Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 94 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,разменям този фон дьо тен,пробван е 2 пъти.ELIZABETH ARDEN FLAWLESS FINISH PERFECTLY NUDE SPF15.Цветът е -toasled almond.

# 421
  • София
Разменям това олио, което е за по-суха кожа за крем за лице. Смесена към нормална кожа съм над 45г.

# 422
Разменям Интимен гел с пробиотици на 4organic от октомврийската Good Box, не е отварян и пробван, не ми е нужен просто.
Не търся нещо конкретно (освен околоочен на др Конопка, ама се съмнявам  че някой точно това ще има), така че приемам предложения за лице (смесена, чувствителна кожа) или коса (за подхранване, растеж...)

# 423

Приемам всякакви предложения, не търся нищо конкретно.

# 424

Разменям тази палитра на Wibo.
Аз съм си я сглобявала, но контура ми е тъмен (аз съм изключително бяла и стои изкуствено)

Два ружа - розов и коралов
И два контура в един и същи цвят - неутрално кафяво, даже по-скоро студено. По никакъв начин не бие на оранжево.
Приемам всякакви предложения, също и имитационни парфюми.

# 425
  • Пловдив
Чисто нови

# 426
  • Бургас
Разменям пудра на Дъглас с антиейдж ефект,нова,с недокосната предпазна лента около кутийката и нова гъбичка за грим от календара  на Дъглас,но мисля,че е пълноразмерен продукт.

Не знам какво търся...Крем за суха кожа,парфюм Парфен или Ейвън(може и мъжки),някаква бюджетна палитричка...
Това се сещам засега.

# 427
  • Пловдив
Някой предлага ли на Nuxe този продукт

# 428
Разменям Фондьотен Сисли, нов, с кутия. Цвят 2+ sand

Палитра за очи Белапиер

Колорпоп палитра - само пробвана

Бих се зарадвала на бяла козметика, но ще разгледам всяко предложение.

# 429
Остана ми за размяна отворена преди около 2-3 седмици - палитрата на Too Faced Natural Eyes купена от Сефора - Сердика мол
И към нея ще подаря и това червило Santal Clash на Loreal& Elie Saab - само суочнато купено от Remedium

Търся много неща , така че предлагайте.  Simple Smile

# 430

От крема липсват около 15мл.
Гумажа е използван само веднъж
Серума, тонера и измивния гел са нови, неотваряни.

Не търся бяла козметика за лице. Предпочитам професионални продукти за коса или парфюм. Бих разменила всичко за един парфюм.
Ще отговоря на всяко предложение.

# 431

Подарявам

# 432
  • Асеновград
Търся тази маска:

# 433
  • София
Имам за размяна ползван 3х руж на Наташа Денона. С кутийката му.Ми не е моят цвят!

от нета:

Повече инфо, нагледно тук: https://www.temptalia.com/product/natasha-denona-highlighter-blush-mini/bloom/

# 434
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Разменям чисто нови не пробвани продукти

това е запечатаната палитра

Търся синя спирала за очи, коректори за около очите (за тъмни сенки), може и парфюми на Avon
Редакция! хайлатърите и спиралата са вече разменени!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 12:16 от marquise de kukundrel

Общи условия

Активация на акаунт