви вкусната паста. Изглеждаше интригуващо в първите кадри. 😃

# 707
Ох.
Извинявам се, изтривам.
Приятно приключване на учебната година. Дано скоро върнат децата на училище.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 21:04 от rummi_pl

# 708
  • софия
Гледам Звънче пуснала явно страхотна рецепта за паста. Отварям линка - клип. Затворих. Ако ще и най-интересното нещо на света да е, аз просто вътрешно отказвам и не мога да го гледам на монитор. Мога да си го прочета обаче с удоволствие.
Това го казвам по повод отегчените деца пред компютрите.
Иначе ще се подготвя психически за да се въоръжа с търпение някой път, и да разбера как се готви вкусната паста. Изглеждаше интригуващо в първите кадри. 😃
И аз много не обичам да гледам рецепти, но Дженаро ме забавлява. Ето я написана: https://deliciasdelmarcantabrico.com/simple-tuna-pasta-by-jamie- … gennaro-contaldo/

# 709
Туиг, извинявай😀 За Шмърц- ов исках да напиша, пък съм те споменала теб😀

От понеделник при нас са една седмица присъствено и после пак ДО.
Засега.

# 710
  • софия
При нас връщат синхронното, но не разбрах дали само по английски, че малко общо е написано. Били разбрали, че се губят часове.

# 711
  • София
О, много благодаря! Така е друго нещо. 😊
Биси, може би и двата ника - Шмърц и Туиг - звучат малко калпазански и в стил ОЧЗ. 🤣

# 712
Ей, така като започнат разни подмятания много болно ми става, но здраве да е.
Това, че някой родител знае какво учи детето му не прави детето несамостоятелно или неоправно.

# 713
Днес моят правил тест по философия. Присъствено. След три шестици от устни изпитвания, днес четворка. Тази вечер ме пита какво означавало "веществено". Така го зяпнах. Викам "ти за вещество не си ли чувал, бе?" Плесна се по глава. После вика "е, сигурно още 2-3 такива глупави грешки съм допуснал". Ама то контролно. Трябва да си попрочел нещо за него, не е като да си лафиш с учителката и да го докарваш от приказки. Аз съм сигурна, че той учебник по философия не отваря.
И по български език са правили контролно. Тръпна в очакване да видим там какво ще ми сервира.

# 714
Предложението за каската ми хареса! Задължително ще го приложа и заради точилката, която се привлича от магически сили към главата му... Grinning
Като в допълнение ще включа и пропуснатата лекция за мотивацията. Bowtie

# 715
  • Между гори и планини
Моя вчера прави домашни от 7 философски въпроса . Първо чете от файла в Тиймс, после от учебника някакъв текст. По него трябваше да разсъждава и отговаря. Реално философията е наука, която кара да мислиш, разсъждаваш. Рядко има грешни отговори. Е, освен ако не напише че мечето му е личност 😂
Днес имаше "браво" под снимките от учителя, в понеделник очаква оценка. Чака оценка и по английски на контролното. Оня ден пак правиха бърз тест по български, но нямало да им пише оценки. По рисуване трябва до събота да прати рисунка на тема есенен пейзаж с акварел.

# 716
  • София
Бързам да се похваля с 5ца по литература на първите работни листа върху Илиада. Наборът се амбицира за следващите работни листа. Дано не трае от ден до пладне този внезапен порив Simple Smile
Аз днес имах нещо като паник атака. Ще се опитам да не чета и слушам за короната, защото не ми се отразява добре.

# 717
Ред, може, може! Ние от " Седморката на Блейк" ги усещаме тези работи😀

Шмърц,убиваш ме!😀 Хиля се като пъпеш сама😀

Мария, ти пък🙂  Don't forget- you are Maria Bond 007.

# 718
  • софия
Поне от началото на седмицата нито гледам новини, нито гледам сутрешни блокове. Само вечер Алтернативата или Денят. Екстра ми е.

# 719
Шмърц,убиваш ме!😀 Хиля се като пъпеш сама😀
Това може само да ме радва. С малко съм допринесла за повишаване на имунитета ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт