Какво ще купя отново (3)

• 89 048
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ароматизатора с пръчиците и верото откъде купувате .

Ароматизаторите от м-н bed bath & table.
Верото го има в кварталните магазини и тези за паралелен внос напр. "безсрамно ниски цени".
Fairy купувам само и единствено с активна пяна. Другите не ми допадат.

За мен е изключително важно банята и тоалетната да са ароматизирани с лек ненатрапчив приятен аромат. Когато влезеш, да се чувстваш приятно и комфортно. Преди време бях купила ароматизатор profissimo от ДМ, сложих го и на следващото отваряне на врата на банята буквално го изхвърлих. Толкова силен и натрапчив аромат, че чак ти се повдига. Чувствителна съм към аромати и затова доста подбирам такива.
За колата същото важи. Там пък ММ не понася ароматизатори, които висят, стърчат и се различават от визията на таблото, та тези паснаха и като цвят на таблото. Всеки луд с номера си. Smiley
Цената за качеството и мл ми се видя приемлива, но пък всеки с предпочитанията си. Изпробвала съм Glade и всичките им производни, но не са моят аромат. Споделих, ако някой търси нещо различно.
Ароматните свещи на Yankee Candle съм мирисала в магазина. Определено ми харесват, но ние не ползваме такива за дома.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:02 от missence

# 631
missence, купувам Fairy и хич не се заглеждам. Fairy Platinum ми харесва на мен, но напоследък не го виждам по магазините. А другите Fairy, нямат щемпелче с активна пяна и наистина не са ок. Сега се зачетох за тая активна пяна, ето тая опаковка и тая са с активна пяна, но с голяма разлика в цената, съотнесена с теглото. От кое с активна пяна си доволна всъщност?

# 632
Аз съм купувала от скъпото Феъри с активна пяна. То е по-различно, като натиснеш ти излиза пяна, която уж трябва да е много силна и с една помпичка да измиеш цяла мивка мръсни чинии. Е, не става. Слагам по 2-3 помпичка на гъбата за доста малко съдове. Лично за мен не е нещо особено. Сега ползвам новото Феъри, в прозрачните бутилки, в различни цветове. Доволна съм, почти ми е като Платинума.

# 633
Poni69, това ли имаш предвид? И други цветове има. Че аз и от него нещо не съм съвсем във възторг, не е лошо, но имам чувството, че и FAIRY-то развалиха, не е като преди. А само него ползвам години вече.

# 634
За пръв път виждам това веро. Това е от магазини за паралелен внос или

# 635
  • София
missence, купувам Fairy и хич не се заглеждам. Fairy Platinum ми харесва на мен, но напоследък не го виждам по магазините. А другите Fairy, нямат щемпелче с активна пяна и наистина не са ок. Сега се зачетох за тая активна пяна, ето тая опаковка и тая са с активна пяна, но с голяма разлика в цената, съотнесена с теглото. От кое с активна пяна си доволна всъщност?
От втория линк. Първата бутилка, показана от теб, даже не знаех, че е с активна пяна. Много съм доволна засега, но пък го купувам по-рядко от Dual.
Саня Богомилова 680181, има го и в кварталните магазини, не е кой знае колко специално. Просто добро веро по моите критерии, което ми върши работа. Иначе го има и в магазините за паралелен внос.

# 636
Аз от темата разбрах за тоя  Dual, ще ходя до ДМ да видя в нашия има ли го, няма ли го. Да пробвам и него. Толкова да ми харесваше Fairy, просто сега не е то. Поне това, дето аз съм купила. А това с помпичката от втория линк също сега виждам. Поне ще го знам, ако ми се мерне.

# 637
  • Пловдив
От Кауфланд обожавам това песто, ям го на салата с домати и сирене.

# 638
Да кажа и аз за Dual,много ми харесва.Ползвам го вече 2 години.Купувам го от Метро и от италиянския магазин -  надлез Надежда/или нещо такова/

# 639
  • София
labrex, Dual не е от ДМ. Аз поне не съм го виждала там. Да не се разкарваш излишно. Може да го засечеш по кварталните магазини, тези за паралелен внос и т.н.

# 640
Да, Лабрекс, такова веро ползвам, други цветове - купувала съм червено и лилаво. Не е като старото Феъри Платинум, от което имам една опаковка, пазя я за по-замърсени съдове. Пробвай Дуала, сигурна съм, че няма да ти хареса - много е слабо. Най-хубавото веро, което съм ползвала беше от магазин за паралелен внос, белгийски вариант на Феъри, вече не помня как се казваше. Ако се сетя, ще го напиша, но не съм го виждала отдавна. Аз мия винаги с ръкавици, затова търся по-силно веро.

# 641
Айде да ви похваля и тук новия ми любим сладолед .
Вече мой ме кръстите Сладоледената Саня

# 642
  • София
Вчера ме черпиха със същата марка, но с някаква шоколадова глазура. Не беше лош. Гледам да избягвам купешките сладоледи заради съставките и захарта, ама понякога му се дояжда на човек. Иначе си поръчвам без захар.

# 643
Откъде е сладоледа? Тая седмица искам да стигна до Фантастико, че е намален любимият ми сладолед - Нирвана на Нестле. Много ми харесва този с карамел и орехи.

# 644
Джелателито е лидълска марка.

Аз пък по-силно веро от зеления Тест в кутийките не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт