КАУФЛАНД - тема 46

• 66 113
  • 749
  •   2
Отговори
# 645
  • Варна
Имаше хора...
Взех грил тиган аз.

И ти като Киса...се набута Stuck Out Tongue Winking Eye

Ха-ха. Нищо му няма на тигана. Не съжалявам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 646
  • In transit
И аз силно се надявах заради проливния дъжд да няма много хора, но уви...вчера към 14 беше манифестация в магазина.
Както и да е напазарувах, взех си тиган за палачинки на Брио. Само такъв нямах. Препарата за ВС го видях, но беше рядък като вода и не взех. МОП-овете тип пеперуда бяха изкупени.

# 647
  • Plovdiv, Bulgaria
Кауфланд е станал голям батак..

За пореден път ми се случва да харесам нещо в брошурата и да го няма. Днес отивам за стъклената електрическа кана на Crown с осветление ала бала, няма я. На нейно място има кани на AYGO, без осветление, с етикет " Електрическа кана Crown" и същата цена. Като нямали едната марка, пращали другата.. Е, кво значи няма нещо, което от вчера трябва да ви е в магазините? Ми не го слагайте в брошурата. А в магазина ква е лудница, няма даже да коментирам.

Та така - някой от Пловдив видя ли тази кана налична, ама на Crown, както е в брошурата, не на AYGO?

# 648
Кауфланд е станал голям батак..

За пореден път ми се случва да харесам нещо в брошурата и да го няма. Днес отивам за стъклената електрическа кана на Crown с осветление ала бала, няма я. На нейно място има кани на AYGO, без осветление, с етикет " Електрическа кана Crown" и същата цена. Като нямали едната марка, пращали другата.. Е, кво значи няма нещо, което от вчера трябва да ви е в магазините? Ми не го слагайте в брошурата. А в магазина ква е лудница, няма даже да коментирам.

Та така - някой от Пловдив видя ли тази кана налична, ама на Crown, както е в брошурата, не на AYGO?

Не е по тема Кауфланд, но може да ви е от ползa.
В немските магазини продават стъклена кана, светеща, около 20 лв. марка Muhler.

# 649
Мисля, че на Пещерско шосе каните бяха Crown, но все пак не съм 100% сигурна, защото не търсех кана и ги погледнах бегло. Мога да проверя като ходя следващия път.
Чорапогащниците 40 den само черни ли са? Ще връщам/заменям, трябва ми бежов...

# 650
  • Пловдив
Аз я имам, доволна съм.

# 651
Тези кани бяха сложили на страшно нелогично място в нашия фииал. След различните кошове със стока, има кашони със стока и те там бяха наредени.

# 652
При нас бяха до тенджерите Брио, по "коридора", наредени някъде до препаратите- и аз се чудя защо точно там слагат тенджерите, но сигурно понеже така могат да редят стоката по-нависоко... Simple Smile

# 653
  • Plovdiv, Bulgaria
Пух мерси, ще имам предвид.
dolce miele не е нещо спешно, просто ми стана интересно дали навсякъде са такива. Изобщо не ми е задължителна покупка, но ми хареса за тая цена каната, викам що да не взема..
Бе не ми харесва магазина в последно време. А преди години само там ходех..

# 654
А, и при нас тенджерите бяха в коридора малко след плодовете и зеленчуците

# 655
Днес пак ходих да допазарувам и до аптека...на витрината с обслужване народ та народ....ама доредих се...пред аптеката 3-4 души и се отказах...около тенджурите беше спокойно.

# 656
Здравейте днес взех олекотени завивки на тед с алое вера,някой дали ги има.
Нещо не разбрах за зимата стават ли и подходящо ли е за деца.

# 657
Е така е, като не работят моловете, народа се вре в Кaufland 😏

# 658
Някой пробва ли таблетките за съдомиялна?Ютиите са супер,много лекички и много хубаво гладят.Само дето резервоарчето за водата е малко и на три блузи трябва да доливаш.Взех я за като ходим някъде,но остава за ежедневна употреба.

# 659
Момичета, до колко време след покупката може да се върне стока /неизползвана/? Днес един изключително крив господин на Информация ми каза 3 дни, но нещо се осъмних, тъй като имам спомен, че срокът постановен по закон е 7 дена. А знаете ли как стоят нещата с употребяван артикул, дали имат подобни гъвкави условия на връщане, както в Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт