Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 48 369
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • пустинята Гоби
Подкрепям. Всичко друго е за предпочитане пред изкуствени цветя - чаши, бурканчета, саксийки с подправки, готварски книги и т.н.

# 76
Шкафа за обувки е ковано желязо от фирма " Боряна" от Русе, самата собственичка на фирмата Боряна се казва е жена с много вкус и много креативна. Тя ми направи всичко.

Чета ви от известно време и страхони неща показвате. Браво!

tomeva много ми харесха нещата които споделяш. Дали може снимки на нещата от ковано желазо?
Аз много го харесвам. Даже обмислям тераста да я направим от ковано желязо и стъкло.

# 77
Томева, прекрасен дом, бъдете щастливи в него!
Ще те помоля за контакти за русенската фирма за кухня и корпусна мебел.

# 78
  • София, Bulgaria
Дизайна на кованото желязо може да бъде всякакъв, ние избрахме прави, изчистени форми...но има невероятни красоти.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 20:16 от tomeva

# 79
Страхотно се е получило! А плотовете на мивки/умивалници кой ви ги майстори?

# 80
  • София, Bulgaria
Страхотно се е получило! А плотовете на мивки/умивалници кой ви ги майстори?
В София, един познат...от мрамор са, защото само това имаше в момента Grinning, ама си стана, той и без това не се вижда много. Първо мислихме техн. камък, но излизаше 2..3 пъти по-скъпо...та така стана от мрамор и то най-най-обикновен. Ако имате нужда, мога да взема телефония номер и да ни го дам. А на терасата...пак така...искахме като на парапета, пъстър гранит. Ама го счупили и ни направили от този. Харесах ми получи се.

# 81
  • София

Също се чудя за канистери и подобни:
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=66&pid=138708&sgid=66
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=66&pid=138682&sgid=66

И също някакви изкуствени цветя около аспиратора?!? На рафта над самия аспиратор?!?

Всякакви идеи ще са от полза.

Нямам в момента снимки на пода, а е и доста мръсен.

Няма нужда да са изкуствени цветята. Тъй като рафтът е нависоко, може би няма да е много удобно да са подправки, но има много живи растения, които хем са непретенциозни, хем ще се радват на изпаренията от печката. Примерно две саксии с хлорофитум ще свършат идеална работа. Ако пък не ви се занимава с живи растения, можете да сложите: керамични буркани с капак, в които да държите например отворени и непресипани напълно пакети с подправки; стъклени бомбониери или вази със сезонна декорация; купи с ароматни листа; чаши с ароматни свещи и т.н., варианти много.

# 82
  • Варна
Тази мивка на терасата е страхотна!
Аз нали съм по желязото! Запазила съм си някои идеи в пинтерест, може пък да му дойде времето Simple Smile

Скрит текст:

Особено едно окачване на картини

И кресло коняк до бетон Simple Smile

# 83
Само като вариант, за сравняване на оферти примерно - фирма artest-точка-бг, в Ботевград са, мебели по поръчка по индивидуален дизайн от винкел и дърво.

# 84

Няма нужда да са изкуствени цветята. Тъй като рафтът е нависоко, може би няма да е много удобно да са подправки, но има много живи растения, които хем са непретенциозни, хем ще се радват на изпаренията от печката. Примерно две саксии с хлорофитум ще свършат идеална работа.
Много благодаря. Ще се насоча към живи цветя, на които ще им хареса да са там. А други варианти за такива живи цветя може ли да предложите?
Благодаря Simple Smile

# 85
Момичета, имам един въпрос към вас, стига съм давала само съвети Simple Smile понеже имам доста цветя, а не мога да харесам цветарник съм се насочила към тази етажерка от ИКЕА . Има я и в бял вариант https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/stands/vittsjo-etazherka/10305802,  обаче нещо ми простее особено след като видях разкошният дом на Томева Simple Smile. Проблема е че всички мебели в стаята са бели и се притеснявам да не стои като кръпка, вие какво ще кажете? Не съм ги виждала на живо.

# 86
Natt*** , не е лоша етажерката, но не мисля че ще ти свърши особена работа за цветарник, освен, ако цветята ти не са някакви калибровани с височина под 25-30 см. Иначе ще е използваем само горният рафт. За цветя по - скоро нещо стъпаловидно трябва според мен.

Или поне да е с по - голямо разстояние между рафтовете.
Или някакви стенни панели.

# 87
Купи си я, Нат. Ако не ти хареса през пролетта ще намериш друго приложение. Така и така ти трябва нещо сега. Нямам идея колко са растенията ти, но ако се побират- не се чуди.

# 88
  • пустинята Гоби
Винаги можеш да я боядисаш освен това, ако решиш, че не ти харесва.

# 89
И аз я мислих за същото, но другия вариант -по високата и тясна. Отказах се, защото исках да слагам орхидеи. Като са без цвят как да е, ама като цъфнат реших, че има риск да се опират в горния рафт.
Такова би ли ти вършило работа?
https://www.amazon.de/-/en/Telescopic-Flower-Shelf-Plant-Theatre … pic+fl&sr=8-3

Общи условия

Активация на акаунт