💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 914
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 560
  • London

Че Инстаграм не бил bg-mamma, където се пишели глупости и моли аудитрията там да се прехвърли тук. Причината е, че яко са го насолили под последните му постове.
Мммм Даааа друго си е само хвалебствия на загорели жени да четеш. Иначе аз не виждам какво толко е направил Боби... Иначе аз, че трябва да си поработи на кардиото забелязах, все въздух няма, това не е типично за спортист.

# 1 561
Тя Йоанна затова разиграва този театър със сестра си - защото хич не иска внимание Wink Или драмата е само с цел да й осигури победа. Оправяли си отношенията в предаването - баш това е причината да влязат двенките.

# 1 562
Какви да са тия загорели жени. На мен лично Боби не ми харесва външно,

# 1 563
  • Sunshine state
Йоанна ми е мега противна и като държание, и като говор, и на външен вид. Много неприятна женица. Яд ме е, че не я номинираха, та поне една от двете да отпадне. Нищо, че отива директно в обединеното племе. Моля се днес Катя да отплава, ама като едното нищо ще й предложат да иде при Жътварите. 😫

# 1 564
Не виждам как ще стане този вариант, ако Катя отпадне, да си откупи това да иде при жътварите. Ако падне, парите и автоматично отиват при Николай, като победител от двубоя. Как ще разполага с пари, които вече не са нейни?

# 1 565
  • London
Тя Йоанна затова разиграва този театър със сестра си - защото хич не иска внимание Wink Или драмата е само с цел да й осигури победа. Оправяли си отношенията в предаването - баш това е причината да влязат двенките.
Ами представи си се явяват двете без очаквания да влязат и двете, но продукцията им предлага само такава опция за влизане. Нормално да приемат. За мен нямат кой знае колко странни отношения. Малко ще са две сестри вътре влезли с по-различно поведение, особено ако са по едно и също време в ПМС. Joy

В промото се каза, че победителя е финалист.. Какви Жътвари ви гонят? То след седмица няма да има племена вече, безпредметно е.

# 1 566
  • Испания
Ох, Борислав да спре да пее в тия сторита, че ми писна. Не му е там стихията. Че ни и обижда, аман от самозабравили се посредствени типове.

Хайде сега да видим как обижда! Вярвам на източника, не на свободни съчениния.

Тук и тук.

Каква обида?

Сладурът Бъстър

# 1 567
Ох, Борислав да спре да пее в тия сторита, че ми писна. Не му е там стихията. Че ни и обижда, аман от самозабравили се посредствени типове.

Хайде сега да видим как обижда! Вярвам на източника, не на свободни съчениния.

Тук и тук.

Каква обида?

Че говорим пълни глупости. Това не е ли обида?

# 1 568
И аз не чух Борислав да е казал нещо обидно. Но че го дразнят лошите коментари е ясно.

# 1 569
Много ми падат в очите тези мъже... то колкото и да не си феминист, не може да се въздържиш да не минеш автоматично на страната на жените.
Ако някой от така наречените бивши ловци в рибарите беше преживял многото седмици мизерия на реалните рибари, тогава да ги видим каква психика щяха да изкарат. Николай не ме кефи, ама някак си заради многото преживяно ми се щеше да избута още малко (защото си мисля, че Катя ще победи довечера). Катя ...
за разлика от много други зрители на мен не ми пречат драмите там със сестра й. Не ме кефят, но не ме и дразнят. Но Катя е сред най-капацитетните там- не защото реди пъзели, а защото оценката за ситуациите и хората й е винаги в десятката. Може да не плува добре и да не е физически силна, ама айде аман от пишман комплексните играчи, които издъхват на втората крачка и ми се струва, че ще потънат като гюлета в морето. Аман вече от тези мъжки коалиции, гледам паралелно сезон 1, направо ми иде да си оскубя косите - Весковци, Юлияновци - уляляяя много тегави хора, женомразци, кофти тестостеронна енергия.
+1

# 1 570
  • London
Аз за Боби не съм видяла лоши коментари. Даже е сред най-харесвани те май. Дори аз съм му дала глас хихи от мъжете. Но ако счита за обидно, че лесно губи въздух....сори ама това е положението. Може пък да ни опровергае до финал, ще видим де.

# 1 571
Много си повярваха някои хора от предаването. Явно истерията, която се създава в момента около тях им действа опияняващо, но точно след два месеца никой няма да се сеща за тях, както става с героите от всеки един реалити формат.

# 1 572
  • Испания

Че говорим пълни глупости. Това не е ли обида?

Не става въпрос за форума, а за тези, които пишат в профила му. Освен това казва: "Много сте готини, много ме кефите всчики, дори тези, които говорите пълни глупости".

Никава обида за форума няма. Нещо си измисляш. Няма да губя време да свалям точните думи. Всеки може да ги чуе.

# 1 573
  • Sunshine state
Не виждам как ще стане този вариант, ако Катя отпадне, да си откупи това да иде при жътварите. Ако падне, парите и автоматично отиват при Николай, като победител от двубоя. Как ще разполага с пари, които вече не са нейни?
Е, като ме ли не са правили "невероятни обрати", та пак. 🤣 Всичко очаквам.

# 1 574
Сладура Бъстър има много повече енергия и въздух от собственика си...

Общи условия

Активация на акаунт