Новото писмо

Почеркът на Хюнкар в писмото до Демир

Току-що пуснаха и превода на еп.80. В туркру още не се е заредил.
https://vk.com/cukurova_mavi?w=wall-135783830_142132

, а сценаристите не се умориха да ни изненадват. Без колебание мога да кажа, че се справят отлично и през този сезон. Бавно разкриват тайните в двата рода, но всичко е пресметнато и построено много добре за серии от 2 ч. и 30 мин. 

, Ваня - за снимките и озета
!

!
. Също така, наистина, ако Бахтияр цели кръвно отмъщение за опетнената чест на Сафие, то нещата стават вече други. Там кръвните наследници на опетнилия честта са също мишена. Много ми е неприятен този Бахтияр. Да го видим, какви ще ги забърка. Да, Юмит и на мен ми изглежда разглезена и високомерна, дори студена и дистанцирана на моменти. Много умело разпали любопитството на Демир. 

От промото ме впечатли неизменното присъствие на огън почти във всеки фрагмент. И определено Фикрет е този, който стои в началото на този огън. Сега ... огънят, като всички образи, има позитивно и негативно значение, свързва се и със светлината, възраждането, пречистването, но и със смъртта, войната, страстите (на наказанието, яростта...). Тук ми се вижда, че доминира негативното му значение, доколкото общият фон е тъмен.
Появи се и познатия ни Демиров поглед - по отношение на Фикрет на гробището.

Препоръчани теми