💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 607
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Бг Любо,
Аз харесвам Йоанна именно за това. Сигурно си забравил, не знам. Но виж ми постовете. Йоанна е много ценен кадър и силен играч във всяко едно отношение.

Аз писах за силна страна - плуване. Може и за това да съм пратен при Жътварите, знам ли и аз. :о Ама то въпросите са много лошо зададени със само една опция за глас. Защото имам и други силни качества, както и други слаби страни, не само една.

Гледах Ивана в 'На кафе' Крещеше направо, че си търси богат чичко. Със сигурност ще го намери. На такива красавици им е лесно. Ами грабва окото спор няма. Но да се облечеш (облечеш силно казано) така за сутрешно шоу, пфф, без коментар.
А този Дом2 по-скоро е сходен на Биг Брадър, но не точно. Защото аз разбрах, че това е шоу, което не спира. Май 15 години вече е в ефир?! :о И е доста популярно в Русия. Не знам, аз това никог не бих си го причинил. Но за 6 месеца е станала звезда в Русия.

# 196
  • Испания
Сега гледам Иванка.

Като слушам с какво се хвали... Може и никога да не завърши.

Ще напиша това, което написах и първия ден за нея: типична руска шлюха.
Ще си намери майстора. Хич не я мисля.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 16:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 197
Не е задължително да бъде пленен капитана. Миналата година предложиха на Веско да плени който и да е от Траките, просто той избра Алекс, сигурно защото не можа да си спомни кои са другите Grinning
Не е вярно. Веселин победи Александър в капитанска битка (по спомени имаха да теглят нещо през някакъв ров в пясъка - да слизат, да се изкачват или нещо подобно). Тогава Александър за малко да победи много по-нацепения Веселин. Мускулите обаче си казаха думата - Александър падна и след това беше пленен от славяните. Това обаче не е гаранция, че тази година ще се случи нещо подобно. Както се вижда много от правилата си ги измислят в движение, или простичко казано - ясни правила няма.

# 198
  • София
Благодаря за темата. Гласувах за Чудомир и Милен, за момента те са ми най-симпатични.

# 199
А всички ли напуснали участници са участвали в "На кафе"? Ако са, явно съм ги пропуснала...

# 200
  • Испания
От стори на Иванка

След гостуването при Гала

Пуска собствена колекция тениски

Хайде на бизнесаааааааааааа! Явно още не е намерила чичко Паричко, за да се лепне за него.

Още инфо

# 201
  • София
@Smileys, не бях подготвена за тези устни отблизо Grinning

# 202
  • Испания
@Smileys, не бях подготвена за тези устни отблизо Grinning

Ама как така? Щом прочетеш ИванКа, трябва да си подготвена за всичко.

# 203
Иванка- хубаво, ама ако може да и отвинтят главата, или да и нахлузят една калъфка от възглавница. Тази жена се е явила гола по телевизията...Още не мога да дойда на себе си. Много евтино.

# 204
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата 🌺
Не а закачаите ИванКа, много си е добре тя.

# 205
мхм, скандалното продава.

# 206
  • London
Аз не знам някой купува ли им на тия боклуците? Хората отдавна пазаруват онлайн от известни и утвърдени марки, кой ще седне на тия хорица китайските боклуци да поръчва?

# 207
Аз нямах предвид тениските Simple Smile

# 208

Много неприятна личност.

Това със "сбиването" нищо чудно хората на Гала да са го видели в нашата тема, мисля че го имаше някъде по-назад. Или аз съм го видяла кликайки на някой наш линк. Мисълта ми е сега на второ гледане - може и да е режисирано. Нямаше кой знае каква омраза в ударите, ако въобще имаше удари.

# 209
  • Испания
Днес изчезналата Мая има рожден ден. Да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт