🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 738
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 450
Аз по-скоро си мисля, да не се заблуждаваме с уликите за Лоизу и с това “всички мислят....” - да се отнася за някоя дама, която в обществото се възприема като израснала като галеница на съдбата (дори може да е дете на някой известен, като Лора Караджова, макар че нея не я виждам да е под маската, а я давам като пример на дъщеря с известен родител). И другото смущаващо е за създадения пак явно в общественото пространство, и то не от формата (защото и на мен ми се струва, че не се отнася се тази улика за създадения от формата имидж), образ на фатална жена, а пък реалността била друга 🤔  Ето това “ Винаги  е била изкусител”. - нещо не е в тон с имижда на Християна Лоизу. Може би и затова още в началото си мислех, че сред групата участващи липсва дама тип плеймейтка. Или като Елен Колева, макар че по никакъв начин не я свързвам в случая с маската на Хищницата. Ама като гледам как бяха и уликите за Къци всичко вече мога да очаквам от техните описания.
И за Низамов-трите хиляди лева и многото книги,които прочел.А за това,че винаги е била изкусител,обикалянето по"магазини"за сватбена рокля,и аз се бях заяла преди време.Не ми се вързва,и това е.Гущерите и буболечките също-за тях клоня към някоя,която преди време(казаха :като малка),е била в "Сървайвър" и подобни,където има гадинки.Сетих се и за едно шоу-"Островът на изкушението"или нещо подобно беше,участваха разни плеймейтки и подобни,ама май е било отдавна и те би следвало отдавна да са пораснали-в смисъл над 30г.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 10:15 от rainbow9020

# 451
Някой улики се връзват с Лияна ,но не е тя .
Първоначално си мислех ,че е танцьорка ,но сега не съвсем убедена в това . Rolling Eyes

Довечера  ще чакаме новини от агента на мамата пред Сатиричния . Laughing

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 12:32 от femmi2

# 452
  • София
Спомена се Лилана (на Божков), не Лияна.
Simple Smile
А, Лилана е висока и много дългокрака, според мен не е тя. Лияна не съм я виждала наживо, но по телевизора ми е баш като Хищницата на пропорции.

# 453
Дами, в тази или предишната тема една от вас беше постнала откъс от видео, в което Боби говори за въпросната книга, която Баба Яга представи като предметна улика. Може ли да ми помогнете да намеря поста, че не успявам да се справя?

# 454
# 455
  • София
Лилана е под домашен арест и няма как да участва, според мен.

# 456
За Лоизу някак си мога да се съглася, но не съвсем. Поразрових се в интернет и сред петте любими песни попадат  "Side to side", която Хищницата изпълни по-предния път, както и песен на Лейди Гага, а на тази певица пя песен последния път. Споменава, че като малка са бягали от турците, та може би решетките са свързани с това, че са били затворени. 1663 май и него разгадахме, макар че на места разстоянието от София до Ларнака ми излиза, че е 1500 км, другаде 1663, общо взето нямя точно определено.
А аз и за друго се сетих. Нале в момента Лоизу има връзка с репортер, той често взима интервюто от плеймейтки и ходи по конкурси за красота. Та може би на някой от тях тя е била с него, помогнала му е за някое видео и са получили награда за това и от там идва наградата от конкурс за красота, тя може да е всякаква, не е казано, че е печелила конкурса. Отделно е споменала в едно интервю, че след като е спелелила "Х Фактор" приятеля и Николай доста я е ревнувал, мисля си, че може би са стигнали до годеж, били са пред сватба, но са се разделили заради неговата ревност и от там идва тази болка.
Обаче това, че е ходила от мъж на мъж, любовта от детството и тези луди танци хич не ги свързвам с нея. Това, че не е била кралица на бала, че я знаем като принцеса, но не е такава и че обича много красотата, хич не мисля, че пасват на нея. Да е хищница също. Плюс това има зверски глас, а Хищницата е добра само във височините. По-скоро си мисля за някоя, участвала в сериал или нещо такова като богаташка или пък от богато семейство, но всъщност е живяла преди това в бедност. Много интересен образ коя е и определено няма точен отговор.

# 457
Ами аз за това се сетих за Елен Колева, която и в тяло малко прилича, но не ми се връзва иначе с тази маска. Някоя подобен типаж дама търсете.

# 458
  • España
Моите предположения за сега 😉 са:
Баба Яга -Боби Турбото ( тук съм най-последователна, още от първия концерт)
Булката- Невена Цонева ( тя е ясна, но гласувах за нея, защото харесвам много маската и костюма, а и гласа и)
Златният ( Ненчо/Рачков....нямам идея най-вече , но се надявам да не е някой непознат....някой Кристиян намкойси и тнт...)
Макаронът ( Десислава, но ще се радвам на изненади)
Хищницата ( Рут Колева....нямам идея)

# 459
Спомена се Лилана (на Божков), не Лияна.
Simple Smile
А, Лилана е висока и много дългокрака, според мен не е тя. Лияна не съм я виждала наживо, но по телевизора ми е баш като Хищницата на пропорции.

И за мен не е Лилана, просто отбелязвам, че тя беше коментирана заради решетките, а не Лияна.
Лияна също не е - тя е спортист и има тренирано тяло, докато Хищницата си е сочна.

# 460
  • София
Моите предположения за сега 😉 са:
Баба Яга -Боби Турбото ( тук съм най-последователна, още от първия концерт)
Булката- Невена Цонева ( тя е ясна, но гласувах за нея, защото харесвам много маската и костюма, а и гласа и)
Златният ( Ненчо/Рачков....нямам идея най-вече , но се надявам да не е някой непознат....някой Кристиян намкойси и тнт...)
Макаронът ( Десислава, но ще се радвам на изненади)
Хищницата ( Рут Колева....нямам идея)
И аз мисля, че Златният е Ненчо Балабанов.

# 461
На мен по глас много ми прилича на Ненчо, но ще бъде тъпо и той да участва пак. Не мисля, че биха включили повече от един участник от предния сезон.

# 462
  • София
Ако е Ненчо значи в прав текст си признават, че лъжат с уликите.

# 463
За кое лъжат? 
Аз въобще нямам идея дали се връзват с него.

# 464
  • София
Най-малко последната, че е носител на онази награда, забравих как точно се водеше, които ги раздава НОВА.

Общи условия

Активация на акаунт