КАУФЛАНД - тема 46

• 66 460
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Пробвах най-накрая мандарините Joy
Сочни са, но не особено вкусни.

# 376
Мнение за сусамовия тахан на Balcho? И по-специално за какаовия. 🤗

# 377
Мнение за сусамовия тахан на Balcho? И по-специално за какаовия. 🤗
Вкъщи се харесва , децата го ядоха вместо течен шоколад ( на филийки, палачинки, гофрети и само така с лъжицата...)

# 378
Тахана на Балчо мама го взела и каза че вътре има и доста фъстъчен...усещала го във вкуса !(ако сте с алергии!) за мен това е подсъдно де.

ЗА фурмите:
В синята кутия са сухи тази марка но в пакет е по добра по сочни са
Но в бялата кутия са уникални меки сочни мммммм! имат костилка!  купих ги от лидл, не знаех че ги има и в Кауфланд, явно са заредили за Коледа навсякъде

# 379
Може ли снимка на бялата кутия? Ние взехме в синя кутия от 2,99 лв и са разкошни (от тези които имат виличка вътре). Мекички са си, а в пакет като сме взимали преди (не помня марка, но бяха купувани от Кауфланд) бяха сухи и твърди...
За тахана на Балчо- имат доста видове, да не би да има и фъстъчено масло с какао? Редовно си отвисявам на щанда да оглеждам в кой буркан какво има и на каква цена е... Flushed Не сме алергични, но освен погрешно зареждане от служители понякога, най-редовно и клиентите ако разбъркват бурканите.

# 380
В синята кутия единственият им кусур е, че са с по-голяма костилка. Иначе като вкус са си повече от добре.

# 381
Съвсем нормални ми се струват костилките на фурмите в синята кутия- или поне ние не сме купували досега фурми с по-различни костилки... Blush

# 382
Аз пък се оплаквам от белия сусамов тахан на Хармоника. Ужасно горчив. Правих хумус, на буркан нахут сложих две чаени лъжички и горчи! Колкото и да е био, повече няма да го повторя. Не знам какво са му слагали, но е минал покрай тахана. Баба ми сееше сусам и си правеше тахан - никога не е било такава горчилка.
Следващата седмица ще ходя за боб, яйца, кори, портокали, моркови, маслини, цедено мляко и тахан на Балчо. Ще взема и от козето сирене на Саяна за проба.

# 383
  • In transit
Дидичка, възможно е самия сусам, от който е правен да е бил горчив. От години си правя сама тахана и винаги опитвам суровия сусам преди да го направя на тахан дали горчи. Случвала съм и горчиви.

# 384
Може ли снимка на бялата кутия? Ние взехме в синя кутия от 2,99 лв и са разкошни (от тези които имат виличка вътре). Мекички са си, а в пакет като сме взимали преди (не помня марка, но бяха купувани от Кауфланд) бяха сухи и твърди...
За тахана на Балчо- имат доста видове, да не би да има и фъстъчено масло с какао? Редовно си отвисявам на щанда да оглеждам в кой буркан какво има и на каква цена е... Flushed Не сме алергични, но освен погрешно зареждане от служители понякога, най-редовно и клиентите ако разбъркват бурканите.

относно тахана не не е объркан точно си пише сусамов тахан на етикета...мисълта ми е че сместа вътре не е това което пише ..т.е. знаем че фъстъчения е най евтин..а БГ производител не е най най честния на света..та...

# 385
Мики, за мен беше доста неприятна изненада, защото никога досега не съм попадала нито на горчив сусам, нито на горчив тахан. Не е леко горчив вкус, две малки лъжички ми вгорчиха цял буркан нахут, в който слагах и зехтин, и сол... Не знам какви сортове ползват, но на Хармоника сусамов тахан повече няма да купя.
Бих го върнала в магазина, но го купих преди месец някъде.

# 386
  • София
Някой да е пробвал долните чаршафи, които пускат от днес? Мачка ли се материята, да не е някаква гадничка? Интересувам се от сивите.

# 387
Портокалите не ми харесаха, ябълките не ми харесаха, айсбергът е свеж , но малки зелчици.
Хляб симид е на 1,09 лв

Има доста персонал в магазина, включително и на везните едно момче да помага. Много отворени каси. Да ги похвали човек.

# 388
Днес след работа минах през изи пей. Ами имше ред в магазина, влязох за бързи покупки. Охрана вътре, охрана вън. Много отворени каси. Чисто и спокойно.Можело...

# 389
При нас има набдаващо навсякъде. Ама на хората не им пречеше да се блъскат
.и все пак- на касата не съм чакала. Взех всичко по списък..само за една коледна украса ме в яд, че не я взех. Сега са намалени на 50%

Общи условия

Активация на акаунт