💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 922
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 575

Че говорим пълни глупости. Това не е ли обида?

Не става въпрос за форума, а за тези, които пишат в профила му. Освен това казва: "Много сте готини, много ме кефите всчики, дори тези, които говорите пълни глупости".

Никава обида за форума няма. Нещо си измисляш. Няма да губя време да свалям точните думи. Всеки може да ги чуе.

Чак пък да си измислям. Това е моето мнение. 😆 по-спокойно

# 1 576
В случая мисля, Че Борислав е споменал форума в съвсем друг смисъл. Нито прочетах да е обидиш, нито да е засегнал пишещите тук. АЗ също имам познати, които са подмятали Видиш ли стана като бг мама форума.

# 1 577
  • Испания
Сладура Бъстър има много повече енергия и въздух от собственика си...

Права си.

# 1 578
Търся отговор на няколко въпроса относно тактиката на рибарите тази вечер:
1. Кой е предложил да се развие първо цялото въже и тогава да се разплита?
2. Предварително ли Милен е имал идея как да изтегли сандъка и как да хвърля въжето?
3.  Кой е дал идеята Чудомир да плува последен?
4. Кой се сети по този начин да извадят знамето от водата?

Стратегически решения, които можеха да преобърнат хода на играта, ако Лазаринов не се беше изгубил из въжетата.
Тактически перфектно изиграха играта,  и компенсираха дори и слабото си плуване,  но Лазаринов ги закопа.

# 1 579
Напротив. Закопа ги плуването. Лазаринов дори да вървеше на равно с Тодор, плуването отново им изяде главата.
При жътварите има един неплуващ - Ваня. При рибарите само Йоанна, Лазаринов и Милен могат да плуват.
Борислав беше пълна скръб вчера в плуването си. Джералдин го закопа отвсякъде.

# 1 580
Толкова е прозрачно всичко,  че няма на къде повече.

Едва ли има някой да повярва , че най - ценно тв.време ще се остави на самотек и то навсякъде по всички телевизии и разните им ферми , сървайвъри , бигбрадъри , мастершефове и т.н. и т.н.

То е ясно че в такива предавания има сценарий.Ама да е направен малко по-умно,  че да не личи от километри.А тук е като с брадва дялано.

# 1 581
  • Вестерос
Бобка, ако четеш, искам да ти кажа, че здравата си се надценил Stuck Out Tongue
Аз да кажа, че исках да си с Милен на финал, но вчера си смених гласа за Любо.
Тази седмица дразниш с изказвания.

# 1 582
# 1 583
  • София
Относно съюзниците довечера ,някой вижда ли нещо по-различно от Йо и Чудо?

# 1 584
  • London

Отделно доста суетен излезе Боби, то не са са клипчета как се любува на себе си пред огледалото..... защо го правят тия мъже? Не ми е ОК..... разваля ми всички хубави впечатления такъв нарцисизъм.

# 1 585
Ми от мъж, който плува по-зле от жена какво очакваш?

# 1 586
  • Sunshine state
На мен пък Борислав ми харесва и не съм видяла кой знае какво кофти у него. Добре ги е разбрал и сестрите. 👌🏻

# 1 587
  • София
Скрит текст:

Отделно доста суетен излезе Боби, то не са са клипчета как се любува на себе си пред огледалото..... защо го правят тия мъже? Не ми е ОК..... разваля ми всички хубави впечатления такъв нарцисизъм.
"Опа, прическата ми е топ" JoyJoyJoy
Няма нужда от коментар.

# 1 588
Боби е типичен инста продукт.
Аз да върна на браво беее, Джери беееее, ако може:)
то пък е типичен продукт на езикова софийска гимназия, не е лошо детето, но не се отлиичава кой знае колко, че чак хвалби.....
Иначе, и Йоана вади някакъв елемент в говора си, който мен лично ме дразни. Събира си устните специфично. От нейната уста тоз  Чудо, звучи като Чюдо. Както и при Тошковото ЖЪуЖЪцу.
Ми диалекти всякакви.

# 1 589
Интересно дали попадането от топ десет в топ осем ще се търгува с грошове Flushed
Защото както и да го мисля, остават доста грошове в играчите от финалните десет.

Общи условия

Активация на акаунт