Какво ще купя отново (3)

• 89 219
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Аз от около месец открих киселото мляко на ферма Йовчеви гр. Раковски и съм пристрастена. Вкусът е по-скоро сметанов, отколкото кисел. Взимам в стъклени буркани от 1кг (3,20лв). Гледам, че се появява в доста квартални и зеленчукови магазини в Пловдив - явно правят дистрибуция. Имат и други млечни продукти, които не съм срещала и не съм пробвала по тази причина.
https://m.facebook.com/pages/category/Local-Service/%D0%A4%D0%B5 … -107305147790458/
Йовчеви са с фермерски продукти, което и за мен е плюс. Затварят цикъла на производство. С регистрация по Наредба 26 са, а не млекопреработватели.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 07:23 от Camille Clo ♥

# 226
  • София

Изключително мек и деликатен аромат.

# 227
А какво е, може ли 😒

# 228
  • Пеликания
Канела. Наистина е много хубава.

# 229
  • София
А какво е, може ли 😒

Извинявам се, забравила съм да напиша- канела от ДМ.

# 230
Видях канелата на опаковката и първо реших, че е чай с канела,после някакво брашно с канела, а то било само канела 😀

# 231
  • София
Аз понеже пия кафето с канела и търся точно мек аромат.

# 232
Една интересна идея, вкусно ли е и променя ли много вкуса?

# 233
  • София
Една интересна идея, вкусно ли е и променя ли много вкуса?
На мен ми е много вкусно. Кафе, много малко мляко и канела отгоре. По-силно е от капучино и е приятно.

# 234
..и една щипка пъръсвам кафява захар, към канелата, върху млякото. Вълшебно ства, пробвайте 😊

# 235
Минавам да похваля прясното и киселото мляко Жълтуша, така също кашкавал Жълтуша и Юндола. Чела съм преди време хвалби за тях, но досега нямаше в Бургас. Открих ново магазинче, където има страхотен избор и вече съм редовен клиент. ММ винаги мрънка по отношение на "домашни" производства, защото гледам за детето да не купувам масовката. Е, това е първият кашкавал и първото кисело мляко, за които каза "като едно време е". Магазинчето е в Изгрев, в блока където е Била, но по посока магазина за месо Кулата - сложили са голяма табела Деликатесен маркет (май). Искрено се надявам да не затворят скоропостижно, защото сандвичите с този кашкавал стават уникални Simple Smile

# 236
  • до най-прекрасния мъж
Кисело мляко Родопчанка - домашно. По принцип си правя, но сега нямам достъп до хубаво прясно и купувам. Това много ми допадна, доближава се до едновремешното.

# 237
Кисело мляко Родопчанка - домашно. По принцип си правя, но сега нямам достъп до хубаво прясно и купувам. Това много ми допадна, доближава се до едновремешното.
С какво подквасваш домашното?

# 238
  • до най-прекрасния мъж
С какво подквасваш домашното?
Преди да променят опаковката на Верея - с оранжевата или с розовата Елена, когато намеря. Но не съм квасила от три месеца и не знам как е Вереята вече. Мислех тази седмица да пробвам с Родопчанката, но се размина. Не ми донесоха от хубавото домашно мляко и не мога да дам отзиви как и дали ще стане с нея.
Иначе, поне няколко пъти си оставям от моето за подкваса. Като видя, че качеството се влошава, купувам кофичка за подновяване на подквасата.

# 239
  • София
Производителите се изхитриха да слагат "каймак" на киселото мляко с идеята да изглежда като домашно мляко. Жълтуша съм ги поставила в другия списък,но явно е въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт