Колко често сте интимни с половинките си?

• 16 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
По-често 2-3 пъти седмично, обаче се случва понякога и по веднъж, а понякога и да пропуснем. И за двамата това е недостатъчно, но приемаме, че това е период и ще мине. Малкото дете спи в леглото ни и заспива много късно. Та се промъкваме в друга стая. Пък да не ни чуе и другото дете...
Много е сложно.

# 31
С малки деца секса е сложна процедура. 😀
Гледам поне 2 пъти да се случва в седмицата, че мъжът ми превърта.
Ако зависеше от него щеше да е всеки ден, че и по няколко пъти.
Ако не пускаш на мъжът си, друга ще му пуска и после: ма този мръсник изневерява. Ами не, те са първични сексуални същества, необременяващи се с много мисли и проблеми. 😀

# 32

Ако не пускаш на мъжът си, друга ще му пуска и после: ма този мръсник изневерява. Ами не, те са първични сексуални същества, необременяващи се с много мисли и проблеми. 😀

Да, да. Затова пък ние сме специалистки по стискане и пускане.
Simple Smile

# 33
Ако не пускаш на мъжът си,
Да, да. Затова пък ние сме специалистки по стискане и пускане.

Винаги съм се чудела на това с пускането. Все едно мъжете искат, а жените не, но кандисват да пуснат за награда, ако мъжът е слушкал. Все едно бонбонче за доброто конче. 
За мен и двамата трябва да си го искат и да няма превземки - той да мрънка и да се натиска, а тя да благоволява от време на време. И не много често, че да има авторитет....

# 34
Черна станция,

А ако просто не ти се прави секс никога, а не искаш половинката ти да страда от това, защото го обичаш... сбърканата съм аз, защо да го товаря с това.

# 35
  • Русе
То и на мен не ми се пуска прахосмукачка никога, но пускам от време на време, даже твърде често. После се чувствам удовлетворена, че съм свършила нещо полезно и вкъщи е чисто. Същото е и със секса, ако никога не ти се иска. За щастие на повечето жени им се иска, когато нямат здравословни проблеми или не са много преуморени.

# 36
...когато нямат здравословни проблеми или не са много преуморени.
Именно. Няма как да са се били напаснали години наред и изведнъж да се окаже, че вече не са те. Има причина и трябва да се открие и премахне. Не да правят секс насила.
Авторката сама си е написала каква е при тях - уморена, защото прави всичко сама. Ами, решава се много лесно.

# 37
А ако просто не ти се прави секс никога, а не искаш половинката ти да страда от това, защото го обичаш... сбърканата съм аз, защо да го товаря с това.

То зависи и как не ти се иска. Ако е например като ските - още е рано сутрин, креватчето е топличко и никак, ама никак не ти се става да ходиш по пистите. Ама като се понасилиш и станеш, после като застанеш първа пред девствената наратрачена писта и те обзема една еуфория и забравяш всякакви легла. Та понякога и със секса  е така, не ти се започва, но почнеш ли не ти се спира Wink Ако ти е такъв случая, ми понапъваш се малко.
А ако никога не ти става хубаво се съмнявам малко, как на него ще му бъде хубаво и как го карате. Тогава си струва човек да се замисли. А и защо изобщо сте почнали?

# 38
Това не се бях замисляла: ако някой го прави 24/7, а аз 0/0, какво ме ползва това знание...

# 39
Сверяване на часовника.
Аз се замислих, че до сега не се бях замисляла.

# 40

То зависи и как не ти се иска. Ако е например като ските - още е рано сутрин, креватчето е топличко и никак, ама никак не ти се става да ходиш по пистите. Ама като се понасилиш и станеш, после като застанеш първа пред девствената наратрачена писта и те обзема една еуфория и забравяш всякакви легла. Та понякога и със секса  е така, не ти се започва, но почнеш ли не ти се спира Wink Ако ти е такъв случая, ми понапъваш се малко.
А ако никога не ти става хубаво се съмнявам малко, как на него ще му бъде хубаво и как го карате. Тогава си струва човек да се замисли. А и защо изобщо сте почнали?

Разбирам че твърдението, че "обичаш някого, но не ти се прави вече секс с него" е трудно разбираемо за някой, който не е бил в тази ситуация. Но наистина е възможно.

За това дали му е хубаво на него, нямам съмниения или поне не ми е показъл по никакъв начин до сега причина, за да се съмнявам.

Как я караме?- Ми така. С по малко секс, като средно положение и компромисен вариянт за двамата.
Последният въпрос не го разбрах. Защо сме започнали кое?

# 41
Скрит текст:

То зависи и как не ти се иска. Ако е например като ските - още е рано сутрин, креватчето е топличко и никак, ама никак не ти се става да ходиш по пистите. Ама като се понасилиш и станеш, после като застанеш първа пред девствената наратрачена писта и те обзема една еуфория и забравяш всякакви легла. Та понякога и със секса  е така, не ти се започва, но почнеш ли не ти се спира Wink Ако ти е такъв случая, ми понапъваш се малко.

Разбирам че твърдението, че "обичаш някого, но не ти се прави вече секс с него" е трудно разбираемо за някой, който не е бил в тази ситуация. Но наистина е възможно.

За това дали му е хубаво на него, нямам съмниения или поне не ми е показъл по никакъв начин до сега причина, за да се съмнявам.

Как я караме?- Ми така. С по малко секс, като средно положение и компромисен вариянт за двамата.

Той знае ли , че за теб това е компромис и без желание ( поне така звучи )?

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 15:17 от Не се сърди, човече

# 42
Ел_си, не, разбира се. Как ще понесе това...

Как въобще ще си помисли да ме пипне повече, ако знае , че е компромис.

# 43

Ами връзките обикновено започват със секс и после се усеща, че има нещо повече. И в началото сексът е много и най-важното - още няма деца, дом, общи планове... Да не говорим, че ако мъжът усети, че да спиш с него е компромис ще му се спихне здраво егото. Та затова питах - как изобщо сте почнали.

# 44

При нас е нещо такова - той има желание всеки ден, че и по два пъти на ден. Аз, не че не го желая, но при мен го няма това чисто физическо желание за секс. Да имам нужда, дет' се вика. Може би е заради противозачатъчните, които пия от години. Но въпреки това правим секс  3-5 пъти в седмицата, зависи колко сме натоварени. И не го приемам за компромис от моя страна, дори първоначално да ми липсва желание, партньорът ми много добре знае как да ме подхване 🙂 .  И друго, не го оставям всеки път той да е инициаторът.

Общи условия

Активация на акаунт