КАУФЛАНД - тема 46

• 66 120
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Долче, викаш да не се пробвам ич след работа, а...? Simple Smile

# 631
Кой знае...дотогава може и тълпата да се е укротила малко... Stuck Out Tongue Winking Eye Направи ми впечатление, че имаше много хора над 60 г и бяха купили доста неща Sleeping

# 632
При нас беше нормално преди час ...

# 633
Табуретките ми харесаха, удобни са ми. И при вас ли имаше само в бежово или в кафяво? Ние взехме от кафявите...

# 634
Какви са тези табуретки, от брошурата ли са? Аз накъде съм я гледала таз брошура?
Доста се чудих на тигана Брио, 26 см. Имам същия, 28 см, но ми идва тежък. Обаче и мястото ми в шкафа е ограничено, та го оставих. Засега.

# 635
  • Варна
Всеки път като пуснат тигани и се чудя Joy
Ама щом има навалици въпреки дъжда, хич не ми се ходи...

# 636
  • Пловдив
Имаше хора...
Взех грил тиган аз.

# 637
Мистик, колекция ли правиш? Simple Smile
Все тигани купуваш, не знам вече колко имаш? Simple Smile

В Лидл беше същата навалица, и то в 16 ч.?!
Какъв е този народ и защо?
На топло ли ходят, не знам.

# 638
Ходих за халата от 30 лв. Нямаше.
Моля ако някой види в София някъде, да ми пише.
А и изобщо ако го видите дали е хубав хавлиен плат или е плюшен?

Взех детския, не е никак лош.
Взех и грил тигана, даже вече пекох едни пилешки филенца бана него. Чуден е.

# 639
Имаше хора...
Взех грил тиган аз.

И ти като Киса...се набута Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
  • Пловдив
Ааа, нямам Grinning
Само тоя и уок...и още един с керамичното покритие, ма не ми аресва Grinning

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 19:43 от mystic woman

# 641
Дидичка, от допълнителната брошура са табуретките- велурени Homa. Oт тези които се сгъват с място за съхранение. Удобни са ми. Издържат до 130 кг по описание...
Аз загледах тенджерата и касеролата...не знам такава или да чакам серията Металика... Thinking

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 23:47 от dolce miele

# 642

Понеже става дума за нехранителна стока, дала дефект, ако е на тяхна марка (което е един вид гаранция, че е закупена от техен магазин), може да се пробва връщане със снимка от брошура (ако има такава, по описанието ще открият конкретния артикулен номер) + дата на закупуване от конкретния клон. В Лидл са ми приемали рекламация на хранителен продукт без бележка, на тяхна марка беше.

Вече няколко пъти се каза, че трябва бележка. Трябват данните от нея .
Нормално след като е изчерпан даден продукт, като черен пипер на зърна например, след това да заредят като дойде следваща доставка.
Халатите от 29,99лв са хавлиени.

# 643
Не се бутам аз вече. 20ч е моя час! Няма никой, има стока, спокойно е. Картофки взех, торби за смет, нескафе крема , таблетки за съдомиялна ,уни сос. Абе, скромно ама то друго не ми и трябваше. На маските бая се чудех ама тия еднократните ме влудяват как миришат и как драскат носа

# 644
Нормално щеше да е да зареждат адекватно количество черен пипер когато е на промоция... Wink Как така цяла седмица при нас доставки нямаше, а и твърде малко място бяха отделили за пипера.. та беше ясно, че не е точно от липса на доставки...

Общи условия

Активация на акаунт