Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 47 766
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Тути, помисли за пуф. Може да си го мъкне и в стаята.

# 61
Имаме пуф Мари, стои си като паметник в стаята, като малка по седеше на него, вече е легло за котката.

# 62
  • USA
nelka.nelka и Polar bear, благодаря за предложенията!

# 63
  • Варна
Аааа ...релакс фотьола на мъжа ми не го барайте. Grinning
Това беше най-доброто, което намерихме. Всички други бяха много обемни...огромни.

Аз съм ок с формата, само за цвета става дума, че не е моят, но аз съм обременена Simple Smile

# 64
Стената е гранитогрес 60/129. Всички лампи са от https://www.lampite.bg/. Много съм доволна. Върнахме 3, защото бяха наш грешен избор. Парите ни бяха по сметката до 10 дена
tomeva Коя марка е гранитогреса и кой модел и цвят се води точно? Търсим подобен за банята и много ми хареса. Поздравления и от мен за хубавия и уютен дом!

# 65
  • София, Bulgaria
Стената е гранитогрес 60/129. Всички лампи са от https://www.lampite.bg/. Много съм доволна. Върнахме 3, защото бяха наш грешен избор. Парите ни бяха по сметката до 10 дена
tomeva Коя марка е гранитогреса и кой модел и цвят се води точно? Търсим подобен за банята и много ми хареса. Поздравления и от мен за хубавия и уютен дом!
Ето тези: https://feniks.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … /bestone-597x1197

# 66
Благодаря! Същият гранитогрес ли сте използвали за гръб на кухнята?

# 67
  • София, Bulgaria
Благодаря! Същият гранитогрес ли сте използвали за гръб на кухнята?
Да, същия, наредихме го от пода до 60см. над плота. Добре се почиства. А стената в хола, като напръскам с препарат за стъкло и мина с един моп за подсушаване, не знам как се казва...и готово. Така ги почистих, след ремонта. Те бяха налепени още пролетта и въпреки цялия прах и мръсотия не бяха мръсни.

# 68
Благодаря много за информацията Simple Smile

# 69
  • София, Bulgaria
Момичета, питайте за всичко, тъкмо ми е прясно...прясно. Може би ще ви е интересен фактът, че не съм посетила нито един магазин, освен за плочките и ламината. Обзаведох и оборудвах всичко, като поръчвах от интернет сайтовете. Не, не съм маниачка на интернет пазаруване, дори сега за първи път го правя.  Преди съм поръчвала книги и някои др. дребни неща. Нямах време да обикалям магазини, но истината е, че така си имах възможност да си обмисля покупките и да си правя колажи със снимки, за да преценя...дали ми харесва дадено съчетание. Така е като правиш ремонт и обзавеждаш без предварителен проект и визуализация. Всичко ти е в главата. Много помогна и фактът, че с моя мъж, още в началото си разпределихме задачите: той отговаря до ниво интериор, после съм аз. Разбира се съобразих се и с неговите желания, но избрани и синхронизирани, ако може така да се каже, от мен. Естествено има и някои и друг фал, но не е нещо, което не може лесно да коригираме.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 10:31 от tomeva

# 70
  • пустинята Гоби
Аз като обзавеждала наскоро апартамент от-до, трябва да ти кажа, че съм впечатлена. При нас накрая го имаше момента - да купуваме нещо, че да се приключва. Личи си, че при вас всичко е премерено и обмислено. Плочките на пода в банята са ни сходни - моито са просто други разцветки.

Та, да питам - откъде е шкафа в коридора за обувки. На мен това последно ми остана и тъй като мястото ми е ограничено, не мога да намеря нищо подходящо.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 10:48 от Mimi Rose

# 71
  • Cobrs
И аз бих искала да попитам коя е фирмата, която е направила сиво-дървената витрина. Много красив дом, tomeva!

# 72
  • София, Bulgaria
Шкафа за обувки е ковано желязо от фирма " Боряна" от Русе, самата собственичка на фирмата Боряна се казва е жена с много вкус и много креативна. Тя ми направи всичко. От горе сложихме просто 4 чекмеджета, за ключове, за повода и топки на кучето ни и други такива неща, които като се прибираш се чудиш, къде да метнеш. Кухня, гардероби, витрини....всичката корпусна мебел е пак от Русе, Боряна ми препоръча. Маргарита се казва жената, малка фирма са, но също с много добри продукти и много индивидуален подход. Макар и далече от нас, всичко много добре се организира и си пасна много точно.
Иначе самите проекти, идеи и визия и съчетание са си мои. Съобразение с нашия живот и ежедневие. Радвам се, че намерих, кой да ми ги изпълни. Нямам забележки. Маргарита ми спести доста пари, като ми даде идеи, за едни доста скъпи механизми,  как по-удобно може да станат и без тях.
Мога да дам контакти, ако някои желае.

Иначе и аз усетих рано...рано...какво ще стане, ако обикалям с мъжа ми магазини..." айдее...жена, супер е, купувай гооо....Не си ли избра вече цвят....виж това, колко е хубаво...давай, че ми писна вече" ...познато ви е нали. Grinning

# 73
Моля за идеи относно столове и маса, т.е. какви столове и маса да търся за тази кухня (още не е довършена на 100%:

Снимки на изкустветна светлина:
Скрит текст:

Снимка на дневна светлина:
Скрит текст:

Също се чудя за канистери и подобни:
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=66&pid=138708&sgid=66
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=66&pid=138682&sgid=66

И също някакви изкуствени цветя около аспиратора?!? На рафта над самия аспиратор?!?

Всякакви идеи ще са от полза.

Нямам в момента снимки на пода, а е и доста мръсен.

# 74
Magdalena1978, масата  трябва да е в подобна стилистика, например INGATORP , ако ви трябва по - голяма може и някаква по - семпла форма, например EKEDALEN
Столовете е важно да са удобни , което е доста индивидуално и трябва да се пробват различни модели, и лесно почистващи се, така че ми е трудно да дам препоръка.
Изкуствени цветя лично аз ненавиждам  и не бих препоръчала. Ако обичаш да готвиш може някави саксийки със зелени подправки например.

Общи условия

Активация на акаунт