Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Може този Никсън да е подлъгал Симо, че уж носи лаптопа.Нали Симо му каза,че първо през него минават.

# 481
  • Пловдив
Може този Никсън да е подлъгал Симо, че уж носи лаптопа.Нали Симо му каза,че първо през него минават.
м да..възможно е.

# 482
Това е ясно, вече го писах.
Но какво ще помогне това в разследването срещу Денис?

Борис реши, че ще е по-лесно да докажат, че е Драго и че е избягал от затвора, отколкото да се опитват да хванат Денис.
Явно не разбираш  какво питам.
Това, което казваш ми е ясно, още от епизода ми е ясно.
Вчера мисля пак го коментирахме.
Как ще докажат, че Денис е Драго ако нямат негова стара ДНК, с която да сравнят новата?
Какво ако/като Денис има обща ДНК с Борис, това как доказва, че е именно Драго?
Малко недообмислено е, ако така останат нещата.
Ами Снежа двама сина има. Нали има актове за раждане! Като има двама с общи гени по майчина линия това не доказва ли че са братя? Пък и се знае, че преди години е хванат Драго, съден е и се знае кои са му родителите, брат. Има записи в съда, има следи, че това лице е влязло в затвора. Едва ли всичко е изчезнало, има архиви в съда, които са си на мястото, записи от арести и т.н.
Кое лице е влязло в затвора - Драгомир. Същото това лице има и издаден смъртен акт. Та, освен да докажат, че лицето Денис е брат на Борис, друго нищо не могат да докажат. 👌

# 483
  • София
Да, тава е целта - да го вкарат в затвора като Драгомир Донков и да го съдят за убийството на затворника, когото са представили за Драго.
Но... имам питане: Как ще докажат, че именно Драго го е убил? 😜

# 484
  • София
Аз пък разбрах, че искат Драго да си го вкарат да си доизлежи присъдата, както и добавката към нея за бягството.
Снежа не е родила Денис. Драго ако иска да се казва Денис, Петкан или Драган, все едно.

Има актове за раждане, родила е Борис и Драго.

# 485
Да, но трябва да свидетелства, че Денис е Драго, който е родила. Което тя няма да направи.

# 486
О, не...това беше... Не че е тема табу, но да гледаме такива неща ми се струва, че омерзяват и допринасяме това да се случва. За сцените с Велин ..... мерзко и унизително

# 487
  • София
Не съм писала отдавна, ама не мога... Имате общ родител със сигурност, вероятно сте братовчеди. WTF. А и също така имам брат от различен баща, ами брат и сестра сме си, какви са тези глупости...

# 488
  • София
Да, но трябва да свидетелства, че Денис е Драго, който е родила. Което тя няма да направи.

Да вземат и нейно днк.

# 489
а кой от давамата братя е по-големия?Не следя сериала от началото

# 490
  • sf
Борис. Както вече казах- мисля, че Снежа е била бременна , когато се е хванала с Велин. Т.е. той е знаел и за това й го е натяквал и си го е изкарвал на нея плюс пиянството му.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 23:18 от donsita

# 491
"Имате само един общ родител, може да сте полубратя, но не сте братя." Странно ми стана това като начин на изразяване.

# 492
  • София
Единственото хубаво в цялата работа е, че това  обяснява липсата на прилика между тях. 😂

# 493
  • София
Гнус ме е от сцените с Велин. Вече държа повече на възмездие за Мая, отколкото да вкарат  Драго в затвора.
Ако заметат сценаристите тази сюжетна линия са за.............като има такива сцени, трябва да покажат и как жените се борят и се измъкват от този ад, как се събират и продължават напред, как насилниците си получават заслуженото.....

# 494
Според мен Борис си е от Велин, а Драго от някаква късна любов. Въпреки, че като характер Драго е по-близо до Велин.
Мая трябаше да действа по- разумно. Знае историята на Снежа и Велин. Той имаше агресивни прояви към нея вече, Затова трябаше да е предпазлива.
Денис и Лора са ми нереални.
Ива - странно примирена.

Общи условия

Активация на акаунт