Какво ще купя отново (3)

• 89 254
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
нали на Саяна всички продукти били зле?
Не, не, ние няколко човека тук във форума просто се шегувахме!
Страхотни са им продуктите, а фирмата никога не е била замесвана в измами и търговия с опасни храни. Даже няма нищо общо с един известен честен "бизнесмен", чиито прякор се различава от името на високоалкохолно питие само по последната буква !
Имам пълно доверие на продуктите на Саяна и другите им марки- Кенана, Дойче маркенбутер и още поне 5-6, за които дори не подозирате че са техни! Хубавото е, че са на достъпна цена и могат да се открият в изобилие в абсолютно всички хипермаркети!
Българските потребители напълно заслужават високото качество и достъпната цена на продуктите на Милки Груп Био!

# 256
Аре по-полека, бръкнали са ти отзад с нещо май.
Мислех, че сте коментирали качеството на продуктите, а не престъпленията на евентуалните собственици.
И Лакрима е гадно сирене
Щото е на Пеевски
Ли?
🥴

# 257
  • Пловдив
Наистина тако скача дамата, все едно са й конкуренти. Аз примерно хареса ли ми нещо ми е все тая кой е собственика и какво укриват, има си съд за тая работа.
Ако си мислите, че и останалите са много читави. Всички в началото са ок и после снижават качеството. Някои зареждат из цяла България, представям си колко е "еко", "био" и т.н.

# 258
  • до най-прекрасния мъж
Истинско фермерски мляко ми държи по 10-14 дни в хладилника. Сигурна съм в качеството, защото ми го носят приятели директно от тяхната ферма. Много голямо значение има и как се съхранява и вари. Аз си го държа в тенджера, която съм си купила специално за варене само на мляко и го чакам да заври и даже да поври 5 мин.  Ако го прехвърля в бутилка, изкарва една седмица и се вмирисва. Квасено кисело ми е карало по 2-3 месеца, забутано в хладилника, но бурканът се беше вакуумирал от топлината на млякото.

# 259
Не знам дали са й бръкнали някъде на потребителската,но за мен лично беше полезно да прочета. Така поне ще знам кои други марки да избягвам освен Саяна,защото щом са едни и същи собственици едва ли се използват различни суровини за различните марки

# 260
нали на Саяна всички продукти били зле?
Не, не, ние няколко човека тук във форума просто се шегувахме!
Страхотни са им продуктите, а фирмата никога не е била замесвана в измами и търговия с опасни храни. Даже няма нищо общо с един известен честен "бизнесмен", чиито прякор се различава от името на високоалкохолно питие само по последната буква !
Имам пълно доверие на продуктите на Саяна и другите им марки- Кенана, Дойче маркенбутер и още поне 5-6, за които дори не подозирате че са техни! Хубавото е, че са на достъпна цена и могат да се открият в изобилие в абсолютно всички хипермаркети!
Българските потребители напълно заслужават високото качество и достъпната цена на продуктите на Милки Груп Био!
Саяна и Верея са едни и същи. Аз не купувам нищо от тях, защото точно качеството не го харесвам... Не ме интересува собственикът, качеството е лошо за мен.
За всички с къса памет - https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/6506573. Само да вметна, едва ли има промяна към днешна дата.

# 261
  • Пловдив
Палма има и в бебешките адаптирани млека, просто не си ли отглеждаш всичко в затворен цикъл гаранция за качество нямаш.

# 262
  • София
Е*ати заглавието... Как събраха цели палми в пакетите масло, да им се чудиш... Хора, защо цитирате неграмотници? Не че няма палмова мазнина в масла и маргарини, но като видя такова заглавие и... поне давайте линкове към сайтове, където има редактори и пишат една идея по-грамотно Sad

# 263
  • София
Всичко, което съм купувал на Саяна е с много ниско качество - пробвал съм сирене, кашкавал, прясно мляко, кисело мляко. Прясното мляко с червения етикет освен, че е ужасно, не е и 3 % масленост, защото е рядко като вода. Единствено имат едно вносно UHT мляко в жълта кутия, което е внос от Полша и то си е като всички такива UHT млека - еднакво, годно 1 година, само името е различно.

Не ме интересува марката на кой е, продуктите са ужасни. Аз и Лакрима, и Верея не харесвам и не купувам, но са една идея по качествени и там го отдавам и на личен вкус.

# 264
Точно това имах предвид и аз,качеството е отвратително. Затова и ми е полезно да знам кои други марки са на същите собственици, за да ги избягвам. Собствениците на тези фирми като имена изобщо не ме вълнува кои са

# 265
И аз не харесвам Саяна, а далеч не съм претенциозна.
Харесвам само Боженци, единствените нискомаслени кисели и пресни млека, които харесвам.

# 266
Никога не съм купувала продукт на Саяна, след вашите коментари хептем.
Купувам ЕлБи, Маджаров, Домлян.
Кашкавал и сирена отново на първите две. У дома много се харесва и сиренето на Съединение, мъжът ми умира за овчето и само него купува, аз ям само краве и не мога да дам отзив.

# 267
Всъщност разбирам реакцията на двете дами!
Българина не обича да му казват очевидното! Не иска и няма да приеме, че фирмата, която владее 1/3 от пазара на млечни продукти в България, но не изкупува никакво прясно мляко, очевидно продава стока, за която най-мекото определение е фалшива! Не трябва да си много интелигентен, за да осмислиш, че фирма вече разследвана за търговия с опасни храни, няма как изведнъж да се промени и да почне да продава качествени продукти на цена далеч под себестойността им!
Не, не ги обича Бай Ганьо тези неща!
Той иска да вярва, че чудеса стават и за нищожна цена ще получи истински продукт, който няма да докара някое сериозно заболяване на него и на семейството му! И е готов да се съпротивлява срещу всеки, който го кара да се замисли и го вади от летаргичните му неадекватни въжделения!

# 268
  • Пловдив
Доволна съм от на Бочко нещата, но тук ароматът е много приятен

Нощен крем с водна лилия

# 269
  • оттам, откъдето започва България
Аз също съм доволна от продуктите на Бочко. Посочвам ползваните от мен:

Качествени и с много деликатен аромат.

Предполагам и другите продукти са хубави, но не съм ги ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт