👶🏻💙Януарски мами 👶🏻❤️тема 4

• 40 226
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Аз бях решила да ходя с маникюра понеже не съм го сваляла от 3години. Но четох в друга тема, че е проблем. И реших последният път да питам АГ каза без гела задължително въпреки, че съм в частна болница. Също и без грим. Започна да разказва за родилка цялата гримирана и направена. Като цяло имах едно мнение, но сега ще се съобразя с неговото. Така че според мен говорете с лекаря или се консултирайте с болницата. Все ще го преживея. В и първите месеци ще ми е жал да го оставям бебчо ако е кисел, за да ходя на маникюр. След някой месец пак ще започна.

# 556
Аз да ви кажа за стяганията.. както си ги търпях вкъщи и мислех , че няма нищо сериозно, постъпих по спешност с бъбречна криза в болница и точно преди да ме изпишат ми пуснаха тонове.И познайте -регулярни маточни контракции , които аз не усещам.В последствие скъсяване на шийката , поставяне на песар , наливане с банки гинипрал и все още не могат да ги овладеят.
Ходете редовно на тонове , защото ако аз си бях отишла вкъщи , може би до часове щях да съм родила.

# 557
Общо взето и при мен подобно. Уж стяганията били нормални, натискам си аз парцалите в нас и когато реших да се довлека-хоп контракции. Гинипрал и кормагнезин и така. Поне вече съм 34сед.  и малко отдъхнах.

# 558
Момичета,изумихте ме,много се зарадвах че моя доктор,прие в началото стяганията, а после и леките болки на сериозно,въпреки че нямаше скъсяване и двата пъти. А и той държи да се ходи на тонове всяка седмица 9ти месец. Хубаво ми стана,че има защо Heart

# 559
  • Велико Търново
Здравейте, януарки Simple Smile
Присъединявам се във вашите редици, въпреки че, досега бях във февруарските.  Термин 02.02.2021, втора бременност ми е и чакаме отново момче Simple Smile
Аз съм на 31г от Велико Търново и ще се радвам да ме приемете сред вас.
На кратко за 8те месеца досега - планирана, но тежка бременност. Бях с кървене до 5 месец, а след това вече със скъсена шийка на матката. Към момента е 1.7см и съм на големи количества магнезий. За щастие се държа и си гледам батко то, но ограничавам всичко което мога Simple Smile
Видях, че камаче е тук и ще се радвам ако има и други бъдещи мами от Велико Търново да пишат Simple Smile))

# 560
Здравейте, искам да попитам на какъв препарат за пране за бебетата се спряхте? Мамите с повече опит могат ли да споделят от кои препарати са доволни? Скоро мисля да почна с прането и се чудя какво да купувам. Доколкото знам не е ок да се слага омекотител.

# 561
Skk007, добре дошла сред нас и успех! Дано устискаме всички до финала със здрави и сладки бебета!
Blue Sky, не е за предпочитане да се позлзва омекотител, въпреки че на пазара има много бебешки варианти. Аз лично никога не съм купувала. За прах обичам да експериментирам и постоятно сменям. Единственият, от който сме се обривали е Frosch - един от най-хвалените, но при нас така се получи. Всички останали са ОК. Харесвам много на Бочко и Ариел. Ти ще си избереш и по аромат. За Тео Бебе някоя мама беше писала, че е с много натрапчив и силен аромат. Аз отдавна не съм го купувала.

# 562
Здравей skk007,добре дошла. Стискаме палци и на теб да удържиш максимално,поне 36 седмица Hug
За праха за пране аз взех бебешкия на Сано,но много мои познати ползваха Тео бебе (по-бюджетен вариант). И да, не препоръчват омекотител.

# 563
Много в началото с дъщеря ми и сега мисля и с бебо да ползвам течбия бебешки на Amway. За по - бюджетен от него препоръчвам - Persil Sensitive ( него и дерматолог от Токуда ни го препоръча, като се останови Атопичния дерматит на бъдещата кака. Бочко, Тео бебе и али бали - миришещи от 2 км, не мерси.

# 564
Тео бебе течен ползвах, сега пак същия взех- никогане съм удещала да е бил натрапчив. Мокри кърпички съм пробвала вкички, в началото 4-5 пакета Памперс и след това Бебелан - много съм доволна от тях-плътни и влажни са. Даже Памперс взех само защото бяха намалени 😁

# 565
А, да. Само течен препарат. От години не купувам на прах - нито за нас, нито за детето.
Бебешки кърпички ползвам на WaterWipes, поне в началото. Те са подходящи и за преди кърмене.

# 566
  • Велико Търново
И аз ползвах преди Тео бебе и никога не ми е миришел на нищо. Според мен най-важни са високите градуси на пране, допълнително изплакване и сушилня/гладене. С баткото първите месеци нямахме сушилня и гладех, но от втория месец насетне имахме сушилня вече и забравих за гладенето ( освен с естетическа цел:)).

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 12:28 от skk007

# 567
Аз също на първо време мисля да пробвам Тео бебе, а относно гладенето мисля да гладя дрешките на бебо чисто от естетическа гледна точка, защото сушилнята ми ги мачка..
Аз малко да се оплача.. В това гадно и мрачно време нямам желание за нищо.. Настроението ми никакво го няма, мъчат ме киселините, стягания имам.. Някоя има ли така подтисната? Sad

# 568
Аз взех на Frosch и го тествах върху таткото, който е с много чувствителна кожа, не е имал реакция. Изпрах всичко бебешко и пуснах в сушилня. Нямам намерение да гладя всичко.
Мокри кърпички не съм избрала още, купих по 1 пакет от различни видове и ще ги пробвам в движение. Заредих се с мицерална вода на Uriage и бебешки тампончета за почистване. По принцип смятам да ползвам минимално козметика/кърпички и кремчета, но ще видим на практика как ще са нещата.

# 569
Тео бебе течен ползвах, сега пак същия взех- никогане съм удещала да е бил натрапчив. Мокри кърпички съм пробвала вкички, в началото 4-5 пакета Памперс и след това Бебелан - много съм доволна от тях-плътни и влажни са. Даже Памперс взех само защото бяха намалени 😁
И аз съм на същото мнение за Тео бебе и кърпички бебелан.
За бебешка козметика мисля да ползвам на Hipp, пак върши работа. Иначе съм ползвала на биоферма, адерма и други.

Общи условия

Активация на акаунт