💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 79 049
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Защо да са много-Ваня,Джери,Тодор,Катя(Ники) и един още евентуално,а може предните изброени да станат по-богати другата седмица.
После много бързо ще ги опаткат,след като очакваме по двама отпадащи на ден.

# 1 591
Последните 3 елиминации - Симона-Ваня, Влади-Тодор, Ники-Катя - са много предвидими, няма екшън. Искам да видя дуели Тодор-Вайс, Тодор-Йоанна, Тодор-Ваня, Вайс-Любо, Боби-Милен, Йоанна-Ваня, Катя-Ваня, Любо-Джери...поне една от тези двойки. Тогава ще седя и ще гледам внимателно, дори може да се вълнувам.

# 1 592
Защо да са много-Ваня,Джери,Тодор,Катя(Ники) и един още евентуално,а може предните изброени да станат по-богати другата седмица.
После много бързо ще ги опаткат,след като очакваме по двама отпадащи на ден.
Да, аз затова написах топ8 Simple Smile Според мен във вторник 1.12 никой няма да има пари.
И според мен Тодор и Ваня, а може би и Джери няма да имат пари още след съвета следващата седмица.

# 1 593
Последните 3 елиминации - Симона-Ваня, Влади-Тодор, Ники-Катя - са много предвидими, няма екшън. Искам да видя дуели Тодор-Вайс, Тодор-Йоанна, Тодор-Ваня, Вайс-Любо, Боби-Милен, Йоанна-Ваня, Катя-Ваня, Любо-Джери...поне една от тези двойки. Тогава ще седя и ще гледам внимателно, дори може да се вълнувам.
+1
Това вече наистина ще са интересни и непредвидими дуели. Дано станем свидетели на някои от тях.

# 1 594
  • София
FireWithin666 Е ти искаш финални битки-скоро Simple Smile
Bengun -аз направо си го представям един съвет при жътварите -половината от времето ще е кандърма дали да си купят имунитет.Ако отпаднат втори другата седмица-никой няма да си даде паричките.Ако паднат на първа номинация и предложат първо на Джери-тя ще откаже и мисля пак всички по нея.
Но аз си мисля,че тази година най-важна е симетрията и рибарите ще са два пъти на съвет.

# 1 595
+1
Това вече наистина ще са интересни и непредвидими дуели. Дано станем свидетели на някои от тях.
Остава само една елиминация до финалното племе и като се има предвид колко гроша имат Ваня,Тодор,Джери и Катя всеки дуел с тях е практически невъзможен според мен.
А финалните десет играят едновременно, първите двама отпаднали от играта напускат. Предполагам,че ще има и добра награда за победителя(храна и добри битови условия), за да има мотивация да се играе докрай играта след това.

# 1 596
FireWithin666 Е ти искаш финални битки-скоро Simple Smile
Bengun -аз направо си го представям един съвет при жътварите -половината от времето ще е кандърма дали да си купят имунитет.Ако отпаднат втори другата седмица-никой няма да си даде паричките.Ако паднат на първа номинация и предложат първо на Джери-тя ще откаже и мисля пак всички по нея.
Но аз си мисля,че тази година най-важна е симетрията и рибарите ще са два пъти на съвет.
Да, и аз търся симетрия Simple Smile
В момента и Жътвари и Рибари са с по девет проведени съвета Simple Smile
Почти съм убеден, че ще завършат с по десет съвета и двете племена Simple Smile

Отделно според мен пазарлъка при Жътварите ще започне от Ваня.
И нейното решение ще предопредели решенията на Тодор и Джери според мен.

# 1 597
  • София
Миналата година отпадна резиденцията,сега не вярвам да ги пратят всички на реката.
Освен да ги върнат в стопанството,тъкмо ми е мъчно за малкото бяло коте Simple Smile

Бен Гън -това за броя съвети не го знаех,пфу.
Значи е важно жътварите да паднат втори.А територията как е-мисля,че е за жълтите лукса-по симетрия

Опс-финалните 10 -ще имаме 2 риби,6 ловци,значи жътвар трябва да падне Simple Smile

# 1 598
Миналата година отпадна резиденцията,сега не вярвам да ги пратят всички на реката.
Освен да ги върнат в стопанството,тъкмо ми е мъчно за малкото бяло коте Simple Smile

Бен Гън -това за броя съвети не го знаех,пфу.
Значи е важно жътварите да паднат втори.А територията как е-мисля,че е за жълтите лукса-по симетрия

Опс-финалните 10 -ще имаме 2 риби,6 ловци,значи жътвар трябва да падне Simple Smile
Да, 2:1 са териториите за Рибарите Simple Smile
И като нищо може да изкарат финалната седмица на реката, за да има още по-голям стимул да се борят за победите в игрите, а не да пестят сили.

Моето предположение за подчертаното:
Скрит текст:
И Ваня,и Тодор имат грошове за имунитет. И ще се защитят според мен на 99%. Ако Ваня купи имунитет и Тодор ще купи. Ако Ваня не купи и Тодор няма да купи. Без имунитет Ваня е 100% номинирана.

Всъщност е интересно при Жътварите. Любо и Джери ще са за Вайс, Тодор и Вайс за Любо според мен. Зависи от Ваня кой ще е номиниран,напълно възможно е да е Любо, с оглед на това, че Ваня тренира с Вайс в момента.
Така че сменям дуела на Любомир-Чудомир като по-вероятен и Вайс-Чудомир като по-малко вероятен.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 18:07 от Bengun

# 1 599
Днес стискам палци на най-веселия Играч - шута на Игрите. Победител ми е той, да живееш два месеца в лудницата с най-изтрещелия пациент, а после да вкарат и сестра ѝ...да, победил е демоните в себе си и Нека Генетиката бъде с него! Smiley

пък каквото сценарий покаже!

# 1 600
  • София
И аз заставам зад Ники! Въпреки Тупарев! Чудо да му даде чудно предимство и да се закичи с онова произведение на изкуството.

Бен-Гън
Скрит текст:
И Любо да падне от Чудо,но нищо чудно.Аз Вайс наистина го виждам повече във финални 10 между другото.

# 1 601
Ако Жътварите отидат на съвет всичко ще се реши от гласа на Ваня. В Инстаграм беше отговорила, че от племето най-добре се е разбирала с Любо и Джери. Което ме навежда на мисълта, че ще гласува за Вайс. Но пък с него навън изглеждат по-близки. Ии не знам, скоро ще разберем какво ще се случи наистина.

# 1 602
Ако Жътварите отидат на съвет всичко ще се реши от гласа на Ваня. В Инстаграм беше отговорила, че от племето най-добре се е разбирала с Любо и Джери. Което ме навежда на мисълта, че ще гласува за Вайс. Но пък с него навън изглеждат по-близки. Ии не знам, скоро ще разберем какво ще се случи наистина.
И аз бях видяла това. Но пък Любо все пак не е в България в момента, няма как да се видят, примерно..

# 1 603
Тъкмо похвалих дуета на Ваня и Боби на приятел, но не мога да го намеря да ги покажа. Някой идеи?

# 1 604
  • Испания
Тъкмо похвалих дуета на Ваня и Боби на приятел, но не мога да го намеря да ги покажа. Някой идеи?

Тук го публикувах https://www.bg-mamma.com/?topic=1270862.msg41751030#msg41751030, но страницата на Ваня е хакната.

Общи условия

Активация на акаунт