Как тренирам -26

• 75 982
  • 813
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
Гликогенът не се изчерпва, ще потърся материали, защото и аз така мислех до скоро.
Права си, не се изчерпва, а нивата му спадат
https://fitbg.net/blog/fat-loss/mobilizirane-na-mastni-depa

# 241
Аз тренирах два ден и се разболях нещо, ама пак почнах, че много ми е хубаво, пък и нали ще затварят пак по някое време фитнесите.
Фитнеса при нас се опразни драстично и съм още по- доволна.

# 242
А пък Атлетик и Пулс обявиха някаква абсурдна инициатива, в която смесват членовете си за месец и сега в Пулс е пълно освен с обичайната навалица, с допълнителна такава от хора, които не познават залата и гледат малко гръмнато.

# 243
Аз се изнервих малко на моя фитнес, всеки ден ново 20. Отивам тренировката 2.50лв и си казвам чудесно, намалили са малко цената, вече е поносимо за провинцията. След 3-4 дни като видяха че има наплив на хора бам пак 3.50лв. И смениха паролата на интернета, вече не я давали, защото им забивало на тях. То хубаво ама, безплатен wi-fi е удобство, което те промотират, и може би трябваше да измислят вариант за по-бърз интернет.
Другото, което ме тормози е че има едно място за мъртва тяга, само 1, и едно за клекове. Другото е смит машини, а аз ги мразя. Общо взето никога не мога да се вредя, особено когато някой реши да ползва мястото за клекове с щанга за разни други упражнения.
Та, така да се оплача, и ми дойде МЦ и допълнително съм rawrrrrrr

# 244
  • Бургас/Пз
Парушева, оздравявай бързо и се пази.
Пънк, недей така с идеята, че пак ще затварят 😂😂😂 Това в кръга на шегата. За чистенето на мазнините мисля, че си права. Не го прави сега. Понатрупай мускулна маса пак, тренирай редовно и ако не злоупотребяваш с храната в един момент чистенето ще се получи от самосебе си. Твоят метаболизъм е бърз и само 1 месец редовне тренировки и ще видиш, че мазнините ще почнат да изчезват. Ако пък не се получи така, къде май месец може да удариш по-стриктен режим и до края на юни ще си в топ форма Simple Smile
Глоси, много неприятно така, нямаш ли вариант да смениш залата??
Вчера правих 40мин крака, 10мин трицепс и 10 мин корем. Днес ми е ден за гръб и кардио, обаче нещо не спах и не знам колко сили ще имам. Sad

# 245
Ани, определено имам нужда да натрупам пак мускулна маса, че много хърбава изглеждам. Понеже съм бяла като сняг и релеф не се вижда. Мъка....
Визуално не чак толкова, но силово нещата почнаха да се нормализират. Още една седмица ще изкарам на тренировка за цяло тяло и после ще раделя на горна и долна част.
Храненето е що годе читаво. Провиненията ми са по скоро от типа на мусаха или грах яхния. Естестветно аз си ги готвя и знам какво и колко има вътре. Тези заитанки идват от това, че ми омръзна да готвя и при 3 манджи мотивацията да си направя нещо само за мен изчезва. В понеделник обядвах пиле с ориз, беше една идея по мазно за моя вкус, но пък след това на тренировката силата ми беше нищо общо с предната седмица.
Вчера така се увлякох, че мъжът ми звани в 19:30 да пита няма ли да се прибирам...Satisfied
Толкова ми е залипсвала залата, че не ми се тръгва! Дано не ни затворят пак или поне не фитнесите. За мен в залата е последното място, където човек може да се зарази от каквото и да е.

# 246
Има една друга зала, която също е близо, но е типичната зала за "батки". Grinning А тази има хип тръст машина, ааах, ако я нямаше отдавна да съм им била шута!

# 247
Ехее, къде тренираш, Глоси, машина за хип тръст съм виждала само в Инстата на Бог Бред Grin

# 248
В една зала в Стара Загора, даже звънях в по-големи зали да питам дали имат машина, ама нямат. С нея е къде, къде по-удбно.
Интересното е че машината никога не е заета, нито един път не съм чакала за нея, до колкото си спомням. Къде им е акъла на дамите, не знам Grinning

# 249
Как сте момичета, аз тази седмица съм айляк имам гостенин и не съм тренирала. Вчера как ми се доходи на финтес, ама няма как ще чакам още. Иначе нямам търпения да направя една тренировка за гръб например във фитнеса Simple Smile

# 250
Аз съм в МЦ и типично айляк по това време на месеца (всъщност свърши, но нямах време да се върна след паузата) И съм доста заета, само си правя дневните крачки. Като цяло се очаква в близките 2-4 седмици да не тренирам. Sad

# 251
Вчера успях да се снимам...
Между двете снимки разликата е около 2 месеца. На мен ми е трудно да кажа, коя е преди и коя след изолацията, добре че са датите на телефона.
Скрит текст:
Общо взето като тренирам, нещата са добре, дори и храната да не е на нужното ниво. Изнервя ме факта, че не мога да си направя дългосрочен тренировъчен план. Поне в моите представи, не е ок да се тъпчеш да качиш някое кило мускул и по средата на процеса - хоп, изолация.... И за това сега просто се движа, без конкретна цел. Живот и здраве април, ако всичко е наред, ще започна опити да намяля обиколката на бедрата. Краката са единственото нещо, което не си харесвам. Искам да са много по изчистени и обемни, но не става.
Мисля от другия месец да почна да деля тренировките на горна и долна част, евентуално ако мога да кача нещо без да променям много режима.

# 252
  • Бургас/Пз
Живот и здраве април, ако всичко е наред, ще започна опити да намяля обиколката на бедрата. Краката са единственото нещо, което не си харесвам. Искам да са много по изчистени и обемни, но не става.
Мисля от другия месец да почна да деля тренировките на горна и долна част, евентуално ако мога да кача нещо без да променям много режима.
Това ще се случи, когато оправиш храненето и си промениш макросите. Само с тренировки трябва много повече от 2-3 пъти седмично и с изключително добре подбрани упражнения за долна част. С горната нямаш никакви проблеми. Обожавам добре оформени женски рамене. Браво Simple Smile

# 253
Ани, не е от макросите. Иска си по сериозно трениране, моето си е базово. Трябва да се набляга и на детайлите, а аз имам време само за основното. Другото е, че при мен чистенето не е проблем, но става по цялото тяло, а аз горната част не искам да я пипам. Там като изчися и оставам без цици и лицето ми става страшно...
Търся инфо за сваляне в определени зони, но като цяло си е мъка.
А бе има начини, но иска повече от това, което аз мога да отделя като време...
Даже ако трябва да съм напълно честна, това което искам да махна е една зона точно под дупето около 5 см, само отзад. Не знам дали се разбира, там където е целулита като цяло.

# 254
Punk, според мен си добре, пропорционална, незнам защо искаш още обем в краката, виж за изчистването ти си знаеш какво е под клина.
Аз вчера като си вдигнах ръцете ми се видя целия гръден кош, всяко едно ребърце, много грозно Sad

Общи условия

Активация на акаунт