💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 915
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 605
Тя Ваня, когото и да номинира, те нямат никакво право да и се сърдят, след като всички си я номинираха без да им мигне окото. Любо според мен би го приел нормално, Вайс вече определено ще е възмутен.
Аз все пак си мисля, че и другата седмица ще отпадне рибар и дуела ще е между двама сини.
За довечера очаквам победа на Катя, въпреки че ще види зор с частите на пъзела - обемни са и тежки. Ники не знам колко му е капацитета за пъзели. Може пък да не е зле. Той не редеше ли с Катя в началото?

# 1 606
Скрит текст:
Николай е написал в стори, че това била битката на сезона. Това ме навежда на мисълта, че може би той е победил.

# 1 607
  • София
Ох, Борислав да спре да пее в тия сторита, че ми писна. Не му е там стихията. Че ни и обижда, аман от самозабравили се посредствени типове.

Хайде сега да видим как обижда! Вярвам на източника, не на свободни съчениния.

Тук и тук.

Каква обида?

Язвителен коментар, прикрит зад уж шегичка Wink Не към форума тук, а явно към тези, които са си позволили да не го коментират с добро в инстаграма. Форумът е използван като ниска летва, сравняването с която трябва да е обидно Joy

Иначе аз Бобката отдавна съм си казала, че не го харесвам. Струва ми се като по-нискоинтелигентния, кифленски вариант на Йоанна. Смята, че много разбира хората как трябва да се държат, опитва се да ги "бута" в правилната посока с премъдри реплики, и като не му се получи, става злобничък и язвителничък Wink

# 1 608
Тъкмо похвалих дуета на Ваня и Боби на приятел, но не мога да го намеря да ги покажа. Някой идеи?

Тук го публикувах https://www.bg-mamma.com/?topic=1270862.msg41751030#msg41751030, но страницата на Ваня е хакната.
Ясно, аз се зачудих защо не го намирам. Благодаря Simple Smile

# 1 609
  • София
Обаче Нтв е много зле.
Всяка вечер набутва някакви щуротии преди излъчването на ИВ. Резултата е, че маса от хората после гледат  на запис

# 1 610
Аз ако бях в племето на Рибарите и трябваше да гласувам, чисто от гледна точка племето да е добре и да побеждава, щях да номинирам Чудомир. Лазаринов навакса част от загубеното време (при разплитането) с плуването си. Разплитане на лабиринт или там както го нарекоха първия етап от битката, в бъдещи игри няма да има, но плуване ще има със сигурност и именно там са основните проблеми на рибарчетата. Ако разкарат Чудомир, шансовете им за успех са далеч по-големи , отколкото ако изгонят Лазаринов.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 611
# 1 612
Мен лично ако някой /не че ме пита де/ Wink   отдавна Лазаринов трябваше да си е тръгнал, голяма е мишка, понякой път го забравям, че е във формата

# 1 613
  • София
Няма време. Отборните битки са почти приключили, сега е времето за стратегии. После е всеки сам за себе си.

# 1 614
# 1 615
# 1 616
# 1 617
  • София
Аз Боби го разбрах така.
Ако искате да хейтите марш в Бг мама, не в Инстаграма или Не се дръжте като ония тъпаци в Бг мама, ония там са ниска летва.
Не е казвал тези думи, но аз това разбрах от между редовете, от недоизказаното.
Само че Боби трябва да знае, че в един форум може да се види най-добре кой какво е посял и пожънал, защото в социалните платформи или има зомбирани фенове които само хвалят или е някакъв краен и вулгарен хейт, визирам фейсбука. И мненията са 90% в едно, две изречения. И понеже мненията са хиляди, то и не се четат. Влиза някой, пише, ''Ти си велик'' или ''Майната ти'' и до там. Другите 1000+ коментара на ден не го интересуват. Рядко са наистина качествени мнения в който някой се опитва да напипа нюансите. Не се и стараят, защото знаят, че едно качествено мнение ще се изгуби в джунглата от плява, никой няма да го отрази. То и тук има спам и плява, което е нормално и го има навсякъде, но форума е много силен и не може да се сравнява с нищо друго в интернет. И това важи не само за темите за реалити форматите, но и за тези за филми и сериали. Просто Бг мама от години е висок стандарт и много хора черпят новини и идеи тук, а някои драскачи директно си преписват от сайта и множеството фен теми тук за какво ли не.

# 1 618
  • София
Той явно ще излезе някаква обидчива кифла. И аз не съм видял хейт, просто пишем това което виждаме, ама на него му се е сторило хейт и глупости. Simple Smile

към админите,
извинявам се, но имаше пост на Бен Гън над моя, така че не е второ мнение. На него отговарях
Къде изчезна този пост?

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 21:07 от Diavolo

# 1 619
  • Испания
Положението става "Хумор, сатира и забава".

Общи условия

Активация на акаунт