Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 48 523
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
  • USA
Полар, пералното е от другата страна на коридора и там има достатъчно място за да си остане така.
Desem, това е втори етаж на все още проект за къща.
На долния етаж са холове и кухня.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 16:20 от SkyBlue

# 256
  • Canada
Полар, пералното е от другата страна на коридора и там има достатъчно място за да си остане така.
За другата ти идея, мисля че точно така съм направила на моя чертеж.
Desem, това е втори етаж на все още проект за къща.
На долния етаж са холове и кухня.
Скрит текст:

Олеле, аз останах с впечатлението, че искаш да разширите ден-а... Сега се върнах да прочета, че става въпрос за терасата. 😄. Честно казано, аз не бих намалила жилищната площ заради нея. 👍

# 257
Скай ти в Америка ли си? Преди две години бяхме в Америка на гости и имаха точно такова разположение с дрешници в банята която ползвахме. На мен ми беше много удобно и за месец и половина не видях никакви проблеми. Имаше прозорец и бързо излизаше влагата виждам че и вие сте с прозорци. Явно доста често го правят така.

# 258
  • Sofia
Скай, а да изтеглите лявата спалня, така че сегашният дрешник да има обща стена с мокрото, а вратата на мокрото да се измести към десния му ъгъл срещу вратата на лявата спалня. Тогава терасата може да има лека Г-образна форма и ще се разшири в лявата си част(за сметка на коридора), но пък може да избяга симетрията на фасадата така и не съм сигурна дали за вас ще е ок. Иначе твоят вариант също е удачен според мен. Страхотен проект сте започнали, много ми харесва, успех желая!
Да те поканя и в другата тема за строежите Smile ще е приятно, ако имаш желание да споделяш там с нас по време на изпълнението Строеж - къде, как, колко...

# 259
Момичета, ще кача и тук една снимка от нета. Почваме кухнята и мислехме да е комбинация от тези цветове ( врати дъб масив, плот и гръб от сив гранит и черни дръжки). Попаданах на една снимка, която е точно такава комбинация, но нещо не ми харесва. Вратите на 1000% ще са този цвят, мъжа ми не желае да дава пари за масив и накрая да го "скрие" с боя. Аз бих сложила бели врати, но.... Дръжките ли да сложа сребристи или плота да сменя. Той искал и точно такъв плот. Уж сивото е неутрално, но пък нещо куца в тази комбинация. Ще съм благодарна за съвети. Вече има залепен светло сив гранитогрес пред шкафовете, а навътре в хола е дъбов паркет
П.с. Имам чувството, че само моя мъж има претенции за обзавеждане, цветове и т.н. Побърква ме Imp
Скрит текст:

# 260
  • пустинята Гоби
На мен черните дръжки ми харесват, както и цвета на шкафовете. Гърбът на кухнята такъв ли ще е при вас, само това не ми допада в случая, но аз като цяло харесвам плочки, а не актуалната в момента еднаквост с плота.

# 261
Плота не ми харесва.

# 262
  • софия
Този плот и гръб на никой не му харесва и в другата тема. Там беше предложен пак сив, но доста по-красив и пасващ.

# 263
Аз по принцип избягвам да си давам мнението за цветове, защото са въпрос на вкус. Но щом питаш изрично, ще си кажа. За мен този плот не си отива с цвета на дървото. Черните дръжки са идейни, ама на мен са ми малко туу мъч.
Аз бих избрала дръжки в старо злато/състарен бронз и гранит в леко топъл нюанс.
Ето подобни на вашето, но по-пасващи си според мен.

https://www.mebeli-classa.com/wp-content/uploads/2015/01/P1030183.jpg

Аз лично предпочитам и малко по-тъмен дъб.

# 264
Момичета, ще кача и тук една снимка от нета. Почваме кухнята и мислехме да е комбинация от тези цветове ( врати дъб масив, плот и гръб от сив гранит и черни дръжки). Попаданах на една снимка, която е точно такава комбинация, но нещо не ми харесва. Вратите на 1000% ще са този цвят, мъжа ми не желае да дава пари за масив и накрая да го "скрие" с боя. Аз бих сложила бели врати, но.... Дръжките ли да сложа сребристи или плота да сменя. Той искал и точно такъв плот. Уж сивото е неутрално, но пък нещо куца в тази комбинация. Ще съм благодарна за съвети. Вече има залепен светло сив гранитогрес пред шкафовете, а навътре в хола е дъбов паркет
П.с. Имам чувството, че само моя мъж има претенции за обзавеждане, цветове и т.н. Побърква ме Imp
Скрит текст:
Ето една кухня дъб и същия плот, но с други дръжки... определено проблема не е в дръжките Thinking
Скрит текст:
Плота трябва да е значително по-неконтрастен и по-малко зърнест (да не е в толкова контрастни зърна)... По-тъмен или по-светъл по вашия си вкус, но не "шарен", защото дървото си има шарка и структира и се "ритат".
Скрит текст:

Гранитогреса пред шкафовете на кухнята като показания плот на снимката ли е?
Ако е така, единствения смислен вариант, който виждам аз, е плота да е едноцветно сив (или "шлайфан бетон"), да има същия цвят (или инокс) борд долу между дъба и плочките и иноксови дръжки.

ПП: Далеч не е само твоя мъж дето да има претенции за обзавеждане (не само функционалност), цветове и материали Wink Ако ти кажа колко магазини за пердета обиколихме заедно, няма да ми повярваш, а какво остава за всичко друго...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 13:43 от peneva_a

# 265
  • София
По въпроса с кухнята и на мен не ми допада цвета на плота, но не мога да преценя или предложа с какво може да се замени.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:39 от Aila

# 266
В другата тема не се изказах, но ..
Изобщо не ми допада гранита.
Ако ще бъдете с черни уреди- черните дръжки са ок за мен.
Трябва да се насочите към нещо едноцветно за плот и гръб. Да няма пръски, чертички и каквито и да било подобни дивотии, за да пасва с дървото, което само по себе си е “шарено”
Въпреки че си поиграх с гърба.. (ако се абстрахираш от плота, който нямаше как да сменя и ако го направите много светъл термо), може да се получи много яко и със по цветни плочки, стига да сте склонни да имате различни материали за гръб и плот.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:46 от second

# 267
# 268
Има гранити с вид като на мрамор почти и с тях според мен е супер. Не знам колко струват:

https://i1.wp.com/thesecretlifeofswimmers.com/wp-content/uploads … 768&strip=all

Иначе аз харесвам и дъб с тъмен гранит:

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/Jm_QZ-2qX2Qi-ZVwXAJraK_p … X-Kn1FB52vpswzTtM

# 269
  • тук и там
Кухнята ми харесва ,почитателка съм на дървото и дървесни мотиви,но на показаната снимка -плота и гърба не ми харесват и на мен.Според мен-сив,антрацид или черен плот би си отивал. Но изчистен,не с точки,шарки и т.н-и аз съм на мнение,че не трябва да присъстват такива елементи .
Нещо такова.И без това сега е модерна тази комбинация.

Сивият гранитогрес ми харесва .

Общи условия

Активация на акаунт