👶🏻💙Януарски мами 👶🏻❤️тема 4

• 40 171
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Без да искам да обърквам някого и да налагам мнение,но е добре да си слушате докторите,защото на мен баткото ми го извадиха заради лоши тонове две седмици преди термин 4 кг,а аз бях качила 9 кг само,нито имах гест.диабет,нито нищо!Та ако бях изчакала до края и както исках да родя нормално доста щях да се озоря,така ми каза и доктора,защото съм 163см и 59 кг отидох да раждам.
Към Blue sky относно дрехите на next ,това е официалния им сайн,сина ми го изгледах с тези дрехи,за мен лично най-хубавите и най-качествените!Доставката е в рамките на 3-5 дена !Лошото пък е че никога не правят намаления🧐Сега очакваме мома и какви красоти има за момичетааааа🙈

Много благодаря! Значи спокойно си поръчвам и си плащам, след като имам споделено мнение, че всичко е наред със сайта. И аз харесах доста неща, а това, че не правят намаления ме кара да поръчам още сега, а не да чакам следпразничните отстъпки Simple Smile Чудя се и на Mamas and Papas в магазин Малечко, сега са пуснали 20% отстъпка, много са им хубави материите, но все още се чудя дали си струва инвестицията в дрешки, които ще се носят максимум месец...

# 646
Без да искам да обърквам някого и да налагам мнение,но е добре да си слушате докторите,защото на мен баткото ми го извадиха заради лоши тонове две седмици преди термин 4 кг,а аз бях качила 9 кг само,нито имах гест.диабет,нито нищо!Та ако бях изчакала до края и както исках да родя нормално доста щях да се озоря,така ми каза и доктора,защото съм 163см и 59 кг отидох да раждам.
Към Blue sky относно дрехите на next ,това е официалния им сайн,сина ми го изгледах с тези дрехи,за мен лично най-хубавите и най-качествените!Доставката е в рамките на 3-5 дена !Лошото пък е че никога не правят намаления🧐Сега очакваме мома и какви красоти има за момичетааааа🙈

Много благодаря! Значи спокойно си поръчвам и си плащам, след като имам споделено мнение, че всичко е наред със сайта. И аз харесах доста неща, а това, че не правят намаления ме кара да поръчам още сега, а не да чакам следпразничните отстъпки Simple Smile Чудя се и на Mamas and Papas в магазин Малечко, сега са пуснали 20% отстъпка, много са им хубави материите, но все още се чудя дали си струва инвестицията в дрешки, които ще се носят максимум месец...

аз съм много ядосана на Малечко- всичко купих от тях и в последствие намирам по сайтове и магазини нещатата на повече от половин цена по- ниско , включително и на мамас и папас
ето пример

въпросния комплвкт навсякъде струва между 30 и 40лв , но кой да знае ... и доста други такива на които не им пазя етиквтите за да ви покажа

# 647
Все се каня да попитам нещо и забравям. Към тези от вас, които шофират - шофирате ли още, мислите ли да спирате? Аз съм 36+0, още карам, чудя се да спирам ли. Нямам никакъв спомен какво правих в края първата бременност.

# 648
За щастие, при мен не е ставало дума за секцио. Наясно съм,че апаратите дават отклонения, но все пак едно на ум,че може да тръгне по-рано от предвиденото няма да е излишно. Че аз както си се размотавам с всичко, може да ме изненада.

Сега видях въпроса за шофирането и се редактирам. Аз и днес си карах до болницата и нямам никакво намерение да спирам. Даже преди няколко дни ме спряха защото съм без колан,но като видяха коремчето и нямаше проблеми. Аз не виждам пречка в шофирането, даже съм се шегувала,че и сама мога да си се закарам до родилното 😆😆😆

# 649
Аз също съм 36+0 и все още шофирам. Докато не изпитвам някакъв дискомфорт мисля да продължа да си шофирам.
Все се каня да попитам нещо и забравям. Към тези от вас, които шофират - шофирате ли още, мислите ли да спирате? Аз съм 36+0, още карам, чудя се да спирам ли. Нямам никакъв спомен какво правих в края първата бременност.

# 650
Аз също съм 36+0 и все още шофирам. Докато не изпитвам някакъв дискомфорт мисля да продължа да си шофирам.

34гс и аз си шофирам, май ще си е така, освен ако не ми стане нещо дискомфотно 🙂

# 651
35+2 г.с и аз шофирам всеки ден ама забелязвам че съм мн разсеяна🤦🏼♀Че и другото дете си возя отзад,та май вече викам да поспра!ММ от утре ще си е вкъщи докато бебето се появи и той ще ме вози ,че аз и покупки вече по тежки немога да нося и само мрънкам😛

# 652
Момичета, а правят ли ви място в ГТ или да ви дават ред на опашка? Защото аз съм в потрес.току що се редих 40мин.пред банката. Накрая един мъж влезе до охраната, изкара един стол отпред и.... си сложи раницата на него Flushed Joy не знаех да се смея ли, да плача ли... Това е всеки ден, нито в супермаркет, нито в еконта, никъде.. Много сме си зле като народопсихология Confused

# 653
Ние понеже имаме проблем на кой ще оставим дъщеря ни, като тръгна да раждам, и аз обяснявах на мъжа ми, че сама ще се карам 😅

Аз съм много зависима от колата, заради локацията където живеем. И аз возя детето, няма как. И на пазар съм само с колата. Като ми е много тежък багажа, взимам само най-важното, другото оставям до вечерта в багажника и мъжа ми го прибира. Навън е по-студено от хладилник, нищо им няма на нещата.

Yan25, не е само в Бг това. В Германия никога не съм виждала да се отстъпи място/ред на бременна. Не знам аз ли съм свикналавече, но нито очаквам, нито ме дразни. ОК съм с това. Щом съм на крак и на опашката, значи мога и реда да си дочакам. Не се ядосвай, хората са каквито са. Само ти си хабиш нервите, те дори не се сещат.

# 654
За шофирането и аз още карам 35 седмица,но съм доста разсеяна,така че ако има начин ММ да кара,оставям на него, на прегледи той си ме вози.

За опашките на мен ми е съвстно да предреждам,щом съм в състояние да отида да се редя на опашка значи мога да си чакам, а и всички чакат, аз не се чувствам по-специална да предреждам. Ето днес чинно си чаках час и половина да си взема пратката от ГГБГто, накрая си ме заболя и отидох да седна,но един човек ми отстъпи неговия ред и се възползвах.

# 655
Аз да се върна малко на размерите на бебетата.. Сега се връщам от ЖК и АГ ми каза, че бебка е 1.900кг в 33г.с.,каза, че си е нормално, но мен малко ме притесни, че на феталната преди 2 седмици пак беше толкова.. Каза, че вероятно е заради апаратурата, но все пак за 2 седмици почти не е мръднала..
Относно шофирането и аз все още си карам и не ми пречи, ще спра ако усетя дискомфорт или ако усетя, че съм прекалено разсеяна.
Относно опашките според мен хората са много нетолерантни и имам доста фрапантни ситуации, в които дори са ме пререждали или са ми взимали мястото, но както и да е.. За мен не е ок, но това е положението.

# 656
точно говорите за толерантността на хората и през това време бях да си взема 45дневния болничен и една жена дойде и ми обу калцуните в клиниката, в телк бяха много мили иначе една смешна ситуация в калфланд пазарувах много веднъж обаче влезнах с кошница на колеца а не с количка (не предвидих, че ще купя толкова неща) та на касата ми се скараха и ми взеха кошницата - и аз им обяснявам че няма да мога да се справя и ми отговориха : " съжалявам  "госпожо" , но не може да ви я дадем до колата" и ме оставиха да мъкна - имаше мъже свидетели и никой не си предложи помоща 😂😂😂

# 657
  • East Coast
Здравейте момичета
Още една февруарка идва при вас. 🙋‍♀️
 Аз ви следя от начало, но пиша доста рядко.
Термин 1ви февруари. Ще съм секцио и най вероятно януарска мама.
Тъкмо прочетох колко много мами от декемврийската група са родили ноември и ето и тук Алесандра май ще поведе хорото.
Успех й желая 🍀

# 658
Бубка я кажи за болничния. Не ти ли го издаде вторник? На мен ще го издаде като ме изпишат, но ми каза, че не му трябва картона. Така ли е?

# 659
Бубка я кажи за болничния. Не ти ли го издаде вторник? На мен ще го издаде като ме изпишат, но ми каза, че не му трябва картона. Така ли е?

не във вторник се оказа , че трябва да е от 9ти (понеже не може да се издава по- рано, а по- късно може ) ми каза да мина на 10ти да го взема само- беше готов, картона не му трябва на него, но като го вземеш от него на рег. искат да ти прикачат листчето само и да сложат печат  и това е 🙂

Общи условия

Активация на акаунт