КАУФЛАНД - тема 46

• 66 121
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Без касова - само ако искат.
Иначе право имаш, но и задължение да представиш касовата.

# 616
Наскоро стана дума за Кауфланд-ската инфрачервена лампа в темата за Лидл. Имам огромна молба към тези, които я имат, да ми напишат какви са характеристиките ѝ като мощност и какво пише в упътването за нагревки при синузит (ако пише нещо).
Имам масажор от Лидл с инфрачервена лампа отзад и ми се иска да сравня мощностите и да съобразя подходящо времетраене за нагряване.
Никога не съм правила такова нещо, затова ви моля и да ме ориентирате дали се допира до кожата и за друго да внимавам ли (например очите).
Извинете много, че не съм съвсем по темата, но в чудо се видях и вече не знам какво да правя с тези синуси. Cry

# 617
А, и тук стана на въпрос за лампата Grinning Купих, но не съм я провала още. Аз повдигнат въпроса Blush Мисля, че на крушата пише Филипс 100 вата (консуматив е). Използва се от разстояние, не трябва да е близо до кожа/тяло, има опасност от изгаряне. Нищо не пише за минути на употреба, нищоооо....Има защитни очила в комплекта т. е. трябва да се пазят очите! Лидълският масажор го опирам навсякъде- чело и т. н. Нищо общо нямат. За синусите или при болки в ушите можеш да пробваш и лидълските джобни грейки с пластината.

# 618
Contempladora, снимах ти каквото има:
Скрит текст:

# 619
А, пишело до 12 минути на лампата Joy

# 620
Благодаря ви! Страхотни сте! Flowers Hibiscus

# 621
  • София
Мога ли да направя рекламация ако не пазя касовата бележка?

не

# 622
Рекламации - само с касови бележки. Има на нея баркод, който се сканира и се отразява в системата.

# 623
  • shumen
Без касова бележка не.

# 624
Аз онзи ден връщах артикул в Лидл. Помоли ме да продиктувам 5 неща от касовата бележка, за да ми върне парите. Така че без бележка едва ли ще стане

# 625
Взех от гланца за съдомиялна, сега го душнах мирише на оцет и течност за чистачки от евтината, че взех и 3 бройки. Някой друг взе ли да каже дали само на мен ми се струва гадна миризмата.

# 626
Мога ли да направя рекламация ако не пазя касовата бележка?
Става въпрос за чук за месо, купен преди 2 седмици, който даде дефект. Вече е неизползваем за храна. Имам ли права в случая да си получа парите или да го заменят?

Понеже става дума за нехранителна стока, дала дефект, ако е на тяхна марка (което е един вид гаранция, че е закупена от техен магазин), може да се пробва връщане със снимка от брошура (ако има такава, по описанието ще открият конкретния артикулен номер) + дата на закупуване от конкретния клон. В Лидл са ми приемали рекламация на хранителен продукт без бележка, на тяхна марка беше.

# 627
  • София
Ако някой се засили за ютията Краун - за тези пари е екстра, но плочата е сравнително мъничка. На снимката не личи, че горнята част се издава отзад, а под част от нея няма плоча. Иначе е направо безтегловна.
Копчето за ударна пара наистина действа, дори трябва да се внимава.

# 628
Доста хора имаше днес по обед, въпреки проливния дъжд.
Ходих да връщам формата със свалящо дъно на Брио, която и тази седмица е на промоция. Не съм доволна, едното болтче на закопчалката е изпаднало някъде и за две ползвания ми изби ръжда. Ще се чудя още дали да вземам друга, но засега съм пас.

Взех още бутчета, нахут, прясно мляко и ирландско масло. Не сме го пробвали досега, дано е хубаво. Малко беше посмачкано по крайчетата, но го претеглих - 256 гр.

# 629
Днес беше някакъв апокалипсис в магазина...дъждът никой не спира явно Joy Сума ти хора си викаха такси, хора препълнили колички със стока (особено с тигани и тенджери), служители зареждаха стока постоянно...
Този път и ние понапълнихме количката, доволна съм. Табуретки, филтри за кана, Доместос, спрей Медикс рейзър, малка и голяма квадратни купи Дуралекс, черен пипер на зърна на НЕпромоция (о, изненада- сега на редовна цена беше пълно с пипер!), малки хавлиени кърпи, хартия за печене, пушена сланина и др. Препарата за тоалетна на К-класик не го видях никъде... Thinking

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 16:17 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт