Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №19

• 22 837
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Зюлейха защо не каза на Мюжгян това, което знае за парите. Което знаеме и ние. Започна да строи къща...другите заровени и сигурно за Мюжгян и Керем Али е предвиждал Мюжгян е щяла да чуе при адвоката. Нормално е Мюжгян да я пита, а тя трябва да и отговори. Сега Шермин ще търси парите. Чукуровските дами  се присмяха на Бехидже, ще видим тя какво ще измисли, дали няма да изгонят Гюлтен и Четин от малкия конак.
Демир ако знае какво прави, но не знае. Обаче след Севда даде конака на евентуалната дъщеря, уж помага на главния лекар, но е в една мъгла. Дано не му направят някакъв капан. Още не сме преживели любовни разговори по телефона, ето и такива.
На мен ми харесва, че всички играят, да видим какво здраво ще излезе накрая.
Видяха Фикрет на гроба, но сега знае Фекели. От него зависи нататък действието.
В стила на Зюлейха и Севда има общи неща. Така започнаха в началото със Зюлейха и Хюнкяр. Ще следим нататък.
Зюлейха се прави на Хюнкяр, но върви по пътя на Севда.
Фадик имаше един кандидат, много навит, Азизе го избра за нейн годеник, а тя се опъваше. Но каквото каже Азизе, това става. Къде ли отиде този младеж?

# 646
Жалко за Фадик, толкова се надяваше. За малкия конак в големия още не е станало дума, Зюлейха не се сеща, че това е единственото останало на Мюжган от Йълмаз. Дали младоженците ще успеят да заживеят в него.
Бехидже не повярва на никого от разпиталите Зюлейха за парите и сега ще ги търси из банките. С какво ще плати на адвокатката, пак ли с парите на Фекели. Назире хубаво я отряза, но Фекели... оф, млъквам...

Фикрет можеше да изпрати писмото до Демир по пощата, вместо да се вмъква в холдинга.

# 647
Можеше, обаче друго си е сам да го остави в кабинета му. Това е своеобразно продължение на оскверняването на гроба на Аднан Яман - навлизането частното му пространство. Така демонстрира и сила.

# 648
Но няма да го прочете Демир, а Зюлейха. Ще чакаме още седмица да го прочете и на нас.

Сценаристите май забравиха, че Керем Али и Лейла вече са на година и няколко месеца и трябва да са проходили.

# 649
Аз също мисля, че Йълмаз със сигурност е предвиждал средства и за Мюжгян и за Керем Али. Те все още нямаха насрочена среща за съда и вероятно Йълмаз е щял да направи нещо с парите в скоро време и преди срещата при адвоката, но катастрофата му е попречила. Аз за себе си нямам съмнение за това.
Може би и със Зюлейха щеше да обсъди това след нейния развод.
Кой ли ще открие парите? Thinking
След осъзнаването на ситуацията и помиряването с миналото, лицето на Демир се промени - погледът е мек, сякаш искри, усмихва се често, въпреки загубата. Когато човек даде и получи прошка, постига хармония. Много ми допада този Демир. Той има пълното право да е щастлив. Не вярвам Юмит да застане между тях.
Да видим плановете на Фикрет. Той скри истината от Фекели. Да видим, каква ще е съдбата на двойките Фикрет-Мюжгян и Демир-Зюлейха.

# 650
Фекели не изпускаше от погледа си Фикрет, но все пак го изпусна. Всичко беше проучено. Фикрет физически прилича на Аднан. Видяхме как е открил писмото, но кога е станало това? Адресирано е до Демир. Целият възход на Зюлейха  не позволява да отвори това писмо, така, както никой възпитан човек не отваря чуждо писмо. Няма подпис. Сега ще чакаме да видим какво ще направи Зюлейха с това писмо. И да разберем какво пише в него.
Фикрет не каза истината на Фекели. А дали Фекели я знае?
Зюлейха пак стана жена на Демир - на думи.
Вечерта всички се размечтаха.
Оживи се малко атмосферата, но ще е за кратко.

# 651
Момичета, да видим, какво пише в писмото. Но, възможно ли е, Зюлейха да си помисли, че Демир е писал това писмо и някой му го е върнал. Ако няма имена или нещо по-спицифично, което да я насочи към старата история. Thinking
Фекели надали подозира. Вече ми е трудно да преценя кой на кого прилича. Онзи Аднан, който даваха в спомените не е този на снимката. Хюнкяр беше казала, че Демир прилича на баща си. Не прилича на нея. А, Демир и Фикрет освен по ръста, по друго не си приличат. Thinking

# 652
Прочете го, това не е целият превод, но се разбира, че писмото е препратено до Демир и е писано от Аднан.

"Девочка. С чего ты взяла, что этот ребёнок мой? Да, мы пережили некие отношения (спали), но не факт, что этот ребёнок от меня. Запомни, у меня есть только один сын которого я люблю больше жизни - это Демир."

# 653
Писмото е адресирано от Фикрет. На плика, който той намери, не видях име.
Интересно е, че заплахи дебнат Яман отвсякъде, а нито Демир споделя със Зюлейха, нито тя с него. А и по каква причина Демир я накара тя да ходи в холдинга?

# 654
Катя, редактирала съм, но мисля, че и така се разбира кой го адресира до Демир.
Накрая да не се окаже, че все пак Фикрет не е син на Аднан.

# 655
Да, Лучия, видях, но ... след като вече бях написала.
От писмото личи, че са имали връзка, а майката на Фикрет отиде при Яманови след изгонването. А и пред смъртта си не опроверга Фикрет със заканите му да отмъсти, само рече, че Яман е умрял. Въобще е възможно, но от фактите, които ни представиха, струва ми се, че възможността е малка.

# 656
Останах с впечатление, че Сафие преди смъртта си искаше да каже още нещо на Фикрет, но не ѝ стигнаха силите. Като на кино...
И като отиването на Зюлейха в холдинга без Демир - "попросил Зулю подписать документы и побыть на совещании." Нагласено отвсякъде Joy, но сценаристите си имат план Зюлейха, а не Демир да намери писмото. И да го прочете без никакво колебание. А той къде се покри Grin Да не е поканен от Юмит на закуска Joy

# 657
Аха, мерси за превода. Да подпише документи - разбираемо, ама да я остави сама на съвещание??? Какво разбира Зюлейха от текущата работа в холдинга? Joy

# 658
Катя, тя прие с голям ентусиазъм. Смешно ми е. Нямаше хън-мън както, когато я избираха за шеф на фондацията - там се колебаеше дали ще се справи, понеже имала много ангажименти с децата, конака...

# 659
Момичета, трябваше да стана от компютъра накрая и не видях, и като ви прочетох да питам: значи на плика на писмото пише, че е за Демир Яман от Фикрет, така ли? Фикрет го е махнал от автентичния плик и го е сложил в друг? Т.е. Фикрет разкрива ли се, един вид?
Мисля, че Сафие преди смъртта си промълви: Недей! (Яп ма). Така поне чух. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт