Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 94 991
  • 738
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте, имам няколко неща, които не смятам да ползвам, а за момента само заемат място. Не търся нищо конкретно, ще отговоря на всяко предложение Simple Smile
Всичките продукти на първата снимка са нови (с изключение на термозащитният спрей на Тресеме, който е ползван 1 път), неотваряни, в срок на годност.

Ако мога да си позволя и да добавя няколко парфюма (ако не е уместно ще редактирам поста).
Скрит текст:
Night by Victoria's Secret, ползван е, има може би около 70 мл по моя преценка, капачката е леко ожулена - https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Night-21383.html
Тестер на Reminiscence Patchouli 100 мл, дойде без капачка, с кутия, само пробван - https://www.fragrantica.com/perfume/Reminiscence/Patchouli-4712.html
Martinez 171, копие на Lancome, La vie est belle, само пробван, беше подарък, не е моят аромат, не пазя кутията - https://martinez-perfume.com/product/aromat-shoden-s-la-vie-est-belle/
Claire Elode, копие на Chloe edp - https://www.fragrantica.com/perfume/Elode/Clarie-54908.html

# 436

Разменям. Спреят за обем е нов.

# 437
Разменям и аз следните продукти.
Всички са нови с изключение на маската на Mudmasky която е само пробвана.

Другото е лосион зя тяло с аромат на ягода нов.
Шампоан за всеки тип коса.
Балсам за коса
Сплаш маска за лице
И още един балсам за коса без отмиване на Пантен.

# 438
Здравейте, разменям следните неща:
- Душ гел Yves Roches макси, с аромат на малина и мента
- Руж-перли на Faberlic, фабрично запечатани
- Изглаждащ серум на Dermofuture, фабрично запечатан
- Околоочен крем на Dermofuture, фабрично запечатан
- Червило Pupa, (не е моят цвят)
- Спирала Pupa
- Комплект Adidas Born Original от парфюм и душ гел в луксозна кутия
- Червило Wibo, което мацнах веднъж на ръката си, но ми е тъмно (цвят 4)
- Почистващ гел Vichy Normaderm, нов.
Бих се радвала да разменя за нова компактна палитра с огледалце, но ще разгледам всяко предложение.

# 439
Останаха за подаряване няколко неща:

# 440
Разменям тези новички и неотваряни продукти; ружът е отварян, за да снимам цвета, но не е суочван.

Dr botanicals turmeric mask 30ml
Бомбичка за вана bubble t 100gr
Farmstay - корейска почистваща пяна
Глинена маска pink (victoria's secret)
Очна линия тип писалка 3ina
Течно червило revolution dragon lips
Дълготроен руж ciate, цвят matchmaker

Ще отговоря на всички предложения, с изключение на измивни продукти за лице.

# 441
  • София
Разменям:

Traceless touch foundation Tom Ford 0.5 porcelain - ползван веднъж
База за очи P.Louise 01 ползвана веднъж

# 442
  • Седмото небе
Търся от тези двете неща малки, големи опаковки, нови, ползвани, без значение, имам какво да предложа:

# 443
Разменям всичко за нещо символично - например хидратиращ шампоан или нещо друго. Серума за мигли е чисто нов. Всичко останало е пробвано или ползвано няколко пъти.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 13:10 от jazzzzy

# 444

Здравейте,разменям крема с ниацинамид на Нини Органикс,не търся нищо конкретно.

# 445
Продуктите на Saff са налични за размяна.
 Бих искала да се извиня на всички, на които отказах. Просто когато обещая нещо си държа на думата, за разлика от от една дама, която ме мотае седмица и половина и накрая се отказа. И може би така стана по-добре, вече си мисля, че просто искаше да ѝ изпратя нещата без нищо в замяна.
А аз отказах размяна за любимия ми парфюм..

# 446
Разменям фдт на Том Форд Traceless Perfecting Foundation spf15 в цвят 0.5 porcelain.
Скрит текст:
Цветът се води с неутрален подтон, но се оказа по-розов за моята кожа.

# 447
Вече продуктите на Saff наистина са разменени.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 07:28 от *Didi*

# 448
  • София
Добавям за размяна Tom Ford Soleil Flawless Glow Foundation SPF30, в цвят 1.5 cream пробван веднъж

# 449
Здравейте! Разменям следните продукти. Балсамът на Ланза е ползван 3-4 пъти, единият серум с Бакучиол е ползван около 7-8 пъти, а другият е чисто нов. Мусът на Алтерна е пробван само, но не се отразява добре на моята тънка коса. Глинената маска на Payot е до надписа Paris, а спрея на Missha е до началото на етикета. Лосиона за тяло на Rituals е пробван само, Laluque е тестер. Ще разгледам всяко предложение Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт