Избор на сушилня - Тема 16

• 25 326
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
двоумя се между тези две сушилни:
WHIRLPOOL - https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … T%20M11%2072%20EU
ELECTROLUX
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-ELECTROLUX-EW8H1457W/p/688384

Коя според вас ще е по-добър избор?
Без грам колебание _Електролукс.
С онова другото чудо на техниката си купувате проблеми.

# 466
  • БГ
Благодаря Ви от сърце, реших да е Електролукса Simple Smile

# 467
  • в 1001-та нощ
.
   Много е добра. Компресора е мощен и не се тормози. Клас на кондензация А, което е много добре. Косумира около 18 стотинки ток на пране центрофугирано на 1400 оборота. Барабана е стоманен и нежни извивки за да не се мачка пренето.
Много благодаря! Май ще отида да я купя, защото ми омръзна да се тормозя в продължение на един месец. А за пухените якета все ще намеря начин на сушене. Все ще е по-добре от простора.

На която и програма да ги пуснеш - ще е ОК. Аз не си спомням коло пъти съм я ползвала тази програма. Предплагам, че на деликатни, микс или ситетични ще е ОК.

# 468
И аз благодаря за отзивите Simple Smile Сега пък се зачудих за цитирания по-горе модел на Бош - май е всичко, което искам - хубав мотор, добри програми с екстри, 5г гаранция и не самопочистващ се филтър Simple Smile Спрямо аег-то, кой бихте взели? Simple Smile AEG-T8DEC68S или BOSCH-WTR87TW0B
За Miele-тата никой нищо не каза.. а и ме притеснява, че това са им едва ли не най-ниските класове

# 469

Аз имам тази https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTW85491BY/p/682802
много съм доволна, не знам каква е разликата с тая, която си показала. Има програма за якета и също има такава програма за освежаване.

# 470
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за мнения за тази сушилня BEKO DF 7412 GAW - https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BEKO-DF-7412-GAW/p/680417

# 471
  • София
Благодаря на всички за отзивите! Купихме въпросния Бош. Вече суши и се надявам да ни е верен приятел! Heart Eyes

# 472
Благодаря на всички за отзивите! Купихме въпросния Бош. Вече суши и се надявам да ни е верен приятел! Heart Eyes

Здравейте! Ако сте закупили WTR87TW0B, ще съм благодарен за отзив, защото и ние обмисляме покупка на въпросната машина.

Именно между нея и AEG T8DEC68S се чудим. Вярвам, че и двете се справят със стандартното сушене, но ми е любопитно как са със сушенето на микс и да кажем олекотени завивки и одеяла.

Чета, че Бош прави последните на топка и остават мокри по средата, тъй като върти в едната посока. Но скоро четох мнение, че АЕГ въртят в другата веднъж на 12 минути, което не знам заслужава ли си като предимство и върши ли работа реално. За парата при АЕГ също четох тук, че е по-скоро маркетингов трик и доста овлажнява, отколкото да върши работа.

# 473
  • до най-прекрасния мъж
Имам по-бюджетния модел от 8ма серия на АЕГ. Суши прекрасно одеяла и олекотени на програма Duvets. Единствено към чаршафите имам забележка понякога. Не винаги, но от време на време се пъхат в торбата и не съхнат добре, защото стават на топка. Ако ги сгъна преди сушене, са ОК после. Наистина върти в двете посоки и не заплита дрехите, не е трик.

# 474
  • София

Здравейте! Ако сте закупили WTR87TW0B, ще съм благодарен за отзив, защото и ние обмисляме покупка на въпросната машина.

Именно между нея и AEG T8DEC68S се чудим. Вярвам, че и двете се справят със стандартното сушене, но ми е любопитно как са със сушенето на микс и да кажем олекотени завивки и одеяла.

Чета, че Бош прави последните на топка и остават мокри по средата, тъй като върти в едната посока. Но скоро четох мнение, че АЕГ въртят в другата веднъж на 12 минути, което не знам заслужава ли си като предимство и върши ли работа реално. За парата при АЕГ също четох тук, че е по-скоро маркетингов трик и доста овлажнява, отколкото да върши работа.
Току-що си прибрах първото изсушено пране. Умишлено не използвах омекотител (по-точно 3 мм в капачката, което са буквално капки) и прането излезе от сушилнята пухкаво и ароматно. Суших няколко кърпи, две калъфки за възглавници и две тениски на програма "кърпи" плюс 1 слънце за по-малко от 2 часа излезнаха с много малко остатъчна влажност. Можеше да не доизсушавам, но нали ми е нова играчката, доизсуших за 20 мин. Почти безумна е и според мен се почиства лесно. Нямам база за сравнение, защото ни е пръв такъв уред. Тези дни ще пробвам задължително възглавница, а може и одеало и пухени якета. Ще пиша отново за резултата. Heart Eyes

# 475
  • в 1001-та нощ

Аз съм с Бош  и за 3г. никога не ми се е случвало подобно нещо.

# 476
  • Велики Преслав

Чел си между редовете. Всички сушилни въртят в обратната посока максимум през 18 мин. поне за 30 секунди. Но при АЕГ е през 12 мин, а при Бош през 15. Аз имам бутон за въртене в двете посоки. След като го натиснах не видях разлика в прането. Аз съм с АЕГ 8 серия. Много съм доволен само дето АЕГ имат някоя друга бройка с фабричен дефект в мотора и той се състои в това, че лагера на дългата ос не е набит добре и след 10 месеца може да започне са вие. Лагерите сруват най-много 20 лева. Иначе, са сравнително тихи. Ако вземете сушилня с инверторен компресор, а преди това сте имали с обикновен, ще ви се стори шумна. Просто компресора работи от 500 до 3600 оборота, и ако е много мокро прането леко вие на високи обороти. Но това не е фрапиращо. Това не се отнася за всички сушилни с инверторен компресор. Поне са много икономични. Сега за това с парата. Фубаво е, ама още не са му хванали цаката и по-скоро ги овлажнява наистина.

# 477
maya777 защо си ги пуснала на програма кърпи ? Така тениските и калъвките могат да се пресушат . Когато са ти смесени ползвай микс или пък ги разделяй .
Аз също съм с Бош и винаги слагам по едно слънце . Не знам в колко посоки върти , но съм много доволна , всичко излиза меко и сухо .

# 478
Здравейте , минавам да се похваля. Вчера вече пробвах сушилнята , микс за 1:10 приключи. Дрехите излязоха супер меки като кадифе ,не сложих омекотител , нямаше нищо влажно , бях сложила и едни доста дебели дънки. Последната сушилня я пуснах на памук със две слънца , умишлено за да ми свие дънките. Показа ми 3:30 мин но за 1:30 мин. приключи , дънките са леко свити. Доволна...

# 479
  • Велики Преслав
Здравейте , минавам да се похваля. Вчера вече пробвах сушилнята , микс за 1:10 приключи. Дрехите излязоха супер меки като кадифе ,не сложих омекотител , нямаше нищо влажно , бях сложила и едни доста дебели дънки. Последната сушилня я пуснах на памук със две слънца , умишлено за да ми свие дънките. Показа ми 3:30 мин но за 1:30 мин. приключи , дънките са леко свити. Доволна...
. Честито да си я ползваш със здраве. Да знаеш, дрехите се свиват повече от температурата, а не от броя на слънцата които си задала.

Общи условия

Активация на акаунт