Какво ще купя отново (3)

• 88 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Трябва да проверя, имам наблизо фирмено магазинче.

# 691
  • София
От сирената много харесвам на Био ферма поляна Краве, Козе сирене - на Ярлово и на Равногор.

# 692
  • Пловдив
От сирената много харесвам на Био ферма поляна Краве, Козе сирене - на Ярлово и на Равногор.
Продуктите на Био ферма поляна само по интернет ли се поръчват или има и по магазините?

# 693
  • София
Продуктите на Био ферма поляна само по интернет ли се поръчват или има и по магазините?
Може и да ги има в някой магазин физически, не зная, пазарувам ги онлайн от ебаг, мисля и в няколко други онлайн магазина ги има.

# 694
Крем за тяло на Биотен. Много съм доволна. Добре че си позволих да го купя в последното пазаруване мин седмица. Само да ме пита човек защо не го отворих до днеска 😀

# 695
  • София
Крем за тяло на Биотен. Много съм доволна. Добре че си позволих да го купя в последното пазаруване мин седмица. Само да ме пита човек защо не го отворих до днеска 😀

И аз съм много доволна от Биотен за тяло. Бях си купила с екстракт от личи, за много суха кожа. Направо чудеса направи този крем. Но май вече не го внасят. Сега си взех друг пак Биотен.

# 696
Биотен продават и под името Елмиплант в Румъния например. В Емаг всичко, което продават под марката Elmiplant, всъщност е Биотен, същите продукти са.
https://www.emag.bg/brands/brand/elmiplant

# 697
Чак ми е яд, че не купих втора опаковка. Но и моята кожа е истинско кадифе. Бях иначе много резервирана, но сега съм си влюбена 😍

# 698
И от мен + за Биотен!👏Няколко техни продукта ползвам и също съм много доволна!🖐🖑

# 699
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Май съм писала, но и от мен голям + за Биотен!
Преди близо 2г отвориха Лили до нас и при тържеството раздаваха разни мостри. Падна ми се душгел на Биотен, с аромат на ванилия и още нещо... Аз принципно не ползвам душ гелове.... но това нещо миришеше на бисквити, на коледа, на вкусно и на "sugar, spice and everything nice" направо полудях от тоя аромат... И като качество ми допадна... Купих си цяла опаковка, търсех и някакво мазило за тяло, но имаше само чиста ванилия. Пак я купих и пак останах доволна Hug

# 700
Като сте почнали да похваля нещо от Биотен и аз.
Това почистващо тоалетно мляко с шафран за суха и чувствителна кожа . Само от него не ме сърби - щипе . Ухае чудесно .

# 701
  • оттам, откъдето започва България
Не е по темата, но тъй като се пише за Биотен да споделя.
Скрит текст:
Този крем не ми харесва, трудно се нанася, чувствам кожата си натежала от плътността на крема. Съобразила съм и възрастта, за която се препоръчва, но според мен трябва да е по-хидратиращ, а не толкова плътен и запушващ порите.

Не е моят крем със сигурност.

# 702
Не е по темата, но тъй като се пише за Биотен да споделя.
Скрит текст:
Този крем не ми харесва, трудно се нанася, чувствам кожата си натежала от плътността на крема. Съобразила съм и възрастта, за която се препоръчва, но според мен трябва да е по-хидратиращ, а не толкова плътен и запушващ порите.

Не е моят крем със сигурност.

именно заради него се колебаех за лосиона за тяло на марката. При мен имаше същият ефект. Твърдо не.

# 703
  • Sofia
А някой ще препоръча ли хубави и наистина качествени скариди? Не обичам морска храна, но понякога ми се яде ризото със скариди. Кои са най-добрите (без да се налага нещо да чистя по тях)?

# 704
А някой ще препоръча ли хубави и наистина качествени скариди? Не обичам морска храна, но понякога ми се яде ризото със скариди. Кои са най-добрите (без да се налага нещо да чистя по тях)?
Имаше едни от 250 грама в Лидъл бланширани за 5.99 май беше цената. Последно съм купувала в края на март. Много са хубави. Аз ги направих с лимонов сок на тиган с масло и магданоз 😋 Лошото е, че незнам дали са постоянен асортимент и ако да, каква им е цената.
Поправям се, 250 грама е

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 22:53 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт