👶🏻💙Януарски мами 👶🏻❤️тема 4

• 40 221
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте мамчета, за чайовете да се включа и аз, поръчах си чая за кърмене на Pukka по препоръка на една мама с две дечица - тя сподели, че действал много благоприятно и децата нямали никакви колики, а на нея й го е препоръчала друга доволна и така. Надявам се и аз да остана доволна от него, но в крайна сметка всички сме наясно, че ако не сме спокойни и търпеливи, каквото и да пием няма да помогне кой знае колко.
А да попитам някоя тук пие ли или обмисля ли да пие чай от листа от малина за подпомагане раждането? И за това съм чувала доста добри отзиви и мисля и аз да пробвам.

# 601
За чайовете, в декемврийската тема бяха препоръчали Лактеса. Дори  едно момиче беше обяснило, че в болница Надежда например може да си правите в обособената столова този чай и тя лично го препоръчваше.

# 602
Билките с лактогонно действие са сминдух, анасон, див копър (резене), ким, черен кимион, листа от малина и др.
Всеки чай с тези билки, не е нужно да е специално за кърмачки, има спомагателно действие. 😊 Хубави са чайовете, няма да навредят. Не очаквайте обаче чудо, други неща при кърменето са по-важни, които са основно във вашите ръце.
Успех на всички мотивирани ❤🍀

# 603
Искам да попитам майките насочили се към Торакс Пловдив има ли такива и при кого?При мен на кратко се случи това,че АГО където се ориентирах да раждам от днес е Ковид отделение...така че трябва бързо да се пренасоча като се има в предвид че съм в 35г.с +5 дни и не съм от Пловдив.Благодаря предварително.

Аз ще раждам в Торакс имам и дата вече. Следя се при лекар, който само изражда там. Но ходя там за болнични и няколко прегледа минах там, когато АГ-то беше с Ковид. Имах прегледи при д-р Главчев и д-р Димитрова за д-р Леви съм чувала също добри мнения. Взимах си и болничните от там. Лекари и акушерки винаги са били очтиви, обясняват ми когато ги попитам. Като цяло съм доволна досега. Имам много приятелки раждали там. АГ изражда и в Селена, но лично той ми препоръча Торакс.

# 604
Стискайте ни палци, с два см. разкритие съм, изтекоха ми част от водите и ми махнаха серклажа. Въпрос на време е- още сме малки, но това е. 32+3 днес, лежа в предродилна зала

# 605
Алесандраа, успех мамче ♥️ Дръж ни в течение как си. В Надежда ли си??

# 606
Стискайте ни палци, с два см. разкритие съм, изтекоха ми част от водите и ми махнаха серклажа. Въпрос на време е- още сме малки, но това е. 32+3 днес, лежа в предродилна зала
Успех!Всичко ще бъде наред!💗

# 607

Успех!!! Всичко ще бъде наред 😊

# 608
Успех! Сила и кураж! С теб сме!

# 609

Успех!! Всичко да мине много леко и ни дръж в течение как сте с бебчо!

# 610
Успех, всичко ще е наред и скоро ще си мама ❤ стискам палци и аз 🙏🏻👼🏻

# 611
В Токуда съм, разчитам на добрата неонатология. За сега ще е естествено раждането, но да видим..
Благодаря ви за куража!

# 612
Успех, стискам палци!! Всичко ще е наред!! 💕

# 613
Alessandrа успех. Дано задържиш още дни. И всичко е наред.
А не знаех, че има толкова мами от Търново.
И на мен ми е втора бременност, не бих казала, че е проблемна. Но сравнения с първата хич не е цвете.
А за препаратите за пране съм за Тео бебе Лилавия.
Защото пробвах зеления изрина се, пробвах и Максима,много силен аромат. И се върнах отново на Тео Лилавия.

# 614
Малеее, Успех, стискаме палци, кураж и много сили ти пожелавам, не се притеснявай всичко ще е наред. Чакаме да се похвалиш с пухкаво бебче.

Общи условия

Активация на акаунт