🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 752
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Само не ми казвайте, че зрителите решават кой да отпадне, щото ще взема да повярвам и аз.

# 421
Момичета, слушам и изпълнявам! Утре съм на пост в 9 и половина дегизирана Sunglasses Той може да излезе от поне три възможни места, но улицата ни е толкова малка, че ще забележа, ако има съмнителни превозни средства Grinning
Сетих се как в Капките Рачков викаше на сцената “Магиии” и падаше, като го види. Та може и ти така с Боби. 😃 Да се види в чудо. 😃

# 422
  • There I was on a July morning
Момичета, слушам и изпълнявам! Утре съм на пост в 9 и половина дегизирана Sunglasses Той може да излезе от поне три възможни места, но улицата ни е толкова малка, че ще забележа, ако има съмнителни превозни средства Grinning
То, хубаво ще следиш за превозно средство, но по-важно е в коя посока ще тръгне? Защото може да е и към вкъщи, примерно. Smirk Smile

# 423
  • София
То, хубаво ще следиш за превозно средство, но по-важно е в коя посока ще тръгне? Защото може да е и към вкъщи, примерно. Smirk Smile
За където и да се е запътил там улицата е еднопосочна към Раковски. Grinning

# 424
Ако бърза,нашият човек е !

# 425
Смятам да го притесня някой друг път, че утре ще е на тръни човечеца Grinning Ако ми се отдаде възможност, бих я използвала да му подхвърля, че Баба Яга е страхотно изграден образ и любимка на всички ни. Кой знае как би ме изгледал, но ще си заслужава Relieved

# 426
  • Испания
Смятам да го притесня някой друг път, че утре ще е на тръни човечеца Grinning Ако ми се отдаде възможност, бих я използвала да му подхвърля, че Баба Яга е страхотно изграден образ и любимка на всички ни. Кой знае как би ме изгледал, но ще си заслужава Relieved

При всички случаи няма да реагира зле.

Само тази седмица са отменили 4 представления.

# 427
  • София
Между другото в темата за театъра една потребителка се оплаква, че точно от Сатиричния театър на два пъти са променяли дати за представления кажи речи в последния момент и като причина изтъкнали, че нямало достатъчно закупени билети и не им било рентабилно. Това по повод, че все пак може да има и други причини за отмяна/ отлагане на представление.

# 428
Хич да не ти пука как ще те изгледа.То два варианта има-или ще се размаже от кеф,или ще те изгледа като малоумна ( да не се обидиш-майтапя се).При първия вариант и двамата ще сте доволни.Втория вариант е,ако Яга въобще не е Боби.Да не ти пука,както казах:smiley:

# 429
Тези дни май дори не се обясняват. Точно днес гледах, че в Народния са отменени общо около 15 представления за ноември и декември.

# 430
  • София
Потребителката пише, че по телефона са и казали, може да се е обадила да попита.

# 431
Дайте да помислим коя е Хищницата? Според мен тя е най-голямата мистерия и за нея уликите са най-обрани, почти никакви. Спомняте ли си, че веднъж водещите казаха, че в уликите има едно нещо, което е ключът към това кой е зад маската. Има едно нещичко, което подсказва и ще ни помогне. На Хищницата уликите от самото начало са зад някакви решетки. Постоянно това дават. Чудя се в затвора ли е била или е имала връзка със затворник и това я е променило. Освен това мястото, на което се снимат уликите, имам чувството, че е едно и също, някакви гори и треви, пак от началото ги дават. Ако трябва да търсим ключа тук, той сигурно е решетките и горите. А ходи го разбери какво значи това

# 432
За мен ключът е в числото 1663, което доста дълго го умувахме тук. Това с решетките ми прилича на някакъв неизвестен факт от живота на Християна, който не е споменаван досега или доста бегло и никой не му е обърнал внимание. Ех, как ми се искаше и уликите на Плашилото да ги замажат така. Пейо всеки път звучеше коренно различно и ако не бяха те, щеше да ни изненада, ама нейсе. Май разкрихме всички участници и само чакаме да си свалят маските, дано греша де. За Боби ще се радвам много да спечели и ще стискам палци, защото Баба Яга е най-атрактивният участник във формата, но за останалите не съм много съгласна да печелят.

# 433
Силно се съмнявам да е Християна тая Хищната. Като гледам първите и изпълнения, не знам как да я свържа с нея. С песента "This is me" показа, че е преживяла много. "Show must go on" беше изпято много амтьорски, а с "Dance monkey"  показа, че танцува много добре. Хич не знам коя е, но е голяма мистерия. Преживяла е много болка, каквото и да значи това. На мен уликите ми крещят, че е Мария Игнатова, обаче това пеене няма как да го има тя. И лигавото поведение на Мара пасва на хищната

# 434
Аз пък виждам някаква друга ключова улика, която също не се връзва с Лоизу:
” Всички си мислят, че е израснала като принцеса, но това е лъжа”.
Пак ще се върна на това, че няколко пъти ми звучеше като поп-фолк певица. Там имаше някакви принцеси на поп-фолка, ама не е в моето ниво на компетентност.

Общи условия

Активация на акаунт