Избор на сушилня - Тема 16

• 25 330
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте! От един месец се опитвам да си избера уред, но не ми се получава. Спряла съм се на Бош, но искам да има програми за сушене на пух и освежаване на малко замърсени дрехи, а също и да е без самопочистване на кондензатора. Е не можах да намеря. Въпросът ми е ако се откажа от програма Down wear (пух), как ще изсушавам въпросните якета? Извинете ме за този въпрос, но досега не съм имала сушилня и ми се иска да направя добър избор.

# 451
  • Велики Преслав
Здравейте! От един месец се опитвам да си избера уред, но не ми се получава. Спряла съм се на Бош, но искам да има програми за сушене на пух и освежаване на малко замърсени дрехи, а също и да е без самопочистване на кондензатора. Е не можах да намеря. Въпросът ми е ако се откажа от програма Down wear (пух), как ще изсушавам въпросните якета? Извинете ме за този въпрос, но досега не съм имала сушилня и ми се иска да направя добър избор.

Кажи до какъв бюджет да гледаме. Пухените неща аз ги суша на синтетика с включен бутон против намачкване. Имам иначе програма за пухени но е много дълга. И защо трябва да е Бош. Неможе ли да е АЕГ, Миеле, Горение и др.

# 452
  • Варна
По-скоро се откажи от тази измислена програма за освежаване.Как може сушилня да ти освежи дрехите,това не е пералня.
Имам въпросната функция,освежава чрез йонизиране.Пробвах я веднъж от интерес-разликата беше,че дрехите влязоха сухи и излязоха влажни.Нищо друго.
Виж от програмата за сушене на пух не мога да се лиша.На детето всичко зимни якета са с пух,както и нашите,та не мога да си представя сушилня без тази екстра.

# 453
Това ,което искате го има моята 4-та серия БОШ.И пуха и да не е самопочистване,но мисля,че не я предлагат вече.Не ви трябва.Според мен пуха може и на синтетика с топки за да го разпухва.И погледнете и др.марки Simple Smile.

# 454
  • София
Бюджет - 1300~1400 лв. Изборът ми на тази марка се дължи на прочетени коментари и на съвет от сестра ми, която е много доволна от сушилнята си. А програма пух много ми се иска, защото имаме доста пухени якета, над които издевателствам и почти съм ги съсипала със стандартното пране и сушене на простор. Освежаването не ми е толкова важно, но ако го има, бих го ползвала, защото трупаме много якета по закачалките, носени по един път. Все ми се струва, че така ще мога да ги прибирам в гардероб, след освежаването. Дори бях залитнала по един нов модел на Самсунг https://www.samsung.com/bg/washers-and-dryers/airdresser/airdres … e-df60r8600cg-le/, но не добих смелост да дадем толкова пари без реални отзиви за работата ѝ.
Reninel, обърнах света да намеря въпросния модел, но без успех за съжаление.

# 455
  • в 1001-та нощ
Аз съм с Бош 4 серия без самопочистващ се кондензатор - суша всички якета в нея с пухчета и всичко е идеално. Степване и съсипване се получава, ако се перат при висока температура (над 40 градуса). Ако с перат на 30-40 градуса - предполагам, че след това всяка съвременна сушилня ще ги разпухи. Много хубаво се разпухват и завивки и т.н.

Нямам нито една съсипана дреха за вече 3 години ползване - много съм доволна Simple Smile

# 456
Има ли специална програма или на друга ?
Аз съм с Бош 4 серия без самопочистващ се кондензатор - суша всички якета в нея с пухчета и всичко е идеално. Степване и съсипване се получава, ако се перат при висока температура (над 40 градуса). Ако с перат на 30-40 градуса - предполагам, че след това всяка съвременна сушилня ще ги разпухи. Много хубаво се разпухват и завивки и т.н.

Нямам нито една съсипана дреха за вече 3 години ползване - много съм доволна Simple Smile

# 457
  • Велики Преслав
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-T8DEC68S/p/687477 например този модел.

# 458

Мисля,че аз и a.l.e.n.a сме с еднакви Simple Smile /моята само е exclusive варианта/тогава с нея бях говорила Simple Smile /.И ако е така има специална програма.

# 459
  • в 1001-та нощ

Има:

# 460
# 461
  • Велики Преслав
.
   Много е добра. Компресора е мощен и не се тормози. Клас на кондензация А, което е много добре. Косумира около 18 стотинки ток на пране центрофугирано на 1400 оборота. Барабана е стоманен и нежни извивки за да не се мачка пренето.

# 462
  • София
.
   Много е добра. Компресора е мощен и не се тормози. Клас на кондензация А, което е много добре. Косумира около 18 стотинки ток на пране центрофугирано на 1400 оборота. Барабана е стоманен и нежни извивки за да не се мачка пренето.
Много благодаря! Май ще отида да я купя, защото ми омръзна да се тормозя в продължение на един месец. А за пухените якета все ще намеря начин на сушене. Все ще е по-добре от простора.

# 463
  • БГ
Здравейте,
двоумя се между тези две сушилни:
WHIRLPOOL - https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … T%20M11%2072%20EU
ELECTROLUX
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-ELECTROLUX-EW8H1457W/p/688384

Коя според вас ще е по-добър избор?

# 464
  • Велики Преслав
Здравейте,
двоумя се между тези две сушилни:
WHIRLPOOL - https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … T%20M11%2072%20EU
ELECTROLUX
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-ELECTROLUX-EW8H1457W/p/688384

Коя според вас ще е по-добър избор?

Whirlpool-a отдавна се знае, че сушилните им са пълна скръб. Много бързо се затлачва кондензатора. Просто филтрите им са проектирани лошо. И то не само при един модел, а при всички. По-добре Електролукса.

Общи условия

Активация на акаунт