Стара Загора 12 - Пиян съм аз от мойте младини...

• 14 034
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Вчера и аз не бях, ама занех. Искам да кажа, че не се говори от вчера за това. И ти беше там, когато казаха на мен.

# 166
може,може....не споря.....

# 167
Ехооооо, кво си прайте! Ето ни и нас-новоизлюпени.
Да отбележа, че моят мъж такъв стимул получи от снощните засукани гаджета, че от сутринта демонстрира една страшна енергия-излъскахме целия апартамент, за капак и дятито приспа. Добре му действате, значи.
За съжаление, не може да се каже същото за кондицията на малкия Никола, който си вилнее както обичайно, обаче сутринта се събуди с леки зачервявания тук-таме, които постепенно се превърнаха в пъпчици и се разпространиха навсякъде. Освен това има разстройство-явно алергична реакция или нещо от храната не му се е отразило добре. Какво да давам в този случай освен киселото мляко за изчистване на токсините, диета за разстройството и т.н.(в случай че имате идея и вие, де Wink). Иначе за излизането и ние замисляме нещо такова, ама на езерото, че има повече играчки-на Кукления изпуснаха големия замък newsm78

# 168
  • Стара Загора
Аз и за езерото съм съгласна, където кажете...

# 169
  • Стара Загора
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil пак сте изпуснали края на възпитанието май  Mr. Green
Аз ходих и си избрах кревата и количката на мишанката...сержи в пондрелника ще ги капарира Flutter Че и комплекта за изписване на мишанка купихме...ех хубави моменти Blush

# 170
  • Стара Загора
Аз и за езерото съм съгласна, където кажете...
Мъже да има..на всякъде си съгласна Mr. Green

П.П бий ме...линчивай ме...сержи на теб няма да танцува Mr. Green

# 171
  • Стара Загора
Хм... не знам. Ела на детския кът и там ще се разберем нещо, може и с пари да минеш  Mr. Green

# 172
  • В центъра на Вселената...
И аз  да се включа в темата... Еееее пак сте пили и сте пушили.Джейд пак извади подпис  Crazy ама нещо за последната дума се съмнявам newsm78
От тези рекламки дето ми даде за срещата в сряда лепнахме на Университетската болница.

# 173
  • Стара Загора
ама нещо за последната дума се съмнявам newsm78

За коя последна дума, бе скъпа?

# 174
На "Пиколо Мондо" всички надуваеми чудеса са си по местата, сутринта и деца нямаше... сега не знам как ще е .

Аз току - що ставам и никъде не ми се обикаля smile3516

# 175
  • Стара Загора
Значи след час сме там...

# 176
Браво, Херче, много се радвам Hug
Тези моменти са наистина незабравими Heart Eyes
Хапке, не се ослушвай, за къде без тебе?  Laughing
Ние ей ся тръгваме за Пиколо мондо с Джиджо Grinning

# 177
и аз тръгвам след половин час-за среща със свеки
няма да ви видя днес явно...

# 178

Хора, откъде мога да купя в СЗ такива рошави неща (не им знам името), като тия на снимката. Спешно ми е и важно. Хелп, както се вика.

Херолино, не е за тебе, не се облизвай!

# 179
Не знам кво му стана на форума, одеве писах нещо и сега го няма! newsm78
Гледам да ви следя изкъсо, ама изпуснах аз нещо нишката.
Божествената, какви са тия Мишанки дето ги спрягаш? Да не чакаш панделки?

Хапчице, това са щраусови перца, в магазинчета за шапки и аксесоари би трябвало да има.

Общи условия

Активация на акаунт