🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 585
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 1 005
Сега нека и Есил да се включи с "Казах ли ви?" Сигурно е много доволна, че ни предупреди рано-рано, пък ние се усъмнихме.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 006
  • София
Аз съм в шок. Този грам не го знам кой е и не искам и да го знам. Само се радвам, че се махна Златното, защото не понасях ужасния му костюм.
Искам все пак да благодаря на Детективката ни днес, съжалявам но не мога да открия ника й , защото изписахме хиляда страници. Дано не си премръзнала много. Flowers Rose
Убедена съм, че Баба Яга си е Турбото, имаше 50 минути да стигне до студиото. Няма какво да ме разубеди.

# 1 007
  • Вестерос
Поп-фолк певицата Джулия, също толкова известна Grinning
Ахахаха и нея не я знам Grinning

# 1 008
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Значи ли това, че Хищницата може наистина да е жена му, която също ми е толкова неизвестна и безинтересна?
Не,това беше предположение на Азис.
Аз съм убедена,че Хищницата е Християна Лоизу.

А какво стана с баса между Криско и Азис? Никой нищо не изпълни Grinning

# 1 009
Джулия бих казала ,че е по известна от Кристиян. Поне тези,които следим фолка сме запознати  с нея. Пее доста добре ,мацка си е .

# 1 010
  • Ланкър, планините Овнерог
В Щатите неизвестните са такива за нас. Обикновено са някакви спиртисти, които няма как да ги знаем.
Аз придължавам да си мисля, че Баба Яга е някой от Братя Мангасарян. Все са откачени.

# 1 011
Остава въпросът от къде Есил знае, че някои от участниците са неизвестни?

# 1 012
Аз съм в шок. Този грам не го знам кой е и не искам и да го знам. Само се радвам, че се махна Златното, защото не понасях ужасния му костюм.
Искам все пак да благодаря на Детективката ни днес, съжалявам но не мога да открия ника й , защото изписахме хиляда страници. Дано не си премръзнала много. Flowers Rose
Убедена съм, че Баба Яга си е Турбото, имаше 50 минути да стигне до студиото. Няма какво да ме разубеди.

Няма за какво! Струваше си, поне го видях този готин човек Simple Smile Като се прибрах си върнах назад това, което съм изпуснала, а именно представянето на тройната битка и за мен това категорично беше дубльор, който пружинираше много странно на едно място и като цяло се държеше различно. Това трябва да ни потвърди със сигурност вече, че Баба Яга е Боби.

# 1 013
нито кристиян знам, нито джулии-мулии...тъпотия. макаронът и булката да си ходят, много са скучни.
ягата кърти, за мен това е победителят.
владо много ме изкефи как живна, съвсем различен човек.

# 1 014
Аз придължавам да си мисля, че Баба Яга е някой от Братя Мангасарян. Все са откачени.
Че са откачени - да, обаче всичките имат едни тънички гласове.

Есил просто злобееше, че видиш ли тя е толкова известна, че веднага са я разпознали, пък другите не са достстъчно популярни и заради това е станало така. Едва ли е знаела конкретни имена.

# 1 015
Във втори сезон беше май Сийл, той ако е световно неизвестен...
Не само. Бях писала за Шака Кан миналия сезон, Сара Пейлин. От предишните сезони Тори Спелинг, Тери Брадшоу, Мишел Уилямс, Ла Тоя Джаксън

# 1 016
  • София

Няма за какво! Струваше си, поне го видях този готин човек Simple Smile Като се прибрах си върнах назад това, което съм изпуснала, а именно представянето на тройната битка и за мен това категорично беше дубльор, който пружинираше много странно на едно място и като цяло се държеше различно. Това трябва да ни потвърди със сигурност вече, че Баба Яга е Боби.

Беше и много по-нисък.

# 1 017
То във фолка и Есилката си я знаете, но за мен този Кристиян е по-известен от нея, предвид че сума години го даваха "по телевизора" всяка вечер. А другата съм виждала три-четири пъти по разни интервюта и дотам.
Аз пък мисля, че в костюма на Златното си беше по-добре. Такива "надуваеми" все имам чувството, че ако ги бодна с карфичка и ... у Космоса. Неприятна физика.
Ягата никакъв Мангасарян не е, след днес вече съм напълно сигурна че е Турбото.

# 1 018
  • Велико Търново
Имаше нещо съмнително.По-рано имаше билети,после-как всички се изкупиха.
Не са се изкупили. Сигурно до петък до към 14 ч. са продавали.
Аз исках да си купя билет онлайн и ми даде, че не може. Що?
Защото в събота банките не работят и не може да се осъществи плащането. Иначе на каса вероятно е можело.

Със същия успех могат да вземат някой от
“Съдби на кръстопът” за следващия сезон.
Със "София ден и нощ" са на един продуцент и доста от участниците ги има и на двете места. Пък и двете предавания са на Нова, тъй че като нищо може и да стане Laughing

# 1 019
Никакъв шанс Баба Яга да е някой от Братя Мангасариян, най-вече Силвестър Силвестров с неговия начин на пеене и говорене. Ама и Ненчо Балабанов го заподозряха заради уликата с Кукера Grinning Да не говорим, че изредиха сума ти народ - Константин, Коцето Калки, Владимир Карамазов, Башар Рахал, Орлин Павлов, Александър Сано, Силвестър Силвестров, Краси Радков, Димитър Рачков, Калин Сърменов, Асен Блатечки, Александър Алексиев, Калин Врачански, Димитър Маринов, Виктор Калев, Магърдич Халваджиян, Христо Гърбов, Иван Юруков, Деян Донков, Димо Алексиев и... другите ги забравих.

Общи условия

Активация на акаунт