💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 552
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 180
Другата седмица каква е играта за територия? Гледам някакви хандбални удари, Любо не беше ли национал по хандбал?

# 181
И аз съм жътварче. Свързвам жълтото племе с интриги и заговори от видяното от двата сезона. Не са ми силна страна, но пък определено мога да драматизирам повече от Ивана, ако съм на реката. Grinning

Кой играч смятате, че е близо до вас като характер? Иска ми се да измъдря нещо хубаво за себе си, но вероятно съм Милен в първите дни при Рибарите. Или Чудомир когото само мълчеше и се пулеше Joy

# 182
Кой играч смятате, че е близо до вас като характер? Иска ми се да измъдря нещо хубаво за себе си, но вероятно съм Милен в първите дни при Рибарите. Или Чудомир когото само мълчеше и се пулеше Joy

Аз се асоциирам с Йоанна, същата съм ревла, но вътрешно съм силна и мога да премина през всякакви предизвикателства в живота. Само не се имам за чак толкова умна, да речем, че съм малко над средното ниво. Grinning По същия начин гледам да съм ок с повечето хора, с които ми се налага да общувам, но ако имам дразнител, не си мълча и го провокирам, за да видя до къде ще му издържат нервичките. Една зодия сме освен това. Grinning

# 183
За Територия аз предлагам индивидуални дуели както следва :
- Два дуела в категория "Шанс и мисъл" - игрите са "Не се сърди човече" ( за по-малко мислещия играч ) и табла ( за по-умния )
- Два дуела в категория "Съобразителност" - игрите са картова "Война",с правото да си подредиш 26 карти предварително и "Камък,Ножица,Хартия", играна до 10.
- Един отборен дуел ( отбори от двама играчи ) в категория "Най-мразим Га мислим". Разтоварване на един камион циментови торби и подреждането им на 150 метра от камиона за време.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 15:04 от Bengun

# 184
Смятам, че близо до мен като характер е Ваня. Затова й симпатизирам - виждам в нея някои лоши черти, които и аз притежавам, но не мога да ги променя лесно. Не се смятам за лош човек (каквито и кусури да има Ваня, нея също не я смятам за лош човек), но и на мен ми е било трудно понякога да се впиша в групата/колектива. Адаптирам се към обстановката и условията и разчитам основно на собствените си възможности. Директна съм, понякога нетактична, твърде честна и на моменти обичам да се изтъквам (не с цел да дразня другите). Мога да съм много прозрачна за другите.
Разбирам Ваня и й съчувствам на моменти. Та така Simple Smile

# 185
  • София

Ако си призная, че съм микс между Катя, Александър и НикоУай... хъм... дали някой админ няма да ме изхвърли от бг-мама на едро?!? Но, да - аз съм съчетание от тези тримата и сигурно затова тестът ме прати при УибаУите : )

# 186
Два пъти правя теста, и двата пъти излизам жътварка😁.
Пъзелите също не са ми сила.

# 187
Два пъти правя теста, и двата пъти излизам жътварка😁.
Пъзелите също не са ми сила.
Е, то няма нужда да ги решаваш.. Joy Пък кой знае, може да получиш и подсказки от Тошето Joy

# 188
Айде и аз при рибарите. Ще стоя вечно на реката и ще изчезна като Мая.

# 189
# 190
Влизаше си в коалиции и после ги предаваше Юлиян. Бяха в коалиция в началото с мъжете, едно говореха, друго направи Юлиян.Ямболският бек да не би да е говорил зад гърба на Юлиян? После бяха комбина с Пламен, който му беше най-близкият в играта и накрая и на него заби ножа в гърба.Хайде да не го изкарваме ангел.Помним все още номерата на Юлиян.

Смея да кажа, че съм гледал цялото предаване и Юлиян от самото начало си беше сам и с никой не е влизал в коалиции и на никой нищо не е обещавал. А Пламен сам се закопа. Той си изигра картите глупаво.
Както и Пламен не е влизал в коалиции или поне открито. Той гледаше да се разбира с всички и така мина между капките, откъм номинации, но пък той си беше силен играч в игрите и не заслужаваше да бъде номиниран.
Но докато Юлиян си действа открито във всеки 1 момент, Пламен си беше леко подмолен и ако говорим за нож в гърба, той имаше шанс да спаси Юлиян от елиминации, но не го направи.

И други сме гледали.Как пък да не е играл открито Юлиян. В началото като се уговаряха да гонят жени, не го видях да излезе и открито да каже че е против.И как открито си замълча какво е спечелил, и си мислеше че никой няма да разбере:)След като сам се закопа и настрои всички срещу себе си, нямаше какво да крие и как да влезе в коалиция. Толкова открито игра, че на ямболският и на Пламен им дойде като гръм от ясно небе.Това дали ще кажеш че си в коалиция, или негласно ще си в някоя е едно и също.Тази година не съм чул някой да казва че е в коалиция, но всички ги видяхме.

# 191
  • London
WearyThinking
Нямам нищо против голотата на Ивана аз Simple Smile
Не изглеждаше зле, но можеше да се разголи в рокля, с която няма кадри преди това Simple Smile Така си правя изводи, че не е с много богат гардероб Simple Smile

Иначе какво е това видео където се скубе въпросната с някакви други? В някакъв сериал ли е участвала?
Била е шест месеца в Дом2, руския аналог на ББ.

А защо 6 месеца? Това не е ли много време?Flushed

# 192
Това ме провокира за втори тото шанс ... Само смених от "за наградата" на "за да видя какво мога" без промяна на другите и от Жълтурите сега се озовах уелкъм хоум при Рибарите. Така по-бива.
Като характер съм същинска Катя и мрънкалото Симона 2 в 1, ама на тая река няма да стоя и минута време, камо ли да стоя гладна .. да бе, да. Не става за принцеси там.

# 193
  • Козлодуй
Къде се тествате нещо пропуснах линк? Simple Smile

На 8ма страница, пост №116 на Авиком.
Благодаря, изпрати ме при жътвари Simple Smile

# 194
  • София
И какво му е върхът на Юлиян?
Нищо. Надявам се след още 2-3 сезона (ако има) да е превъзмогнал загубата и да ни освободи от пресъствието си. Хората, които не могат да губят отначало са смешни - дори може да се забавляваме на техен гръб, но след известно време е просто досадно.

Общи условия

Активация на акаунт