Как тренирам -26

• 76 028
  • 813
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас/Пз
Да, за протеин казах направо да ми поръча качествен- трябвало да е изолат, напълно пречистен. Поръчах и суроватъчен изолат, в петък ще ги взема и ще споделя какви са.Риба обожавам, но морска дарове -не. Няма да ми влязат в употреба. Ще видя до кога ще издържа на протеин и тофу. За сега се чувствам много добре.
Суроватъчният изолат не става по време на пости. Животински продукт е. Вземето си грахов или тиквен протеин. Също така може да консумирате грах, боб, нахут, киноа, за да си набавите нужното количество

# 661
Точно изолат пуснах назад. Грахов.
Пичът не препоръча ли нещо, щом познава пазара?

# 662
  • Бургас/Пз
Граховият е супер. Но суроватъчният е за извън постите.

# 663
  • Стара Загора
Да, суроватъчния го поръчах за след постите.
А растителния е грахов и е за сега.
Треньорката е дама и направо тя ми ги поръча, в петък ще ги взема и ще ви ги покажа.
За този сурватъчния , който поръча каза, че бил много добър и бързо свършвал , а го имаше наличен и за това се заредих.

# 664
  • Бургас/Пз
Да, суроватъчния го поръчах за след постите.
А растителния е грахов и е за сега.
Треньорката е дама и направо тя ми ги поръча, в петък ще ги взема и ще ви ги покажа.
За този сурватъчния , който поръча каза, че бил много добър и бързо свършвал , а го имаше наличен и за това се заредих.
Ще чакам да споделиш. Интересно ми е кой е суроватъчния. Мъжът ми пости в момента и пие грахов неовкусен. Пробвах го, но си признавам, че не успях да го изпия. На него обаче не му пречи неприятния вкус. Доволен е.

# 665
  • Стара Загора

Това са  протеините, които са ми поръчали. Започнах го соевия-приятен е.
С вкус на ванилия

# 666
Соевия лесно ли се разтваря? Че имам лош опит с телешкия на тази фирма.
Другия изолат съдържа ли лактоза?

# 667
  • Стара Загора
Да, няколко разбърквания и се разтвори.
Другия е без лактоза.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 18:02 от niditop3

# 668
Нона, скъп е, но си заслужава. Айрънмакс е американска фирма, която я правят обаче в Германия. Няма такова качество. Истински изолат.

https://fitness1.bg/протеини/ironmaxx/100-whey-isolate-zero/31606

https://pompai.com/product/whey-zero-ironmaxx-2270-grama аз пия от този

# 669
  • София
Здравейте, записвам се при вас Simple Smile

Протеинът винаги го разбърквам в шейкър и нямам проблем с разтварянето. Най-много ми харесват суроватъчните на Pure nutrition. Соев не бих пила, но аз съм предубедена към соята.

# 670
Здравейте, аз за сега си пия зерото на Биотеч.
Тази вечер по план ми е тренировка за крака. Почивните дни мисля да си измеря обиколките, отдавна се каня, ама пусти мързел. До сега не съм ги мерила.
Иначе леко съм смъкнала кг, веднага ми пролича на лицето. Не са много един килограм някъде. В момента варирам 51-52 кг.
Оптималното за мен е 53 някъде.

# 671
  • sofia
Мерките кога ги мерите- сутрин предполгам? И относно талията - мерите без да стягате корема, в нормално състояние, нали така?

# 672
  • София
Сутрин меря аз, задължително избягвам дните преди цикъл.
Както и да мериш талията си избери твое правило и винаги го следвай. Аз не се стягам излишно, но гледам да съм хубаво изправена.

# 673
Коремът се мери в....прибрано състояние. Не стегнат на макс, но не и отпуснат, трябва да е прибран. Мери се талията в най-тънката част.

# 674
  • sofia
Току що ми излезе реклама на този протеин - ползвали ли сте го и как е като състав като цяло? Също, по 1 доза ли се взема на ден ?

Общи условия

Активация на акаунт