Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Ще е интересно да завъртят някаква интрига с биологичния баща на Драго.

Знам, че не споделям всеобщото мнение, но Калин вече много ме дразни с държанието си.

# 556
  • София
Stella, +1. И Ива не е Мая 😉

В началните епизоди / цитирам по памет/ “Защо позволяваш да се държи така с мен?” /Снежа/. А Драго, който обича майка си, й повиши тон. 😜 Дребни детайли...

# 557
А аз пък харесвам как Калин се държи с Ива, даже смятам че е мек. Исках досега да я е изгонил. Сигурно съм сурова според някой, но това е положението. Много ми е анти и персонажа и актрисата.

# 558
  • София
И аз не разбирам какво цели Калин. Ще държи докато Симо завърши Ива на каишка!? Станалото, станало, като не може да го преглътне разделят се и всеки продължава по пътя си. Очаквам Ива да се опълчи......и тя не е цвете,  но мъжките образи взеха много да ме дразнят вече.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:29 от milensky''

# 559
  • София
И снощният епизод беше... такъв, че да нямаш търпение до следващия.

Калин според мен ще продължи още с това поведение и после ще омекне, не знам така си мисля. Накрая ще прости на Ива и ще си я прибере...

Мая понася доста и вижда истинското лице на Велин, който ми стана адски неприятен. Вики вече е голяма, тя е по-млада от него, добра душа, просто трябва да си тръгне, да го напусне, да бяга.

Вики май наистина харесва Симката, ще си отиват като двойка.

Лора... безхарактерна както винаги, лутаща се, най-доброто решение ще е да замине наистина и да подреди живота си, доколкото е възможно.

# 560
Мен пък женските образи в този сериал ме дразнят ужасно много. Велин не го броя за човек.
Но Калин няма ли да я гони вече, или тя ако има достойнство да се изнесе и пак да си гледа детето.... кво седи там. Че даже нагла и му вика "ако затвориш Топал и аз ще лъсна .." кво предлага? Да го пусне ли?? Нагла и цинична. 

А Мая 😔  нямам идея, но няма ли поне да говорят , какво стана изведнъж??? Как 17 години бяха добре, какво му стана, да говорят за това и да решат  Sad
Защо просто се правят, че всичко е наред или е минало, и тя му прави чай после... за успокоение, все едно се е изнервил просто.

# 561
А аз пък харесвам как Калин се държи с Ива, даже смятам че е мек. Исках досега да я е изгонил. Сигурно съм сурова според някой, но това е положението. Много ми е анти и персонажа и актрисата.

Ами да я гони. Да се развеждат, делят имущество, определят режим за Симо и така. Аз не съм казала да й прощава. Ама това разиграване и подмятания вече много пресолиха нещата.
А и Калин се крие зад Симо, уж заради него, видиш ли. Симо да не е малко дете, сам вижда какви са нещата, ама баща му щял да го предпазва, хаха.
Това, че не му стиска да разкара Ива, няма общо със Симо.

# 562
Да, как си тълкувате нейният въпрос"нали знаеш, че ако хванеш Топал и аз ще лъсна"? Дали си мисли, че той не го арестува за да не предаде и нея или той чака само да докажат, че е Драго и без да се замисля и тя ще изгори.. Но пък как ще стане идеята му да чака докато завърши Симката? Thinking Смятам, че ѝ той самият не е решил какво да прави с нея. Но пък не съм сигурна, че я обича още, дойде му като гръм изневярата.

# 563
  • София
Да, как си тълкувате нейният въпрос"нали знаеш, че ако хванеш Топал и аз ще лъсна"? Дали си мисли, че той не го арестува за да не предаде и нея или той чака само да докажат, че е Драго и без да се замисля и тя ще изгори.. Но пък как ще стане идеята му да чака докато завърши Симката? Thinking Смятам, че ѝ той самият не е решил какво да прави с нея. Но пък не съм сигурна, че я обича още, дойде му като гръм изневярата.
И на мен ми беше странен този въпрос. Той Денис може и да си замълчи за нея и без друго има достатъчно да отговаря за другите си действия.

Тя само ако знае кой е Топал, ще стане още по-интересно и не знам защо не му каза примерно, че знае, че той има и отношения с Лора. Grinning

И аз мисля, че той не е решил и че я обича...

На мен ми е много интересно... не знам мигнах ли, но полицията намери ли трупа на Боксьора? Какво стана с него, много ми е чудно... как така изчезна, защо не го търсят?

# 564
Понеже Калин каза, че ще я предаде след като Симо завърши, затова тя му отвърна, че щом хванат Денис, тя също ще пострада. Т.е., очевидно няма как да стане това с изчакването на завършването и евентуалното предпазване на Симо.

# 565
  • Пловдив
Така гледайки Лора Денис я запаметяваше в съзнанието си...понеже усеща накъде отиват игрите с мафията. Няма излизане...ама той може и да се опита. Да прежали милионите и да почука на вратата на Лора гол и бос Grin  Обаче няма да стане.

Майката се справи добре, да...
Ама сега "добрият" син ще и прости ли?

# 566
Калин Врачански съвсем е заприличал на Д-р. Хаус.
За мен актьорът,който играе Велин не е подходящ,самото му излъчване не кореспондира с образа.Много се старае в играта,но просто такава роля визуално ми е неубедителна.Много по-добре бих възприела в ролята на гад и насилник например Максим Генчев.
Доста слаби звена има в каста-майката,Ива,донякъде и Калин (повече му се получаваше да е нахилен,отколкото разочарован и бесен),но Лора е най-неподходящата и визуално и като игра.Постоянно мълчи,сумти скръстила ръце отпред,много слаба игра,много.Не усещам никакво чувство в нея,никакво привличане към Драго.Единственият,който ги отсрамва е Владимир Михайлов.Чудесно се възползва по най-добрия начин от предоставения му шанс и се раздава на 100% .Другите са ми доста вяли,сякаш репетират.Откъм грим и прически също са на минус.

# 567
Едва ли зависи от актрисата дали да мълчи или да говори, това е от сценария.
Йоана /Лора в Под прикритие беше страхотна, смятам че тук е от ролята. И на мен не ми харесва какво мекотело е, а много харесвам Йоана по принцип.
За Велин съм съгласна, много му е мила физиономията за този образ на насилник.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 12:34 от *Вивиана*

# 568
# 569
Симо все едно е на 9, та са се изпопритеснили мама и тате как детето ще приеме раздялата им. Калин с това бебешко добродушно лице, хич го няма да го играе свиреп. Ива пък - обратното! С лице на безскрупулна нагла кучка, го играе примирена, укротена, виновна жена.
Мая е точно каквато трябва, ако трябва да го играе жертва на насилие. Велин също, защото много симпатични и дори такива леко педантично старомодни хора, които срещаме всеки ден, в дома си, са насилници и по нищо не им личи. Един ден, ако стане нещо фатално, съседите казват: ама той такъв кротък човек, работи, прибира се вечер, поздравява като ни срещне...
Не съм гледала "Под прикритие" и не знам колко добра е била там Темелкова, но ми е напълно наравно с Кера (ПЧ). То няма ни живец, ни сексапил, ни женственост, нищо! Емоцията, която предизвиква у мен, е равна на тази, която предизвиква празен кашон. На цвят също го докарва с кашона.

Не може да вкарат такава присъствена сюжетна линия като шеф на ГДБОП, да изчезне (в сценария) и линията да утихне рязко. Тук трябваше да има още нещо.
Режисурата на ролите куца.

Общи условия

Активация на акаунт