ЮНЧЕТО все ще намери върху нещо да се покатери - Тема 11

• 22 565
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Моят е 90 см и 12.500. За 3 месеца е качил 300г. Не знам, дано да е окей това.

Остават ни 4 кътника и от дни много го боли, натиска бузката, ужас. Чудя се дали да взема да пробваме хомеопатия - Осадент глобули. Някоя ползвала ли е този медикамент?

# 631
Аз само Осадент не съм пробвала, но при моя човек най-добре подействаха прахчетата Teetha. Дентокинд- нула ефект, хем ги давах много продължително време. Камилия- обратен ефект, нощем ревеше и се будеше още повече. Като цяло на проба-грешка ще установиш към коя хомеопатия детето е най-чувствително.

# 632
  • София
При нас - само Нурофен...

# 633
При нас - само Нурофен...

Как го даваш нурофена?

# 634
  • София
Дозировката е както си пише на опаковката,спрямо килограмите. Иначе, като усетя, че е нервен и има явни симптоми, че го боли, тогав давам. Обикновено вечер се е случвало.

# 635
Момичета, другата седмица ще правя изследвания за ясла, айде кръв и урина сме давали ама другите как да ги събера. Четох акото в контейнер около грахово зърно ама може ли от предния ден че не знам кога ще се изака. И това с лепенката и стъклото ми е тъмна индия. В аптеката ми казаха че само стъкло продават. Тиксо обикновено прозначно ли да лепя?

# 636
  • София
Акото може 24 часа в хладилник. Стъкло не съм лепила, не са ми искали изобщо такова.

# 637
Това изследване е за острици. Веднага след ставане лепваш прозрачно тиксо на дупето, натискаш добре, все едно да го залепиш, отлепваш и го лепкаш на стъклото. Ние като го правихме беше лесно, ама сега да ги накарам да стоят със свити към корема крачета по гръб ми е мисия невъзможна. Смяната на памперси е битка на характери всеки път Simple Smile

# 638
Акото го взех от памперса от предния ден и го сложих в хладилника. На мен гинеколога ми ми услужи с няколко стъкълца, аз купих обикновено тиско. Рано сутринта малката още спеше, лекичко и свалихме памперса и го лепнах на дупето (мъжа ми държеше). Неприятна манипулация е определено. Препоръчвам ти да отрежеш по-дълго тиксото за да можеш да го хванеш от двете страни, а после тези краища просто ги отрежи.

# 639
Момичета, препоръчайте ми моля УНГ за София. Бяхме при един, пусна секрет, но нищо не излезе. В същото време от ноември са с хрема, от която не могат да спят, а едната сутрин кашля доста лошо при стичане на секретите.

# 640
  • София
Аз съм ходила само при Душков от София мед ..доволна съм, реши ни проблемите, но съм ходила веднъж, не мога да кажа 100% , че е много добър.

# 641
Здравейте,
вашите деца споделят ли с другите в парка играчки. Нямаше проблем до преди около месец. Сега , ако дойде някой почва да пищи, захласва се чак...а иначе взема на другите. Говорим постоянно, имаме торба с играчки за парка, но какво и стана, дори не дава на деца, с които всеки ден играят сутрин и следобяд...

# 642
При нас пък ако някое дете извади играчки, нашия господин ги събира в скута ми и се услушва да не дойде някой да ги вземе. В случая детето не обърна внимание, но очевидно имаме проблем не само със споделянето, а и с 'всичко чуждо е мое'

# 643
Аз съм ходила само при Душков от София мед ..доволна съм, реши ни проблемите, но съм ходила веднъж, не мога да кажа 100% , че е много добър.
Аз пък хич не съм доволна. Много надменен и с голямо самочувствие, а в крайна сметка назначи 2 спрея за нос и един за гърло без изобщо да назначи носен или гърлен секрет и казваше, че третата сливица е виновна за надуването на сливиците, а всъщност се оказа, че има бактерия в носа и всичко идва от там. След 3 седмици на неговото лечение реших да пусна носен и гърлен секрет на своя глава и носния секрет и после личната му назначи 2 антибиотика+ антибиотична паста за носа и се оправи. Може пък с нас да е било случайност както Димитрова не е доволна от Ангелова така аз пък останах много доволна.

# 644
  • WonderLand
Моя дечко за сега няма абсолютно никакъв проблем с даването на играчки, хич не му дреме. Но децата наоколо не са така, всичко му вземат и нищо не дават. Единствено се ядосва ако си играе с нещо и някой реши да му го дърпа от ръцете, но това смятам, че е напълно нормална и очаквана реакция. Ако някой ми дърпа нещо от ръцете и аз ще се ядосам.

Общи условия

Активация на акаунт