🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 218
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 150
Абе този е, но много странно го шляпнаха изведнъж. То това беше интересното, докато не се знаеше кой е, иначе какво да му харесаш - пеенето ли, поклащането ли  ... Да си ходи другата седмица, ъ, тази де.

# 151
Ама на мен нещо не ми се вярва да печели толкова убедително и да има под 200 хил. фенове в инстаграм. Но може нещо някъде да ми убягва, да е особено популярен и да има хора, които въпреки незабележителното му представяне да се скъсват да гласуват за него. Как иначе все ще остава в двубоите?

# 152
Не съм сигурна дали масово се гласува по такава причина (заради хронологията- изчезна предния пост на Лили- мистериозност). И Храста-Очите беше мистериозен в началото, а пък колко бързо свали маската Поли Генова 🤔... между другото този костюм тъкмо почна да ми става симпатичен и изчезна от сцената. Същото и с Плашилото- тъкмо взе да става по-разчупен и интересен като образ, и той вече е вън от играта (това от моя гледна точка). Хищницата също е мистериозна, няма някаква сигурност кой е под маската, значително по-добро (според мен) представяне има на сцената, отколкото Златния, а е често на елиминации. Та затова се чудя за лъскавия метал и все си мисля, че изненадата ще е по-неочаквана.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 12:59 от fenyx

# 153
Нещо ми се бъгна форумът и последният ми пост май изчезна, затова поствам пак...

Хората гласуват за него просто защото не знаят кой е и искат да остане най-мистериозният участник, разкрие ли се гласовете ще спрат. Феновете в Инстаграм нищо не значат. Почти всички нови звезди имат огромна бройка последователи, но малък процент са истински.

# 154
  • София
Към пъргавите мога да прибавя Етиен Леви. Софиянци,кой влак тръгва от втори коловоз?Въпреки че едва ли имаха предвид буквално това.Или пък уликата с влака да го приемем като препратка към Опосумите-продуцентската им компания "Междинна станция" ?
На Централна ЖП гара София, втори коловоз е транзитен и на него не спират влакове.

# 155
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А цялата еко насоченост на Златния къде изчезна и как се връзва с Кристиян? Защото не ставаше дума за здраеословно хранене, а за природа, еко градинка и тн. Напълно убедена съм, че смениха Златния в движение.

# 156
Възможно ли е Баба Яга да е Захари Бахаров?

# 157
Възможно ли е Баба Яга да е Захари Бахаров?
И аз си го бях помислила,ама ми се вижда сухар,а Яга е мега дива.

# 158
Не знам дали сте го обсъждали..възможно ли е Хищницата да е Лилана...с тея решетки всеки път...🤔
Всъщност не я знам под домашен арест ли е...кой друг е бил задържан?

И аз се сетих за нея, когато Димитър Маринов наблегна на теорията, че е направила грешка, която я е превърнала в човека, който е в момента.

Хищницата има много отчетливо Ч, като пее и говори и определено ми напомня на някого.

# 159
Честно казано на мен ми е все едно кой е Баба Яга, но ми харесва много с това което прави  - раздава се на сцената, прави шоу и е супер забавен образ. А пък в началото не исках да я гледам много заради самата маска, че с това “красиво” лице нещо не ми допадаше, а сега ми е любим участник.

# 160
Той Боби има и на 5.12 представление,пак е събота.Всъщност не знам шоуто кога свършва,но ако не е свършило,и нашите предположения са верни,да не вземем рано-рано да се сбогуваме с него.Пу-пу ! Искам го победител!

# 161
А, да не пипат Ягата, искам го победител и аз.

# 162
Е, ще бъде пълна подигравка да отпадне предвид останалите участници.

# 163
На 5.12 би трябвало да е финалът. Дори да кажем че тази седмица някак си успее да стигне навреме и да пее последен, няма как да рискуват тогава. Просто явно не е той. Или някой друг ще изнесе представлението му в театъра, макар че е странно, предвид че е моноспектакъл и би трябвало да обявят другото име предварително.

# 164
Не съм сигурна дали масово се гласува по такава причина (заради хронологията- изчезна предния пост на Лили- мистериозност). И Храста-Очите беше мистериозен в началото, а пък колко бързо свали маската Поли Генова 🤔... между другото този костюм тъкмо почна да ми става симпатичен и изчезна от сцената. Същото и с Плашилото- тъкмо взе да става по-разчупен и интересен като образ, и той вече е вън от играта (това от моя гледна точка). Хищницата също е мистериозна, няма някаква сигурност кой е под маската, значително по-добро (според мен) представяне има на сцената, отколкото Златния, а е често на елиминации. Та затова се чудя за лъскавия метал и все си мисля, че изненадата ще е по-неочаквана.
И аз очаквам изненада.Тук спряганият Кирилов лично на мен не ми се вързва.Да,вярно че се хванаха за наградата,вярно,че гласът като че ли е неговия,но вижте пак първите улики-нищо не ме праща към него.Правят ни на маймуни.Първите улики са за друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт