Какво ще купя отново (3)

• 88 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Едва ме навихте за соления сладолед... Laughing Хареса ми. Само парченцата карамел не са карамел, ами имат вкус и консистенция на бонбони „Лакта“ (не знам има ли ги още).

Пробвах и прясното сирене на „Пилос“. Ами, става за ядене, но не е „Дунавия“. По-скоро се доближава на вкус до крема сирене.
Сега чета, че и това на „Ведраре“ не било истинска „Дунавия“. Има ли изобщо на пазара нещо, което поне малко от малко да се доближава до оригинала? И да е истинско сирене, не имитиращ продукт?

# 676
  • В градината...
В момента в Кауфланд е на промоция овчето сирене на Олимпус. Няколко пъти купувам, харесва ми. Не знам доколко е качествено, но ми допада на вкус, не е солено, като овчето на Маджаров, например.

# 677
  • Mediterraneo
Има ги Лакта-та, како, мама ми донесе два пакета наскоро. Е, не са като от детството ми, ама са хубави.

# 678
Мацки, виждали ли сте големите паста-мидички, които се пълнят, по родните магазини, по възможност по-разпространените? Може и аз да не съм гледала, където трябва, но щом в метро нямаше малко се отчаях.
https://www.cookingclassy.com/wp-content/uploads/2013/05/stuffed-shells-12.jpg

# 679
Със сигурност съм купувала от Кауфланд такива,но нямам идея дали са в постоянен асортимент или от някоя тематична седмица

# 680
  • София
И аз от Кауфланд съм купувала. Май ги има постоянно.

# 681
Със сигурност съм купувала от Кауфланд такива,но нямам идея дали са в постоянен асортимент или от някоя тематична седмица

Ок, имам относително близо, ще проверя тези дни и ще докладвам. Да се надяваме и с рецепта Yum

# 682
Не съм го пробвала още, пуснах линк само за да покажа, че се намира. Добавих в кошницата и при следваща поръчка ще го опитам и ще кажа. Досега на Ведраре всичко ми харесва (даже обикновеното им краве сирене, но то е солено - аз просто обичам).
Е, пробвах го - не е това, на което се надявах. Не помня Дунавията да е била толкова солена и я помня мека, а тази е по-твърда даже от прясното сирене на Бозмов. Сега я обезсолявам, да видим дали ще ми хареса повече. Иначе, като просто малко по-различно сирене - добре е, ще си го изям.
Кое сирене е солено и твърдо ?

# 683
Овчето на Съединение. Може и кравето да е такова, но след като пробвах овчето, друго не съм купувала.

# 684
  • София
Ние овче не обичаме, но кравето им не ни хареса.

# 685
Всеки има различен вкус. И аз не харесвам всяко овче сирене, това ми допада - не мирише на овца (това е миризма, която не понасям) и ми е твърдо, добре се стърже върху салатата. Понякога го препичам на филийки, също ми харесва. Освен това издържа без да се вмирише или да стане розово, както ми се е случвало при други сирена. Препоръчвам го, но на друг може и да не му допадне.

# 686
на елби овчето е много вкусно и не мирише гадно.

# 687
Преди купувах овчето на Елби, но нещо изчезна, не го виждам.

# 688
  • София
Скрит текст:
Не съм го пробвала още, пуснах линк само за да покажа, че се намира. Добавих в кошницата и при следваща поръчка ще го опитам и ще кажа. Досега на Ведраре всичко ми харесва (даже обикновеното им краве сирене, но то е солено - аз просто обичам).
Е, пробвах го - не е това, на което се надявах. Не помня Дунавията да е била толкова солена и я помня мека, а тази е по-твърда даже от прясното сирене на Бозмов. Сега я обезсолявам, да видим дали ще ми хареса повече. Иначе, като просто малко по-различно сирене - добре е, ще си го изям.
Кое сирене е солено и твърдо ?
Кравето на Ведраре; поне според мен. Примерно, бих го ползвала за баница, ако нямам от сиренето на Бозмов. Иначе го хапнах на филийки; и печено на тиган го слагах в салатата.

# 689
Преди купувах овчето на Елби, но нещо изчезна, не го виждам.

не се предлага целогодишно, сезонен продукт е.

Общи условия

Активация на акаунт