Какво ще купя отново (3)

• 89 251
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • София
..и една щипка пъръсвам кафява захар, към канелата, върху млякото. Вълшебно ства, пробвайте 😊
И с мед вместо захар е много добре, за който го пие с повече мляко (или за капучино).
А вместо канела в кафе и в капучино съм опитвала с кардамон - също е приятно.

# 241
В момента Верея ми е на чело на другата класация. И за подквасване не става.

# 242
А с какво да подквася?

# 243
# 244
Опитайте да подквасите със заквасена сметана - каквато и да е, млякото добива много мек и приятен вкус.
С Елби заквасеното мляко става доста кисело, но някои хора го обичат така.

# 245

С Елби заквасеното мляко става доста кисело, но някои хора го обичат така.

Чак доста кисело не става, нормално кисело мляко си е, зависи колко се държи. Аз некисело не признавам.

# 246
При мен със заквасена сметана различни марки 2 пъти не става хубаво и се отказах да квася така. Много добре ми се получава с Пилос от Лидл и Беленско. Второто ми е много приятно на вкус и редовно купувам

# 247
При сметаната са други бактериите, няма как да стане класическо кисело мляко.

# 248
Саяна кашкавал. Истински вкус и мирис. Разтопява се перфектно!

# 249
нали на Саяна всички продукти били зле?

# 250
Това е мое лично мнение, цялото ми семейство го харесахме и го купуваме. обичаме също така Моцарела лайт и Skyrella Simple Smile

# 251
нали на Саяна всички продукти били зле?

Не, всички, само прясното мляко - много бързо се разваля и намирисва. Ние много харесваме сиренето и кашкавала. Особено биволското сирене.

# 252
  • В градината...
Е че като се разваля бързо, това лошо ли е?
Ние ядем само домашно прясно мляко и за няколко дни започва да горчи и си променя вкуса, направо се разваля.

# 253
То ако млякото се разваля бързо това ще е единствения плюс за този марка. Въпреки че за цените им е абсолютно изключено да има истинско мляко в продуктите им

# 254
Проблемът е, че мирише странно и на развалено, още когато го купя и отворя за първи път. Не му е минал срокът на годност.

Общи условия

Активация на акаунт