👶🏻💙Януарски мами 👶🏻❤️тема 4

• 42 232
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Много ми харесва, че темата се раздвижи Grinning
Днес АГ установи, че бебо е 3100гр в 35гс. За мен е стряскащо много, даже да предположим, че дава отклонение ехографа. Но той каза, че не е патологично много, просто може би няма да дочакам термина, ако расте така. Нямам ГД, нямам идея защо расте толко.
Иначе почвам Тотема, че хемоглобина ми е ужасно нисък Pensive

# 541
Миналата седмица ме преглеждат и ми казват, че бебето е 2.500 в 32 седмица и аз умрях от смях.При положение, че в 38ма родих дъщеря ми 2.700.
 На другия ден на същия ехограф ме гледа друг доктор и ми казва 1.900,което ми се струва по-риалистично.
 Общо взето не вярвам на мерки от ехограф.

# 542
Навсякъде пишат, че измерването е дооста относително и често уж огромни деца се раждат 3 кг.
Аз пък в една книга четох, че всяко следващо дете на една майка се ражда по-голямо и по-голямо от предходното.  Тук планираното секцио се изключва, разбира се.
Ще видим!

# 543
Живи и здрави да сме - ще разберем 😊

# 544
Моя е дребосък, миналата седмица в 35+3 беше 2340, пия протеин за бременни, ям извара, ще го видим утре колко е наддал.

# 545
Ясно, че ехографа дава отклонение, но чак пък толкова 3100 е много... А чак кило отклонение не е. Мери му и глава, крака и тн, и в общи линии всичко му е по-едро. Просто си върви напред. Та може и да го предизвикаме по-рано, не знам.. Страх ме е да не се подлъжа и да излезе дребос накрая..

# 546
В 35+2 нашият го премериха 2600гр. Нямам идея това много или малко е, но и аз не вярвам много на ехографа. Имам приятелки, които ги резнаха заради големи бебета, а накрая се оказаха по около 3кг.

# 547
На мен днес на прегледа ми каза 2700 в 35 г.с и каза че вървяло леко малко🤔!Иначе и аз като Цветно цвете имам менструални болки и стягания през цялата бременност!Искам да ви попитам  обаче нещо мамчета- мислите ли да си правите манекюр и педикюр за самото раждане🤔🙄Гледам голяма мода е,особено за тези които ще са секцио,те направо с прически и грим си отиват🧐А мен напоследък такава депресия ме гони ,че ми идва да отида с балните дрехи да раждам само и само да си повдигна духа малко🤦🏼♀Та ,знаете ли дали има изискване да нямаш лак ,тъй като преди време претърпях операция в Турция и там ми го махнаха!🤔🧐

# 548
За лака много зависи от болницата. В част от държавните искат без, в часните няма проблем. Аз лично си ходя всеки месец,защото имам проблемни нокти и се надявам да мога да продължа и след като родя.

# 549
  • Седмото небе
Маникюр, педикюр, чак прическа и грим? Е чак пък толкова... Кой и къде го прави? Фотосесия ли по време на раждането е модерно? Да си поддържаш нормалните неща в приличен вид-нокти, коса, епилирани части добре. Ама без крайности за мен е Ок, чак специална подготовка... Не си и мисля, че към края на 9 месец ще се затичам в салон за специални процедури.
А за ноктите на ръцете поне доколкото знам е препоръчително да са без лак. За краката май няма такова изискване... На мен лично примерно, както вечно са ми студени краката сигурно и чорапи ще искам да имам обути Grinning
А за някои частни болници знам, че по желание (ама това преди ИП) са давали възможност да дойде фризьор и гримьор, ако искаш и да те разкраси за “излизането”.

# 550
Аз знам,  че на много места не разрешават лак, за да наблюдават дали има посиняване на крайниците.
Предполагам ако е безцветен няма да има проблем.  Сигурно трябва да питате в конкретната болница какви са правилата.
Това пък за фризьора за пръв път го чувам. Сериозно ли си канят такива за изписването? Grinning

# 551
Съгласна съм ама преди два дни си свалих лака на ръцете,че да не би да ме изненада бебето с тея контракции и болки и настроението ми хептен стана минорно!Или ме тресат хормоните или яко ме налягат комплекси и заради качените килограми и заради дрехите ,в които изглеждам като охранено прасе преди Коледа🤦🏼♀Казах на ММ че ще си направя кок за раждането и ще си облека някоя по секси дреха ,но той каза че Хелоуин отдавна мина (в кръга на шегата де)и най-мн да разсмея докторите 🤦🏼♀🙄🤪

# 552
Наистина това са излишни процедури при раждането и от докторите знам, че им е смешно като видят такава родилка. Представям си как пот се лее, ти напъваш ли напъваш и щръкват мигли, екстеншъни и нокти Joy аз съм от тези, дето винаги са с грим, прическа почти ежедневно правех, но сега ми е много кеф натурална. Нищо не си правя и мисля само за изписването да сложа грим и прическа.
Лак не трябва да има за да гледат сини ли стават пръстите, но навсякъде е различно де.
А в тази връзка, че се шегуват за рокли за раждането - с какво се стои по време на целия процес? Наша нощница ли, или от тези болничните? И друго се чудех - ако има кървене при самите контракции с превръзка ли стоиш? А ако водите изтекат на публично място?! Grinning

# 553
Аз все пак мисля тези дни да се подстрижа и боядисам. Пуснала съм едни корени....
А грим първият път си взех и успях да се приведа в приличен вид, но сама - не съм викала гримьор...хаха.
Все пак тогава бяхме цялото семейство и не трябваше да приличам на парцала,  който бях само един ден преди това.

# 554
Като раждах 2017дъщеря ми, влязох за секцио със фон дю тен, черен молив и спирала 😂😂 маникюр разбира се и опашка много прилежна 😂 Сега съм като умита чиния, грим не съм слагала от март месец, гел лака съм свалила, че не ми се вре по салони... Всичко да мине наред пък ще вляза в правия път

Общи условия

Активация на акаунт