maria ra , кошниците/столчета са както ти е обяснила Bubble79 . Мисля, че имаше от 0-13 кг, от 0 до 18 кг - тези обикновенно се ползват до 1 годинка на детето, след това има други. Поне ние когато търсехме вариантите бяха тези. Това е че няма кош от 0 до 3 години например. Има стандарти. Пък и тези от 0 до 1 годинка се поставят в посока обратна на движение в колата, а другите вече детето гледа нпаред. Няма никаква опасност от положението на бебето. Изрично питах д-р Драганов - ортопеда, като ходихме на преглед - и той потвърди, че няма проблем дори под 3 месеца, може само да се сложи малка възглавничка на мястото под дупето, за да е по полегнало бебето и до 2 часа да престоява в коша. След 3 месеца - няма проблем за времето и положението.
змейковица , много е сладка малката Калинка-Малинка! Как установиха, че има начална форма на рахит?
Казвай бързо откъде е??Как разбрахте ,че сте с нач. форма на рахит?
И каква е синеочкааа!
и скоро да се похвалите и с други!
.Пожелавам им поне още толкова да изкарат в любов,здраве и разбирателство!
!

еииииииииии като ви видя снимката какво цирикане настана.....оправи му се настроението на детето

Отрязах си косата днес, че много ми капеше, пък и вече ми беше омръзнала такава дълга
Утре ще ви пусна една снимка... Мъжо още не може да ми свикне, само каза, че тая прическа ми смъквала няколко годинки... то както и преди ми даваха 17-18... 

Оправяй се по-бързо 

..обаче докато ви изчета и не остава време да се разпиша и аз! Ама много сте продуктивни! Браво, браво! Аз докато успея да се разпиша в темичката и Crazy ще взема да пусне нова! 

така правят ,но това не трябва да остава безнаказано
А по въпроса за кърмата-ДА може да се появи наново.Има такива теми в Кърмаческия,че е възможно доста време да не кърмиш и пак да предизвикаш лактация.