🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 232
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 210
И аз си го мислех между другото, ама надали е той. Иначе ми се би искало. Той е такъв скоклив.

# 211
Не ми се рови повече, но освен всички други улики за Кристиян попаднах и на статия в пик, че ходи гол и е ексхибиционист. Още от 2014 има и статии колко е пътувал като модел, споменава се и Дубай като дестинация, а до САЩ той сам казва, че ходи всяка година. Асен Блатечки беше доста напълнял последно, когато го видях по ТВ и ужасно тромав. Не го виждам в ролята на Златния, дори и да имаше улики.

# 212
  • София
Еми Пейо е от доста  позабравените лица, аз не вярвах, че ще е той именно заради това, но... 😂

# 213
  • Далечният изток
От сайта на Нова:
Един от най-любимите образи на зрителите във втория сезон на „Маскираният певец“ – Бебето, се завръща в шоуто като част от звездния детективски панел тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Преди две седмици маската се превърна в истинска сензация и остави без думи фенове и следователи, след като под нея се оказа режисьорът и телевизионен водещ Къци Вапцаров. Как ще се справи Бебето като детектив и кой ще бъде скрит този път в атрактивния костюм?
Разбирам, че няма да е Къци?!

# 214
Еми Пейо е от доста  позабравените лица, аз не вярвах, че ще е той именно заради това, но... 😂
Той и Боби турбото не се появява много по тв.

# 215
Тоест, някой ще се появи в панела с костюма на Бебето и ще трябва да познаем кой е? 🙄

За мен има разлика между позабравен, но все пак познат човек и някой, който въобще не е известен нито преди време, нито сега, какъвто е този Кристиян.
Известността е субективно понятие, разбира се, но можеш да се сетиш за някой позабравен, докато няма как да разкриеш някого, когото въобще не познаваш.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 15:53 от Вαнилия ♡

# 216
Добре де, защо още обсъждаме Кристиян, като Златният каза, че никога не е готвил по телевизията, а Кристиян редовно е готвил? Освен това имаше една улика за богат житейски опит. Мисля, че търсим някой по-възрастен от него.

Това с Бебето ще е интересно. Дали няма да вкарат Криско или Рачков под маската? При всички положения изглежда, че няма да е Къци.

# 217
Цитат
Той и Боби турбото не се появява много по тв.
Боби наскоро участваше в тоя нескопосан сериал "Пътят на честта" по Нова и в един от последните сезони на Капките. Grinning Като гледам е и като абониран за интервюта в "На кафе".

# 218
Добре де, защо още обсъждаме Кристиян, като Златният каза, че никога не е готвил по телевизията, а Кристиян редовно е готвил? Освен това имаше една улика за богат житейски опит. Мисля, че търсим някой по-възрастен от него.

Това с Бебето ще е интересно. Дали няма да вкарат Криско или Рачков под маската? При всички положения изглежда, че няма да е Къци.
И аз така мисля,че май няма да е Къци.Да го оставим на спокойствие,че колко му е-ей сега ще се изниже времето,ще дойде трети сезон ,а той трябва да е още по-подготвен за него и яко трябва да репетира,щото ние трети път ще гледаме да не му се вържем.

# 219
Според мен предаването ще започне с изпълнение на Бебето. Панелът ще трябва да познае кой е под маската и като разкрият кой е, ще се присъедини към останалите панелисти. До рекламите ще е с дрехите на Бебето и после на някоя рекламна пауза ще се преоблече. Поне така си го представям. Rolling Eyes

# 220
Ще е доста предвидимо.

# 221
  • София
Тоест, някой ще се появи в панела с костюма на Бебето и ще трябва да познаем кой е? 🙄

За мен има разлика между позабравен, но все пак познат човек и някой, който въобще не е известен нито преди време, нито сега, какъвто е този Кристиян.
Известността е субективно понятие, разбира се, но можеш да се сетиш за някой позабравен, докато няма как да разкриеш някого, когото въобще не познаваш.
Този Кристиян изобщо не го и коментирам. 😂

# 222
  • В страната на мечтите.
Интересно ще бъде това с бебето. Но аз мисля за това което казаха водещите миналия път, че ще дойде някой с много енергия и какво им се пише на панела или нещо такова. Което ме навежда на мисълта, че те може би знаят кой ще е под маската и така казано ми прозвуча, че може би е Рачков.

А колкото до златния аз съм гледала София ден и нощ, но изобщо не помнех гласа на Митко и като си  пуснах сега изпълнението и сериала, и изобщо не ми звучеше като него, но явно този сезон здраво обработват гласовете даже и когато пеят. Миналата година толкова говореха за мерки за сигурност, не пипаха маските, участниците не можеха да казват даже на децата си за участието, а сега половината вече казаха, че не са могли да излъжат близките си, уж всичко беше супер секретно, а тази сякаш не е така, сякаш се отпуснаха и вече не е такава тайна.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 16:07 от Трополинка

# 223
На мен обаче нещо друго ми направи впечатление последния път- Димитър Маринов доста голяма похвала направи на Златния. Не мисля, че това е било случайно. Очаквам някой по-известен под тази маска, само не мога да преценя дали наистина толкова си може или се прави на сцената.

# 224
  • Испания
Интересно ще бъде това с бебето. Но аз мисля за това което казаха водещите миналия път, че ще дойде някой с много енергия и какво им се пише на панела или нещо токава. Което ме навежда на мисълта, че те може би знаят кой ще е под маската и така казано ми прозвуча, че може би е Рачков.

Казаха: някой много бъбрив и ще видят тези от панела.

Общи условия

Активация на акаунт