Какво ще купя отново (3)

• 88 523
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Сетих се за белгийското веро - казваше се Дрефт. Ако някъде намерите, няма да сбъркате, ако си купите.

# 646
Вчера ме черпиха със същата марка, но с някаква шоколадова глазура. Не беше лош. Гледам да избягвам купешките сладоледи заради съставките и захарта, ама понякога му се дояжда на човек. Иначе си поръчвам без захар.

Състава на този не е толкова лош . Да със захар е .
Аз пък не харесвам глюкозо- фруктозен сироп . Разни там палмови масла и т.н.
Този е с кокосова мазнина например . Сметана също / не растителна ./

# 647
  • София
Джелателито е лидълска марка.

Скрит текст:
Аз пък по-силно веро от зеления Тест в кутийките не съм срещала.
Може. Бяха няколко вида сладоледи в една кутия (индивидуално опаковани). Добро впечатление ми направи, че не беше много сладък.

# 648
Саня, недей таа, че със соления карамел много се изкуших...харесва ми Simple Smile
И този ще пробвам. Драмата при мен е, че фризера ми е малък и нямам място за сладолед Sad

# 649
Джелателито е лидълска марка.

Скрит текст:
Аз пък по-силно веро от зеления Тест в кутийките не съм срещала.
Може. Бяха няколко вида сладоледи в една кутия (индивидуално опаковани). Добро впечатление ми направи, че не беше много сладък.
Това са били явно от тези на промо в момента .
Този си се продава на бройка и мисля е нова разновидност.
Ако обръщате добре внимание на състава ще забележите  че натрапващо сладки са изделията с глюкозо - фруктозен сироп. Често подвеждащо е написано пък уж е и със захар и / или с глюкозо-фруктозен сироп. От подобни ми нагарча от сладко и видя ли в състав не купувам.
Захарта може и да е вредна  но разни там заместители като - ГФСироп , аспартам и т.н. са в пъти по- вредни.

Инак купих за проба и кръгла кутия от Премиум сладолед - около 6 лв мисля е . Не ми хареса толкова.
Нарочно взех най-скъп вариант . Остават още два вида.

# 650
Аз харесвам тези индивидуално опакованите от по 6 броя най-много разновидността, която е като шоколадово ескимо отгоре с шоколадова глазура и ядки. Самата глазура ми харесва на вкус, докато има сладоледи, които сякаш не са с хубав шоколад заляти. Но и по принцип неща с шоколад харесвам най-много, в сравнение с плодови и пр. Доста сладък ми се струва, но аз обичам да ми е сладко. Действително със захар, а не с гадния глюкозно-фруктозен сироп са за предпочитане.

# 651
Аз харесвам тези индивидуално опакованите от по 6 броя най-много разновидността, която е като шоколадово ескимо отгоре с шоколадова глазура и ядки. Самата глазура ми харесва на вкус, докато има сладоледи, които сякаш не са с хубав шоколад заляти. Но и по принцип неща с шоколад харесвам най-много, в сравнение с плодови и пр. Доста сладък ми се струва, но аз обичам да ми е сладко. Действително със захар, а не с гадния глюкозно-фруктозен сироп са за предпочитане.
Сладостта от захар / макар и вредна / е различна . От ГФС -направо ми разяжда хранопровода .
Та този който сега ядох е направо с чудесен състав.
Скрит текст:

# 652
Да сменя малко сладоледените откровения, влизам да похваля печените патладжани на ТАТ. Продават ги в стъклен буркан - идеално бели, почистени, не нагарчат.

# 653
Аз от темата разбрах за тоя  Dual, ще ходя до ДМ да видя в нашия има ли го, няма ли го. Да пробвам и него. Толкова да ми харесваше Fairy, просто сега не е то. Поне това, дето аз съм купила. А това с помпичката от втория линк също сега виждам. Поне ще го знам, ако ми се мерне.
Dual има и във Фантастико. Дори мисля, че тази седмица е намален. Не е лош, но неце като Платинума.

# 654
Сега, като потърсих Дрефт веро, видях, че го има на доста места, но го пишат като турско и струва лев и нещо. Предполагам, че и то няма да е същото.

# 655
Сега, като потърсих Дрефт веро, видях, че го има на доста места, но го пишат като турско и струва лев и нещо. Предполагам, че и то няма да е същото.
Това ли е   - опаковката имитира Феери
Открих и това http://izi.bg/product/1839/fairy-375-ml-240-dozi-palnit-vero.html

# 656
Дрефта е това. Купувах го от магазин за паралелен внос на мой познат, беше белгийско, струваше по-скъпо. Вече не се сещам колко, че от години го няма.
Второто веро е пълнител за онова Феъри с помпата, което обсъждахме по-нагоре. Ако нямаш помпа, няма да ти пусне пяна.

# 657
И тук някакъв Дрефт, пише, че е от Германия.
Пише FAIRY dreft Handspülmittel, уф, хиляди препарати и да не си намеря моя! Simple Smile

Тук на първия ред познаваш ли го?

# 658
За мен двете опаковки са напълно индентични - това написах. И тази на Фейърито не е пълнител .
Пълнителят е с друга капачка - вече на линка .

Това е пълнител - той е с бяла капачка и няма капаче за обикновено дозиране .

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 01:19 от Саня Богомилова 680181

# 659
Да, аз ти писах, когато отворих линка.
Дано Дрефта не е някакво менте. В Борн, пишеше, че е произведен в Германия, но не беше наличен. По надолу го видях във фейсбук магазин за турски стоки. И да, така изглеждаше. Но магазинът, от който купувах не внасяше турски стоки, предимно внасяше от Гърция, имаше стоки от Полша и от Западна Европа.

Общи условия

Активация на акаунт