Колко често сте интимни с половинките си?

• 16 408
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Последният въпрос не го разбрах. Защо сме започнали кое?

Ами връзките обикновено започват със секс и после се усеща, че има нещо повече. И в началото сексът е много и най-важното - още няма деца, дом, общи планове... Да не говорим, че ако мъжът усети, че да спиш с него е компромис ще му се спихне здраво егото. Та затова питах - как изобщо сте почнали.

Ми започнахме по план Simple Smile  много секс, после нещо повече от секс, после дом, деца и прочее. Заедно сме от 16г, вече близко до 40-те на години.

# 46
И все без желание???

# 47

Е, не. Липсата на желание е от последните години, и малко по малко. Не е от един ден за другия.

# 48
Е, не. Липсата на желание е от последните години, и малко по малко. Не е от един ден за другия.
Щом продължава с години, търсиш ли причината?
Скрит текст:
Два пъти ми се е случвало. Първия път се оказа заради противозачатъчните, които ми бяха изписали. Втория - проблем с щитовидната жлеза.

# 49

При нас е нещо такова - той има желание всеки ден, че и по два пъти на ден. Аз, не че не го желая, но при мен го няма това чисто физическо желание за секс. Да имам нужда, дет' се вика. Може би е заради противозачатъчните, които пия от години. Но въпреки това правим секс  3-5 пъти в седмицата, зависи колко сме натоварени. И не го приемам за компромис от моя страна, дори първоначално да ми липсва желание, партньорът ми много добре знае как да ме подхване 🙂 .  И друго, не го оставям всеки път той да е инициаторът.

Поздравления за болднатото!

# 50
Щом продължава с години, търсиш ли причината?
Скрит текст:
Два пъти ми се е случвало. Първия път се оказа заради противозачатъчните, които ми бяха изписали. Втория - проблем с щитовидната жлеза.

Не. Просто съм решила, че няма решение...
Навивам се да отида на психолог, но ми е много трудно решение и все отлагам.

Физически съм здрава ( скоро бях на годишен преглед🙂), пия противозачатъчни, но е от сравнително скоро..
Предполагам, че за доброто на всички трябва да отида и на психолог, но честно казано, не очаквам никакъв резултат.

# 51
Ама как така, трябва да имаш желание, щом някой друг това смята и това казва. Simple Smile
Щото не всеки се жени и омъжва с идеята за интимност  в ежедневието години напред.

# 52
Ти си докторът, със сигурност си по-добре запозната. Но си мисля, че когато жена на 30+ г., загуби желание на секс и това продължи с години, е по-вероятно да има причина, отлколкото да няма.

# 53
Сега като стана дума, се сещам, че по-рано по-малко ми се правеше секс. Бях по-изморена, с малки деца и въртележка с работата доста се скапвах, и това траеше години, както при Ели. Обаче нещата се променят. Възрастта си има предимства, и така в един момент нямаш вече кредити да се чудиш как да ги плащаш и нямаш деца вкъщи да се чудиш кога да се наспиш. Времето за себе си драстично се увеличава с всички произтичащи за секса последици. Simple Smile

# 54
Да я търси причината е едно, да я намери - друго, а реално решен проблем - трето. Може да знам много неща, може и нищо. Не се ровя там, където не ми е заявена персонално нуждата от помощ.

# 55
Леле, кога успявате бе хора? Ние средно по 2-3 пъти в месеца. А сме женени само от година и нямаме деца. Някак хич не се сещам за секс напоследък, а преди не бях така. Иначе сексът е страхотен. Проблемът е че моят мъж не се къпе всяка вечер (като мен), а през 2-3, дори понякога 4 Sad Аз обичам и двамата да сме прясно изкъпани и някак все се разминаваме, той си ляга по-късно винаги. Говорили сме многократно по въпроса, той се сърди че не било спонтанно, аз пък държа поне предния ден да знам че е взел душ. Казва че не било полезно, много му била суха кожата, нямало нужда и до никъде не стигаме. Даже мислех тема да пускам "За къпането и секса" Smile

# 56
Това ме втрещи 😲

# 57
Аз не бих си лягала с мъж, който не се къпе, честно.. А пък какво остава да трябва да му правя орална, ако не се е къпал 3 дни... УжасТ! 
Лично за мен душ предния ден също не е достатъчно.

# 58
Uncommon, дай боже всекиму да достигне такъв период на спокойствие и свободно място вкъщи Simple Smile Проблемът е, че отношенията между съпрузите обикновено започват да се развалят именно, когато има малки деца и кредити и докато се доплува до острова на спокойствието след години, двамата вече са достигнали точка на непоносимост, изолация и хронично непосрещнати нужди на единия партньор. И като се огледаме, станали на по 50 вече, се оказва, че няма с кого ни секс да правиш вече, ни една нормална приказка да си кажеш.

# 59
Uncommon, дай боже всекиму да достигне такъв период на спокойствие и свободно място вкъщи Simple Smile Проблемът е, че отношенията между съпрузите обикновено започват да се развалят именно, когато има малки деца и кредити и докато се доплува до острова на спокойствието след години, двамата вече са достигнали точка на непоносимост, изолация и хронично непосрещнати нужди на единия партньор. И като се огледаме, станали на по 50 вече, се оказва, че няма с кого ни секс да правиш вече, ни една нормална приказка да си кажеш.
Ти ме отчая от живота. 😀
Черна станция много хубаво го е описала с примера със ските.
При жената "апетитът идва с яденето" 😀
При мен също е така. Това имах предвид под "пускам". Не че е като награда, както някой се изрази. 😒
Не се ровя там, където не ми е заявена персонално нуждата от помощ.
С други впечатления съм. 😂

Общи условия

Активация на акаунт